herkeslere merhaba 13.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma almış bulunmaktayım 36 haftalık doğum yaptım çok sıkılmış içerde erkenden gelmek istedi
herkeslere merhaba 13.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma almış bulunmaktayım 36 haftalık doğum yaptım çok sıkılmış içerde erkenden gelmek istedi
Kızımın yeni cicileri teyzeleri, anca baslayabildik alışverişe :) Baska cicilerimizde var ama onları ekleyemedim.
Eki Görüntüle 912415 Eki Görüntüle 912402 Eki Görüntüle 912403
Eki Görüntüle 912404 Eki Görüntüle 912405
Canım ne güzelmiş kızının cicileri güle güle giysin inşallah :)
Bizde dün kızımızın mobilyalarını aldık mobeskodan
Şubat bası gibi gelecek inşallah. Halı, avize, abajur, perde, cibinlik, uyku seti falan filan bunlarıda aynı yerden aldık.
Bugünde odasına yaptıracağımız duvar kagıdı siparişini verdik, önümüzdeki hafta içi duvar kagıdını uygulamaya gelecekler.
Ayrıca bebek arabası olarak baby 2 go'nun proton modelini almaya karar verdik. Kullananlar cok memnun dörde katlanıyor olması ve hafif olmasıda çok büyük avantaj
Cok güzel telaşlar rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun sağlıkla sıhhatle inşallah
Merhaba arkadaşlar ben de izmitte oturuyorum ve geçen hafta kendim test yaptım hamileyim kan testi yaptırdım 2350 çıktı hamileyim:) dün doktora gittim küçücük keseyi gördük şimdi de kalp atışını bekliyoruz bakalım nasıl heçecek günler yalnız ben doktor konusunda çok kararsızım hala karar vermiş değilim
arkadaşlar merhabalar hepinize....umarım herkes iyidir....hemen konuya girmek istiyorum çokk heyecanlanıyorum çünkü.bugün regl günüm yaklaşık 1 haftadır sağ tarafım ağrıyor yürüdükçe batıyor belim.veee şunu öğrenmek istiyorum regle yakın beyaz akıntı olur mu?bende yeterince var ve sanki çamaşırım ıslanıyor gibi hissediyorum ne olur birşey söyleyin ümitlenmek de istemiyorum ama umut işte cevaplarınızı bekliyoruuuummmm
İnşallah dilediğin gibidir. Ama hamilelik belirtileri değişiyor ben 7 haftalık hamileyim yeni başladı akıntı regl günü ha oldu ha olacak gibiydi ama regl olmadım o gün ertesi gün testte çıktı canım inşallah gönlüne göre olur
Sevgili teyzeler ablalar biz geldik
Bugün doktora gittik. Eşim 4 aydır gemideydi geçen hafta cumartesi kontratı bitip evimize döndü. önümüzdeki günlerde doğuma kadar dönmek şartıyla tekrar sefer çıkacak. Babasıyla en son 5+5 iken kontrole gitmiştik. Sonraki kontrollerime ait fotoları cd görüntülerini ona mail atıyordum hep. Bu yüzden doktora kızımızı görelim diye gittik. Maşallah bizim zilli büyümüş baya 800 gr. olmuş
Herşeyimiz normal, doktorumuz dikkatlice inceledi yine, Bu kızın burnu kulağı çok düzgün benimkiler güzel olmadığından kıskanıyorum dediEli yine sürekli yüzündeydi utangaç kızımın benim
Sonraki kontrolümüz Şubatın 5'inde artık kısmetse
arkadaşlar merhabalar hepinize....umarım herkes iyidir....hemen konuya girmek istiyorum çokk heyecanlanıyorum çünkü.bugün regl günüm yaklaşık 1 haftadır sağ tarafım ağrıyor yürüdükçe batıyor belim.veee şunu öğrenmek istiyorum regle yakın beyaz akıntı olur mu?bende yeterince var ve sanki çamaşırım ıslanıyor gibi hissediyorum ne olur birşey söyleyin ümitlenmek de istemiyorum ama umut işte cevaplarınızı bekliyoruuuummmm
Canım belirtiler kişiden kişiye değişir.Benim göğüs uclarim hassaslasmisti ordan suphelenmistim. İnşallah hayırlı haberi alırız senden,Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.
Merhaba arkadaslar. Izmite yeni tasindim sayilir yabanciyim bu sehirde... hamile oldugumu tasindiktan sonra ogrendim. Simdi 24.haftalik hamileyim..kizim olcak saglikla insallah. Geldigimden beri akademi de nuri beye gidiyorum ama hic memnun kalmadim. Hic ilgilenmiyor. Sadec 2 li tarama yapti onun disinda bana bebegimin fotografini bile hic vermedi. 3luye gerek duymadi.. ama doppler e de gerek dduymadi. nuri beyi cok oven olmus sitede. Ama ayni fikirde degilim kendim icin bana guven duygusunu veremedi. Iyi ve ilgili bir doktor ariyorum bana yardimci olursaniz sevinirim... tum hamile arkadaslarima ve bebelerine Allah tan saglik diliyorum...
Merhaba arkadaslar. Izmite yeni tasindim sayilir yabanciyim bu sehirde... hamile oldugumu tasindiktan sonra ogrendim. Simdi 24.haftalik hamileyim..kizim olcak saglikla insallah. Geldigimden beri akademi de nuri beye gidiyorum ama hic memnun kalmadim. Hic ilgilenmiyor. Sadec 2 li tarama yapti onun disinda bana bebegimin fotografini bile hic vermedi. 3luye gerek duymadi.. ama doppler e de gerek dduymadi. nuri beyi cok oven olmus sitede. Ama ayni fikirde degilim kendim icin bana guven duygusunu veremedi. Iyi ve ilgili bir doktor ariyorum bana yardimci olursaniz sevinirim... tum hamile arkadaslarima ve bebelerine Allah tan saglik diliyorum...
Kişiye saygılı olması güzelmiş...Sorunsuz bir doğum olur inşallah.Lütfiye hanımı da merak ediyorum aslında, onunla doğum yapan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?