• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

günaydınnn annişlerr:) kimsecikler girmiyor gelen bir selam versin yahuu:) burada bugun doktora gıdecegım dualarınızı eksık etmeyınnn Allahım ne verırse hayırlısını verır inşallah guzel haberler alırız..

Kızlar merhaba.Bir haftadır fena hastayım bronşit olmuşum :( bikaç gündür daha iyiyim.Cuma gidecektim kontrole ancak bugün gidebildim.Bebiste bi sorun yok çok şükür. Şeker yuklemesi yapıldı, sonuc iyi çıktı. Kanım biraz düşmüş bide biraz fazla kilo almışım 1.5 ayda 6 kilo kadarcik :) Başka sorunumuz yok teyzeleri.Yüzünü de gösterdi kızım :) biraz nazlandi ama sonunda elini araladi ve pozunu verdi :) Dr. guzel bi poz yakaladı.Bizden haberler bu kadar inşallah siz ve bebisleriniz de iyisinizdir.

Canım ben hastane çıkışlarını Alpay Bebe'den aldım. Aziz Bebe'nin ürünleri. Fiyatı 100 küsürlerdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben 2 takım aldım hastane çıkışını içinde battaniyesi tulumu pantalonu zıbını eldiven başlık çorap vs. herşeyi var. Ayrıca 5'li zıbın takımlarındanda aldım 5-6 takım kadar.
Daha öncede söyledim ben erkenciyimdir hiçbir eksiğimiz kalmadı :52: Birde benim gözümde açtır çok fazla kıyafet aldığımın farkındayım ama kendimi tutamadım :17: 2 tane yorgan hurcu bebişin eşyaları ile dolu :1: küveti kovası bezi ıslak mendili kremleri şampuanları bebek telsizi ateş ölçer bunlarıda tamamladım. ocak ayı içindede bebek odasının siparişini vericez kısmetse. yalnız benim kıyafetlerin hepsi yenidoğan değil çabuk büyüyebilir diye 3,6,9 aylık olmak üzere hem ilkbahar hem yaz hemde sonbahara uygun aldım kıyafetlerini. ilk bebiş bizim ayrıca heveste çok fazla tabi :16: Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini :16:

İzmitte Civil'i bende duydum uygun ve güzel şeyler varmış.
Onun haricinde Alpay bebe benim çoğu kıyafetlerini aldığım yerdir. Birde Fethiye caddesinde bilin pasajının alt katında büyük bir bebek mağazası var oradada çok uygun güzel şeyler var. Ben bi ara Pendik'e gitmiştim ordanda baya birşey almıştım...

Efeadacim maşallah.Bebis güzel gunlerde giysin inşallah cicilerini.

Kızlar merhaba.Bir haftadır fena hastayım bronşit olmuşum :( bikaç gündür daha iyiyim.Cuma gidecektim kontrole ancak bugün gidebildim.Bebiste bi sorun yok çok şükür. Şeker yuklemesi yapıldı, sonuc iyi çıktı. Kanım biraz düşmüş bide biraz fazla kilo almışım 1.5 ayda 6 kilo kadarcik :) Başka sorunumuz yok teyzeleri.Yüzünü de gösterdi kızım :) biraz nazlandi ama sonunda elini araladi ve pozunu verdi :) Dr. guzel bi poz yakaladı.Bizden haberler bu kadar inşallah siz ve bebisleriniz de iyisinizdir.

naykocum geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişinede. ne güzel bak şekerde çıkmadı hepimizin korktuğu oydu:1:
Bizim kızlar nazlı olcak galiba benimkininde eli hep yüzündeydi :1::9: Sağlıklı olsunlarda canım daha ne isterizki :16:

Benimde bu aralar her sabah uyandığımda aşırı bir baş ağrım oluyor bigün ağrımasa diğer gün mutlaka ağrıyor. uyuyorum uzanıyorum geçer diye ama geçmiyor. gün içerisinde hafif hafif devam ediyor sonra bi ara geçiyor ama hergünde baş ağrısı çok kötü :50:
ki benim başım hiç ağrımazdı hamilelikten önce falan :53:
yaa kilo konusunu bende kafaya çok takıyorum bikaç gündür, ilk üç ayda sadece 1 kilo aldım, ama sadece son 2,5 ayda ise 5-6 kilo aldım. toplamda 5,5-6 kilo almış oluyorum. umarım hep böyle gitmez bu kilolar :52::52:

Merhaba arkadaşlar ben de izmitte oturuyorum ve geçen hafta kendim test yaptım hamileyim kan testi yaptırdım 2350 çıktı hamileyim:) dün doktora gittim küçücük keseyi gördük şimdi de kalp atışını bekliyoruz bakalım nasıl heçecek günler yalnız ben doktor konusunda çok kararsızım hala karar vermiş değilim

Merhaba arkadaşlar ben de izmitte oturuyorum ve geçen hafta kendim test yaptım hamileyim kan testi yaptırdım 2350 çıktı hamileyim:) dün doktora gittim küçücük keseyi gördük şimdi de kalp atışını bekliyoruz bakalım nasıl heçecek günler yalnız ben doktor konusunda çok kararsızım hala karar vermiş değilim

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeğinizi:16:
Ben Akademi Hastanesi'nde Nuri Hüseyinoğlu'na gidiyorum, çok memnunum tavsiye ederim :34:

Iluvenuz, tebrik ederim canim bende burdaki bi cok arkadasin tavsiyesiyle cihan hastanrsi lutfiye hanima gidiyorum tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim:))eşimle hastane doktor konusunda hemfikir değiliz ben cihan hastanesinde gökhan beye gitmek istiyorum. Dün marmara hastanesine gittik ama hiç beğenmedim tek avantajı doktor tanıdık

Son düzenleme:
naykocum geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişinede. ne güzel bak şekerde çıkmadı hepimizin korktuğu oydu:1:
Bizim kızlar nazlı olcak galiba benimkininde eli hep yüzündeydi :1::9: Sağlıklı olsunlarda canım daha ne isterizki :16:

Benimde bu aralar her sabah uyandığımda aşırı bir baş ağrım oluyor bigün ağrımasa diğer gün mutlaka ağrıyor. uyuyorum uzanıyorum geçer diye ama geçmiyor. gün içerisinde hafif hafif devam ediyor sonra bi ara geçiyor ama hergünde baş ağrısı çok kötü :50:
ki benim başım hiç ağrımazdı hamilelikten önce falan :53:
yaa kilo konusunu bende kafaya çok takıyorum bikaç gündür, ilk üç ayda sadece 1 kilo aldım, ama sadece son 2,5 ayda ise 5-6 kilo aldım. toplamda 5,5-6 kilo almış oluyorum. umarım hep böyle gitmez bu kilolar :52::52:

Evet canım yaa çok şükür çıkmadı şeker falan.
Hafif bi ağrı kesici alıp dinlen canım bol bol.Benim dinlenme sansimda yok.Oglum 1.sinifta ve sabahçı bütün gün evde.Ödevler, ev işleri derken akşam oluveriyor.Bazen düşünüyorum bebiste olunca nasıl cikicam bu işlerin içinden,çok tirsiyorumm :)
Canım sen kilo işini hiç takma normal seninki.Ben son 1,5 ayda 6 kilo almışım :( ilk hamileligimi 7 kiloyla tamamlamıştim bunda da fazla almam diyordum ama öyle demekle oluyormuş :)

Hayırlı olsun, sorunsuz bi hamilelik olsun inşallah.Bende Cihan'a gidiyorum Mehmet Ataman'a, memnunum.Ilk hamileligimde de ona gitmiştim, tecrübesine güveniyorum.

Hayırlı olsun, sorunsuz bi hamilelik olsun inşallah.Bende Cihan'a gidiyorum Mehmet Ataman'a, memnunum.Ilk hamileligimde de ona gitmiştim, tecrübesine güveniyorum.

Ben normal doğum istiyorum tabi bu işler şimdiden belli olmaz ama ben doktor seçip onunla devam etmek istiyorum biriki gündür araştırıyorum

merhaba gökhan bey normal doğumu destekliyor mu acaba bilginiz var mı?

yakın bır arkadasım ve ben gıdıyoruz gokhan beye normal dogum yapacak. ıkımıze de sezeryan yapalım demedı annenın ıstegıne cok saygılı bır doktor. benım bebegım yan ve boynunda kordonn oldugu ıcın sezeryan ıstedım rısklı olabılırdı. bana bıle ıstersen bekleyelım dogumu dedı yok dedım.

normal doğum ısteyene normal yaptırıyor arkadasım normal dogum mesela . bu arada benm de cok yaklastı doğumum nst de sancım cıktı baya yatıyorum..

naykocum sekerının cıkmamasına sevındım :) benım de 4 aydır yaptıgım dıyet sonucu sekerım 3 aydır cok ıyı. duzelmısım:) toklugum 80 cıvarı hep. sezeryan ıcın yaklasık 5 test yapıldı hepsı normal cıktı. spinal sezeryana karar verılecek sanırım.
nstde 90 100 arası kaslmlrm cıktı :/ erken gelebılır dedı doktor amcamız..

normal doğum ısteyene normal yaptırıyor arkadasım normal dogum mesela . bu arada benm de cok yaklastı doğumum nst de sancım cıktı baya yatıyorum..

Kişiye saygılı olması güzelmiş...Sorunsuz bir doğum olur inşallah.Lütfiye hanımı da merak ediyorum aslında, onunla doğum yapan var mı acaba?

naykocum sekerının cıkmamasına sevındım :) benım de 4 aydır yaptıgım dıyet sonucu sekerım 3 aydır cok ıyı. duzelmısım:) toklugum 80 cıvarı hep. sezeryan ıcın yaklasık 5 test yapıldı hepsı normal cıktı. spinal sezeryana karar verılecek sanırım.
nstde 90 100 arası kaslmlrm cıktı :/ erken gelebılır dedı doktor amcamız..

Ayy canım az kaldı bebisine kavuşmaya :) hayırlısıyla kavusursunuz inşallah.Gelismeleri haberdar et emi.

herkeslere merhaba 13.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma almış bulunmaktayım 36 haftalık doğum yaptım çok sıkılmış içerde erkenden gelmek istedi

Back