• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Kızlar merhaba umarım iyisinizdir bebislerde sizde.Bu sabah ayrıntılı ultrasona girdim bi sorun yok çok şükür kizimda :) 577 gr olmuş.fıstığımm birazcık iriymis :)

Maşallah kızına annesi :nazar:
Yumuk yumuk olsun mıncıklarsınız bol bol :1: Tabi en önemlisi sağlıklı olması :16:

günaydın hamiş arkadaşlar,öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum,bende hamile olduğumu yeni öğrendim,2 yasında bir oğlum var,bu hafta doktora gidicez.siz hangi doktora gidiyorsunuz?

hayırlı ugurlu olsun canm:)) ben cıhanda gokhn beye gidiyorum cok da memnununm hekımlıgıne cok guvenıyorum ama senn gbıyken bende 3 doktor 3 hastane gezdım muayne oldum oyle karar verdim :) içime sinmesi çok onemlıydı. acıkcası doktorun ıyı olması kadar senın rahat etmen onemlı o doktorda.. bır de hastane de onemlı bence :) kolay gelsın şimdiden:) kalın sağlıcakla:))

evet canım bende lütfiye hanımın 3 senelik hastasıyım çok memnunum kendisinden.cihan hast muayene ücreti 62 tl ssk lıya normal doğum ve sezeryan ücretide aynı 900 ama sezeryan belden uyuşturma olunca 1050 oluyormuş normal doğumda 1150 fotoğraf çekimide içinde bu fiyat yılbaşına kadarmış yılbaşından sonra değişecekmiş ama ne kadar olur bilinmiyor inş çok artmaz.ayrıca bu ücretler ssklı için.bilginize.:emir_bebek:

çok teşekkür ederim bilgi için bu sayfadaki yorumlar uzerine bende lutfiye hanıma geçiş yaptım aşırı derecede tatlı bi bayan kuzenimin eşi de artık ona gidiyo :D ahmet doğruöze gidiyoduk ikimizde onu terkettik :D belki çok iyi bi doktor olabilir ama kesinlikle kadın rhundan anlamayan biri

çok iyi bir değişim olomuş senin için bir bayan hiçbir zaman istediği gibi içinden gelerek bir erkek doktora içindekileri soramayabiliyor.doktorun sordukları karşısında utanabiliyor bunlar ister istemez oluyor ben bunu lütfiye hanımda yaşamadım çünkü hem cins oolması büyük bir avantaj benim için.benim fikrim bu..bu arada bende bir nisan annnesi olacam inş beni ekleyebilirsin doğumum 10 gün daha erken olacak rahatsızlığımdan dolayı.bilgin olcun canım.

bende başlarda bayan erkek farketmez diyodum ama sonradan bayan fikri çok daha kafama yattı
birde ahmet beye çok gıcık oldum konuşmaları çok kaba bence özele gidiyosun guya ama hiç de özel hissetmiyosun

bende başlarda bayan erkek farketmez diyodum ama sonradan bayan fikri çok daha kafama yattı
birde ahmet beye çok gıcık oldum konuşmaları çok kaba bence özele gidiyosun guya ama hiç de özel hissetmiyosun

lütfiye hanım okadar sakin rahat bir doktorki sanki terapi uyguluyor sana gittiğin zaman bana öyle geliyor beni çok rahatlatıyor.hiç bir korkun kalmıyor onun yanına gittiğin zaman.ücreti iki kat bile olsaydı ben yine ona giderdim...o diğer kadın doktorlar gibi davranmıyor seni özel hisettiriyor.ben hep böyle yaşadım.inş sende aynı duyguları yaşarsın.

lütfiye hanım okadar sakin rahat bir doktorki sanki terapi uyguluyor sana gittiğin zaman bana öyle geliyor beni çok rahatlatıyor.hiç bir korkun kalmıyor onun yanına gittiğin zaman.ücreti iki kat bile olsaydı ben yine ona giderdim...o diğer kadın doktorlar gibi davranmıyor seni özel hisettiriyor.ben hep böyle yaşadım.inş sende aynı duyguları yaşarsın.

canım ultrasonda izlerken b yandan da bebegimi nazladı sevdi bu bile ne kadar hoşuma gitti oysak binlerce bebek gormuştur şimdiye kadar ama beni gerçekten özel hissetirdi

canım ultrasonda izlerken b yandan da bebegimi nazladı sevdi bu bile ne kadar hoşuma gitti oysak binlerce bebek gormuştur şimdiye kadar ama beni gerçekten özel hissetirdi

aynen öyle daha ilk gitmene rağmen hele birkaç sefer daha git seni tanımaya başlasın dahada farklı hissedeceksin.ya bir kere bir insanın yüzü hiçmi somurtmaz hiçmi sinirli olmaz 4 senedir ben o kadının yüzünü hep gülerek görüyorum hep gülüyor allah yüzünden eksik etmesin o gülümseeyi buda tabi bize hastalarına yansıyor gülümseyen bir doktorun seni karşılaması ne kadar güzel.

Güzel anneler hepinize günaydın. Dün 2li test için kontrole gittik. Çok şükür herşey yolunda ultrasonda. Ense kalınlığı, kalbi, kan akımı,elleri herşeyi düzgün Allah'a şükür. Tabi kan da aldı. Haftaya çıkacak sonuç. Cd ye çekti doktor görüntüleri ben de ara ara bakıp izliyorum bebeğimi :)) Tabi gitmişken cinsiyet tahmini de istedim doktordan şansımı denedim yoksa söyleyeceği yoktu. Dediği ilk cümle bu haftada erkek ve kız cinsel organları çok birbirine benzer, yanılma payı çok yüksek ama tahmin isterseniz dedi şuanki görüntüye göre kızmış.Değişebilirmişte tabi. Allah sağlıklısını versin tabi ama kesin bile olmasa şimdilik kız demesi beni mutlu etti :9:

Güzel anneler hepinize günaydın. Dün 2li test için kontrole gittik. Çok şükür herşey yolunda ultrasonda. Ense kalınlığı, kalbi, kan akımı,elleri herşeyi düzgün Allah'a şükür. Tabi kan da aldı. Haftaya çıkacak sonuç. Cd ye çekti doktor görüntüleri ben de ara ara bakıp izliyorum bebeğimi :)) Tabi gitmişken cinsiyet tahmini de istedim doktordan şansımı denedim yoksa söyleyeceği yoktu. Dediği ilk cümle bu haftada erkek ve kız cinsel organları çok birbirine benzer, yanılma payı çok yüksek ama tahmin isterseniz dedi şuanki görüntüye göre kızmış.Değişebilirmişte tabi. Allah sağlıklısını versin tabi ama kesin bile olmasa şimdilik kız demesi beni mutlu etti :9:

Günaydın canım.Maşallah bebisine.Ömür boyu sağlıklı bir yaşam sürdürsün inşallah yavrucuklarimiz.Bende cuma günü gidecegim kontrole, seker yüklemesi falan yapılır herhalde bu sefer bakalım bu sinavi da başarıyla geçebilecek miyim? :)

Kızlar merhabalar hepinize.Ya ben alışverişe.başlayacağım ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Hastane çıkışlarına bakıyorum,beğeniyorum ya daha güzelini görürsem diyip almaktan vazgeciyorum.Fiyatlarda malum zaten :( iyi mal, iyi para.Ama çevredekilerde o kadar para verme ilk aylarda çabuk büyüyor giydiremiyorsun diyince daha uygun olanlarina bakıyorum ama insan diğerlerini görünce onlara eli gitmiyor ki :( sizler naptiniz alışverişe başladınız mı?

Günaydın canım.Maşallah bebisine.Ömür boyu sağlıklı bir yaşam sürdürsün inşallah yavrucuklarimiz.Bende cuma günü gidecegim kontrole, seker yüklemesi falan yapılır herhalde bu sefer bakalım bu sinavi da başarıyla geçebilecek miyim? :)

Teşekkür canım benim iyi dileklerin için. Hamilelik boyunca sınavlar hiç bitmiyor zaten, Allah sana da güzel haberler nasip etsin. Sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini?

Kızlar merhabalar hepinize.Ya ben alışverişe.başlayacağım ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Hastane çıkışlarına bakıyorum,beğeniyorum ya daha güzelini görürsem diyip almaktan vazgeciyorum.Fiyatlarda malum zaten :( iyi mal, iyi para.Ama çevredekilerde o kadar para verme ilk aylarda çabuk büyüyor giydiremiyorsun diyince daha uygun olanlarina bakıyorum ama insan diğerlerini görünce onlara eli gitmiyor ki :( sizler naptiniz alışverişe başladınız mı?

merhaba naykocum baslamıs alıswerısler ne guzel:)bence hastane cıkısı kalıtelı olmalı ben idil babyden 140 a aldım fakat ıkıser takım havlu ve battanıye de var. yanı onu alarak aslında baya bır kıyafet parçası almıs oldum tulumları da hep ıkıser ıkıser bırde cok yumusak baskısız olmasına dıkkat ettm. gerı kalan kıyafetlerı buldukca aldım civil cok uygun geldi bana mesela.

merhaba sevgili hamişler hepinizin fikrine ihtiyacım var. bugun kontrolmz vardı yapılan ntsde hafıf kasılmalar cıktı bebısım hala yan duruyor bu arada. her sey gayet guzel fakat bu kez doktorum rahım boyu 2 cm dedı yanı sanırım bu acılma var 2 cm demek oldu. ama korkma asagıya ınmemıs dedı. panık yapmak ıstemıyorum ama benım bıldıgım acılma dogumun belırtısıdır. bol bol dınlen dedı. bakalm neler beklıyor bızı...

Canım ben hastane çıkışlarını Alpay Bebe'den aldım. Aziz Bebe'nin ürünleri. Fiyatı 100 küsürlerdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben 2 takım aldım hastane çıkışını içinde battaniyesi tulumu pantalonu zıbını eldiven başlık çorap vs. herşeyi var. Ayrıca 5'li zıbın takımlarındanda aldım 5-6 takım kadar.
Daha öncede söyledim ben erkenciyimdir hiçbir eksiğimiz kalmadı :52: Birde benim gözümde açtır çok fazla kıyafet aldığımın farkındayım ama kendimi tutamadım :17: 2 tane yorgan hurcu bebişin eşyaları ile dolu :1: küveti kovası bezi ıslak mendili kremleri şampuanları bebek telsizi ateş ölçer bunlarıda tamamladım. ocak ayı içindede bebek odasının siparişini vericez kısmetse. yalnız benim kıyafetlerin hepsi yenidoğan değil çabuk büyüyebilir diye 3,6,9 aylık olmak üzere hem ilkbahar hem yaz hemde sonbahara uygun aldım kıyafetlerini. ilk bebiş bizim ayrıca heveste çok fazla tabi :16: Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini :16:

İzmitte Civil'i bende duydum uygun ve güzel şeyler varmış.
Onun haricinde Alpay bebe benim çoğu kıyafetlerini aldığım yerdir. Birde Fethiye caddesinde bilin pasajının alt katında büyük bir bebek mağazası var oradada çok uygun güzel şeyler var. Ben bi ara Pendik'e gitmiştim ordanda baya birşey almıştım...

Back