• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

herkeslere merhaba 13.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma almış bulunmaktayım 36 haftalık doğum yaptım çok sıkılmış içerde erkenden gelmek istedi

Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin oğluşuna Rabbim size bağışlasın :16:
Umarım güzel bir doğum olmuştur çok geçmiş olsun :16:

Kızımın yeni cicileri teyzeleri, anca baslayabildik alışverişe :) Baska cicilerimizde var ama onları ekleyemedim.
$20131207_125032.jpg Eki Görüntüle 912402 Eki Görüntüle 912403
Eki Görüntüle 912404 Eki Görüntüle 912405

Son düzenleme:
Kızımın yeni cicileri teyzeleri, anca baslayabildik alışverişe :) Baska cicilerimizde var ama onları ekleyemedim.
Eki Görüntüle 912415 Eki Görüntüle 912402 Eki Görüntüle 912403
Eki Görüntüle 912404 Eki Görüntüle 912405

Canım ne güzelmiş kızının cicileri güle güle giysin inşallah :)

Bizde dün kızımızın mobilyalarını aldık mobeskodan :16:
Şubat bası gibi gelecek inşallah. Halı, avize, abajur, perde, cibinlik, uyku seti falan filan bunlarıda aynı yerden aldık.
Bugünde odasına yaptıracağımız duvar kagıdı siparişini verdik, önümüzdeki hafta içi duvar kagıdını uygulamaya gelecekler.
Ayrıca bebek arabası olarak baby 2 go'nun proton modelini almaya karar verdik. Kullananlar cok memnun dörde katlanıyor olması ve hafif olmasıda çok büyük avantaj :34:
Cok güzel telaşlar rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah :16:

Canım ne güzelmiş kızının cicileri güle güle giysin inşallah :)

Bizde dün kızımızın mobilyalarını aldık mobeskodan :16:
Şubat bası gibi gelecek inşallah. Halı, avize, abajur, perde, cibinlik, uyku seti falan filan bunlarıda aynı yerden aldık.
Bugünde odasına yaptıracağımız duvar kagıdı siparişini verdik, önümüzdeki hafta içi duvar kagıdını uygulamaya gelecekler.
Ayrıca bebek arabası olarak baby 2 go'nun proton modelini almaya karar verdik. Kullananlar cok memnun dörde katlanıyor olması ve hafif olmasıda çok büyük avantaj :34:
Cok güzel telaşlar rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah :16:

Sağolasın canım.
Sizinde odaniz hayırlı olsun. Mışıl mışıl uyur kızın odasinda inşallah.Odanin fotosunu paylasirsin artık kurulunca.Bebek arabasina ben daha karar veremedim lite way ilk tercihim daha cazip bişey bulamazsam.Dedigin modele de bir bakayım.

Merhaba arkadaşlar ben de izmitte oturuyorum ve geçen hafta kendim test yaptım hamileyim kan testi yaptırdım 2350 çıktı hamileyim:) dün doktora gittim küçücük keseyi gördük şimdi de kalp atışını bekliyoruz bakalım nasıl heçecek günler yalnız ben doktor konusunda çok kararsızım hala karar vermiş değilim

Canım gözünaydın, hoşgeldin aramıza. Umarım sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip eder bebeğini. Tahmini doğum tarihin nedir?

herkeslere merhaba 13.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma almış bulunmaktayım 36 haftalık doğum yaptım çok sıkılmış içerde erkenden gelmek istedi

Greeneyes'cım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün oğlunu. Bizler de o günleri görürüz inşallah.

Buarada herkesin yeniyılını kutluyorum. 2014 bizim için güzel olacak inşallah. Sevgiler.

gözünaydın canım hayırlı olsun,bende seni merak ettim ara ara geliyorum sen yoksun.dedim bişey mi var? bebek nasıl, sen nasılsın, çok öptüm

Sevgili teyzeler ablalar biz geldik :3:
Bugün doktora gittik. Eşim 4 aydır gemideydi geçen hafta cumartesi kontratı bitip evimize döndü. önümüzdeki günlerde doğuma kadar dönmek şartıyla tekrar sefer çıkacak. Babasıyla en son 5+5 iken kontrole gitmiştik. Sonraki kontrollerime ait fotoları cd görüntülerini ona mail atıyordum hep. Bu yüzden doktora kızımızı görelim diye gittik. Maşallah bizim zilli büyümüş baya 800 gr. olmuş :1::nazar:
Herşeyimiz normal, doktorumuz dikkatlice inceledi yine, Bu kızın burnu kulağı çok düzgün benimkiler güzel olmadığından kıskanıyorum dedi :9::9: Eli yine sürekli yüzündeydi utangaç kızımın benim :1:
Sonraki kontrolümüz Şubatın 5'inde artık kısmetse :16:

arkadaşlar merhabalar hepinize....umarım herkes iyidir....hemen konuya girmek istiyorum çokk heyecanlanıyorum çünkü.bugün regl günüm yaklaşık 1 haftadır sağ tarafım ağrıyor yürüdükçe batıyor belim.veee şunu öğrenmek istiyorum regle yakın beyaz akıntı olur mu?bende yeterince var ve sanki çamaşırım ıslanıyor gibi hissediyorum ne olur birşey söyleyin ümitlenmek de istemiyorum ama umut işte cevaplarınızı bekliyoruuuummmm

arkadaşlar merhabalar hepinize....umarım herkes iyidir....hemen konuya girmek istiyorum çokk heyecanlanıyorum çünkü.bugün regl günüm yaklaşık 1 haftadır sağ tarafım ağrıyor yürüdükçe batıyor belim.veee şunu öğrenmek istiyorum regle yakın beyaz akıntı olur mu?bende yeterince var ve sanki çamaşırım ıslanıyor gibi hissediyorum ne olur birşey söyleyin ümitlenmek de istemiyorum ama umut işte cevaplarınızı bekliyoruuuummmm

İnşallah dilediğin gibidir. Ama hamilelik belirtileri değişiyor ben 7 haftalık hamileyim yeni başladı akıntı regl günü ha oldu ha olacak gibiydi ama regl olmadım o gün ertesi gün testte çıktı canım inşallah gönlüne göre olur

İnşallah dilediğin gibidir. Ama hamilelik belirtileri değişiyor ben 7 haftalık hamileyim yeni başladı akıntı regl günü ha oldu ha olacak gibiydi ama regl olmadım o gün ertesi gün testte çıktı canım inşallah gönlüne göre olur

teşekkür ederim inşşşş dediğiniz gibidir.hala regl olmadım beklemek cok zor gercekten...Allah sağlıkla kavustursun sizi bebeğinize

Sevgili teyzeler ablalar biz geldik :3:
Bugün doktora gittik. Eşim 4 aydır gemideydi geçen hafta cumartesi kontratı bitip evimize döndü. önümüzdeki günlerde doğuma kadar dönmek şartıyla tekrar sefer çıkacak. Babasıyla en son 5+5 iken kontrole gitmiştik. Sonraki kontrollerime ait fotoları cd görüntülerini ona mail atıyordum hep. Bu yüzden doktora kızımızı görelim diye gittik. Maşallah bizim zilli büyümüş baya 800 gr. olmuş :1::nazar:
Herşeyimiz normal, doktorumuz dikkatlice inceledi yine, Bu kızın burnu kulağı çok düzgün benimkiler güzel olmadığından kıskanıyorum dedi :9::9: Eli yine sürekli yüzündeydi utangaç kızımın benim :1:
Sonraki kontrolümüz Şubatın 5'inde artık kısmetse :16:

Ohh babayla da hasret giderdiler yani canım.Tekrardan Allah kavustursun inşallah. Maşallah tatlı kızına babasına naz yapmıştır o eli onun için yuzundedir :)

Canım belirtiler kişiden kişiye değişir.Benim göğüs uclarim hassaslasmisti ordan suphelenmistim. İnşallah hayırlı haberi alırız senden,Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.

Canım belirtiler kişiden kişiye değişir.Benim göğüs uclarim hassaslasmisti ordan suphelenmistim. İnşallah hayırlı haberi alırız senden,Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.

amin cnm inşşşş hala olamadım regl çok farklı hissediyorum bu sefer ama bakalım kısmet...bnde şüphe duyuyorum ama işte ümitlenmemek de istiyorum ya hastalanırsam diye offfff çok zor:( Allah ım hayrlsını nasip etsin hepimize

Merhaba arkadaslar. Izmite yeni tasindim sayilir yabanciyim bu sehirde... hamile oldugumu tasindiktan sonra ogrendim. Simdi 24.haftalik hamileyim..kizim olcak saglikla insallah. Geldigimden beri akademi de nuri beye gidiyorum ama hic memnun kalmadim. Hic ilgilenmiyor. Sadec 2 li tarama yapti onun disinda bana bebegimin fotografini bile hic vermedi. 3luye gerek duymadi.. ama doppler e de gerek dduymadi. nuri beyi cok oven olmus sitede. Ama ayni fikirde degilim kendim icin bana guven duygusunu veremedi. Iyi ve ilgili bir doktor ariyorum bana yardimci olursaniz sevinirim... tum hamile arkadaslarima ve bebelerine Allah tan saglik diliyorum...

Merhaba arkadaslar. Izmite yeni tasindim sayilir yabanciyim bu sehirde... hamile oldugumu tasindiktan sonra ogrendim. Simdi 24.haftalik hamileyim..kizim olcak saglikla insallah. Geldigimden beri akademi de nuri beye gidiyorum ama hic memnun kalmadim. Hic ilgilenmiyor. Sadec 2 li tarama yapti onun disinda bana bebegimin fotografini bile hic vermedi. 3luye gerek duymadi.. ama doppler e de gerek dduymadi. nuri beyi cok oven olmus sitede. Ama ayni fikirde degilim kendim icin bana guven duygusunu veremedi. Iyi ve ilgili bir doktor ariyorum bana yardimci olursaniz sevinirim... tum hamile arkadaslarima ve bebelerine Allah tan saglik diliyorum...

Canım öncelikle İzmit'e hoşgeldin,bebisini hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah.Bende hamile olduğumu öğrendiğimde Nuri beye gitmiştim.Konuskan, insani rahatlatan bir yapısı var ama benim içime bir türlü sinmedi ne doktor ne de hastane.Onun için değiştirdim dr.u, ilk gebeligimde gittiğim doktora gittim.O da sana bu zamana kadar sadece kan sayımı mı yapıldı, hangi dr.a gittin falan dedi.Bizde kan uyuşmazlığı da var onun tahlilini bile istememisti Nuri Bey.Suan gittiğim dr ikili test istemedi üçlü test yaptırdı sadece.Ayrintili ultrasonu da ister yaptir ister yaptirma sana kalmış ben bir sorun görmüyorum dedi.Doktorum Cihan Hastanesinde Mehmet Ataman.Eski,tecrübeli bir dr ben memnunum.Ama insanların beklentileri farklı oluyor.Suan Nuri beye gidip memnun olan arkadaşlar da var.Onun için sizin dr.dan beklentilerinizde etkili oluyor seçim yaparken.

Hoşgeldin canım Nuri Beyi sevmeyen azdır şaşırdım doğrusu neden öyle yapmış anlamadım. Ben de Akademi hastanesine gidiyorum Yaşar Bey'e, 12 haftalıkken ayrıntılı ultrason ve ikili tarama testi yaptı 3 lüye gerek yok dedi. Her gittiğimde en az 10 dk ultrasonda inceliyor detaylı anlatıyor ben memnunum beklentilerimi karşılıyor içimi rahatlatıyor. Görümcem kistlerinden ameliyat oldu Yaşar Bey ve hemşireler çok ilgililerdi ki görümcem çok nazlıdır öf bile demediler. İstersen bir de Yaşar Bey i dene.

canım bende bu şehirde yeniyim bende ahmet dogruoze gittim haftalarca ama hiç memnun kalmadım cihan hastanesinde lutfşye hanıma başladım haftaya ikinci randevuma gidicem ilkine çok memnun kalmıştım
kuzenimin eşi de benim tavsiemle gitti ve geçen gun dogum yaptı hastaneden doktordan çok memnun kalmış tavsşye derim istersen beraber bile gidebiliriz taışmış oluruz

Back