kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Maşallah küçük adamına annesi :)

Bende izmirliyim, gelin olarak geldim buraya yaklaşık 4 yıl önce :) müsait olursam bende gelmek isterim...

slm bende varım

Maşallah küçük adamına annesi :)

Bende izmirliyim, gelin olarak geldim buraya yaklaşık 4 yıl önce :) müsait olursam bende gelmek isterim...

Topiğe fazla uğrayan yok, birkaç hafta duyurusunu yapalım da, birkaç kişi daha duyabilsim bari

teşekkürler canım

Ben de varımmmm

Bebek sahibi olmaya karar verince buraya yazmıştım yakında ben de geliyorum diye.
Neredeyse doğuracağım, daha aklıma yeni geldi

Tekrardan hoşgeldin diyelim ozaman, Nasıl gidiyor hamileliğin?

saol cnm amin inş.sopalı devlet hastanesine gidiyorum hasan bey'e...sorma başladı tabi bulantılar bel ağrısı halsizlik Allah yardmcmz olsun

Ayy canım bunların hepsi geçici, sabredelim, sonu güzel olacak inşallah :))

slm bende varım

teşekkürler canım

Ni dimek!!

Topiğe fazla uğrayan yok, birkaç hafta duyurusunu yapalım da, birkaç kişi daha duyabilsim bari

Kızlar topiği biraz canlandıralım, İzmitli hamişler uykucu çıktı biraz Hayırdır görüşmemi olacak kızlar?

Dün fikri ben attım ortaya, iyi olmaz mı? Efeada arkadaşımız gelebileceğini söyledi, bir de ben varım şimdilik. Birkaç hafta sonra buluşalım ki, o zamana kada katılım da artar belki.

Kızlar günaydın,

Elmadilimi'nin fikri benim de hoşuma gitti, daha fazla ağırlaşmadan, bir görüşme yapabiliriz yüzyüze. Sonra bebeklerimiz doğduğunda da zaman zaman bir araya gelebiliriz. Hem yaşıt olacaklar, çok güzel olur bence. Ben organize edeyim isterseniz. Belli bir çoğunluğa ulaştık mı, biraraya geliriz. Aynı düşünce de olanlar bu yazı ile alıntı yaparlarsa, katılım listesine ekleyeyim.

Dün fikri ben attım ortaya, iyi olmaz mı? Efeada arkadaşımız gelebileceğini söyledi, bir de ben varım şimdilik. Birkaç hafta sonra buluşalım ki, o zamana kada katılım da artar belki.

Canım seni ve efeada yı listeye ekliyorum. Ben de gelirim.

Kızlar size birşey soracağım, doktorum 2li testim temiz çıktığı için, 4lü teste gerek yok dedi. Sizler nasıl yaptınız?

selam kızlar.. size birşey sormak istiyorum. bugün cihan hastanesi maddi sıkıntıda ve kapanacak diye bir duyum aldım. saçma sapan bir dedikodu olabilir diye düşündüm ama eminde olamadım ya doğruysa son anda doktor arayışına girmeyelim diye sizlerede sormak istedim. başka duyan var mı böyle birşey?

merhaba bende 2 sene önce istdan gelin geldim buraya çok çabuk alıştım kocaeli güzeldir :) eğer gelebilirsem bende gelmek isterim buluşmaya :)

Kızlar size birşey soracağım, doktorum 2li testim temiz çıktığı için, 4lü teste gerek yok dedi. Sizler nasıl yaptınız?

Böyle yapan çok doktor duydum, normal yani.

Hiç duymadım öyle birşey, ama zaten fazla seçenek yok. Kapanırsa ya Konak ya akademi. Konak çok kalabalık oluyor diye tercih etmedim hamile kalınca. Akademi için de yetersiz diyorlar, çarşıda olması iyi aslında.

merhaba bende 2 sene önce istdan gelin geldim buraya çok çabuk alıştım kocaeli güzeldir :) eğer gelebilirsem bende gelmek isterim buluşmaya :)

Benim de 1,5 sene oldu ama hala tam alışamadım, istanbulda gezmeyi özlüyorum, burada çarşı çok küçük geliyor.
Buluşma listesi 4 kişi oldu sizinle birlikte, bebekleri saymazsak 4 tabi

Gün belli olsun gelirim bende canım

benim bebeğim çok küçük daha 1 aylık :)) inş gelebilirimmm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…