Merhaba arkadaslar. Izmite yeni tasindim sayilir yabanciyim bu sehirde... hamile oldugumu tasindiktan sonra ogrendim. Simdi 24.haftalik hamileyim..kizim olcak saglikla insallah. Geldigimden beri akademi de nuri beye gidiyorum ama hic memnun kalmadim. Hic ilgilenmiyor. Sadec 2 li tarama yapti onun disinda bana bebegimin fotografini bile hic vermedi. 3luye gerek duymadi.. ama doppler e de gerek dduymadi. nuri beyi cok oven olmus sitede. Ama ayni fikirde degilim kendim icin bana guven duygusunu veremedi. Iyi ve ilgili bir doktor ariyorum bana yardimci olursaniz sevinirim... tum hamile arkadaslarima ve bebelerine Allah tan saglik diliyorum...
ayın 2 sinde kuzenimin eşi istege baglı sezeryan yaptı çok memnun kalmış
Merhabalar hepinize
Uzun zamandır girmiyordum kaldığım yerden tek tek okudum sayfaları doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla..
Bizde 4 ay 20 günlük olduk kızımız olucak inşallah ama vakit geçmiyor sanki hiç doğuramıcakmışım gibi geliyorAlış veriş için bekle erken diyorlar biliyorum erken olduğunu ama sabredemiyorum internetten sürekli bebişe bişeyler bakıyorum hevesleniyorum sizce başlamalı mıyım?
Maşallah topikte kız bebisler çoğalıyor :)) Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende ayrıntılı ultrason çekilene kadar alışverişe başlamadım, sonucta dr.un cinsiyetle ilgili yanılma durumu olabilirdi ama ayrıntılıda kesin kız deyince 24.haftada başladım.He ufak tefek şeyler almıştım çorap,tek alt, cit citli badi falan insan hevesleniyor çünkü :)
Evet çok hevesleniyorum bende sadece patikli alt aldım cinsiyeti ilk öğrendiğimizde eşim başka birşey aldırmadı oda hevesleniyor ama nasıl bir sabırsa artık ondaki bilmiyorum :) Doktorum bana 12. haftada erkek olabilir dedi sonra 15. haftada kız dedi 20. haftada kesin kız dedi. Babaannemiz patik, süveter, çorap falan örüyor durmadan bende bebek battaniyesi başladım :)
Ha birde hamileyken saç kestirilir mi çok kırıklarım var azıcık uclardan aldırmak istiyorum birde kahkül istiyorum. Son olarak da krepe balyaj yaptıran var mı hamileyken boya sakıncalı deniyor ama diplere sürülmediği için sakıncası olmaz diye düşünüyorum kendi saç rengimin üstüne yaptırmak istiyorum ne diyorsunuz?
canım ben 2 hafta önce kestirdim saçlarımı kırıklarımı aldırdım ve önlere şekil verdirdim boydandan bikaç cm kısalmış oldu
ama çok iyi oldu valla saçlarım kendine geldi daha hacimli canlı oldular
hamileyken kestirilmez lafı tamamen batıl inanç yani Allah onun ömrünü annenin saçına göre belirlemiyor ya...
iyi oldu o zaman kaş bıyık aldırmayalım ağda falanda yapmayalım
kişiye göre değişir tabi düşünceler
saç boyama konusununda denenmil bir bilimsel çalışma yokmuş kimi doktor boyat diyor kimisi boyatma diyor...
ben doktoruma 2 ay önce konu ile ilgili fikrini sorduğumda biraz daha bekle demişti.belki şimdi sorsam boyat der ama bence boyatacağımdan değil fikrini merak etmiştim onun. bende biryandan boyatmak istiyorum ama biryanımda bu kadar bekledin az daha bekle diyor :44:
Epidural mi olmuş acaba,Lütfiye hanımla ilgili sezeryan yanlısı diyorlar öyle mi acaba?birde hastanedeki sistem tam oturmamış anestezi de sorun var diyolar?herkes bişey diyo nasıl karar vericez?Allah yardımcımız olsun.
cok sevindim canım gözün aydın darısı başıma inşşşşselamlar arkadaşlarım canlarım
hayırlısıyla hayatımın en güzel haberini aldım hamileyim rabbime şükürler olsun daha çok yeni 4 haftalık dualarınızı eksik etmeyin...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
selamlar arkadaşlarım canlarım
hayırlısıyla hayatımın en güzel haberini aldım hamileyim rabbime şükürler olsun daha çok yeni 4 haftalık dualarınızı eksik etmeyin...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Hayırlı olsun canım Allah sag salim kucagina almayı nasip etsinselamlar arkadaşlarım canlarım
selamlar arkadaşlarım canlarım
cok sevindim canım gözün aydın darısı başıma inşşşş
Ne güzel bir haber bu.Hayırlı olsun:))
Hayırlı olsun canım Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin
Sezeryansa belden ya epidural yada spinaldir.Memnunsa belki çok iyidir benimkiler de duyum sadece,net bişeyler öğrenrisen bende bilmek isterim bende doktor arıyorum çok zor karar vermek Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.ya bilmem ki canım onu belden aşağı uyuşturmuşlar o epudral mi oluyo
çok memnun kalmış ama hiç bi sıkıntısı yoktu
bende lutfiye hanıma yeni başladım daha da doktor değiştirmek istemiyorum ama içime kurt düşürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?