çok sevindim annesiii. bizimkide azıcık iriii.:)
Canım maşallah sana ve bebisine böyle sorunsuz geçer inşallah sonuna kadar.Bende cuma kontrole gidicem,bende şekerden korkuyorum en çok.
Kızlar merhaba umarım iyisinizdir bebislerde sizde.Bu sabah ayrıntılı ultrasona girdim bi sorun yok çok şükür kizimda :) 577 gr olmuş.fıstığımm birazcık iriymis :)
Napcaz bu tombiklerle :)) nası dogurcaz :)
günaydın hamiş arkadaşlar,öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum,bende hamile olduğumu yeni öğrendim,2 yasında bir oğlum var,bu hafta doktora gidicez.siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Saol canım inşallah sizdede bir problem çıkmaz.
Şekerin adı güzel ama hastalık olunca hiç sevimli gelmiyor insana
evet canım bende lütfiye hanımın 3 senelik hastasıyım çok memnunum kendisinden.cihan hast muayene ücreti 62 tl ssk lıya normal doğum ve sezeryan ücretide aynı 900 ama sezeryan belden uyuşturma olunca 1050 oluyormuş normal doğumda 1150 fotoğraf çekimide içinde bu fiyat yılbaşına kadarmış yılbaşından sonra değişecekmiş ama ne kadar olur bilinmiyor inş çok artmaz.ayrıca bu ücretler ssklı için.bilginize.
çok iyi bir değişim olomuş senin için bir bayan hiçbir zaman istediği gibi içinden gelerek bir erkek doktora içindekileri soramayabiliyor.doktorun sordukları karşısında utanabiliyor bunlar ister istemez oluyor ben bunu lütfiye hanımda yaşamadım çünkü hem cins oolması büyük bir avantaj benim için.benim fikrim bu..bu arada bende bir nisan annnesi olacam inş beni ekleyebilirsin doğumum 10 gün daha erken olacak rahatsızlığımdan dolayı.bilgin olcun canım.
bende başlarda bayan erkek farketmez diyodum ama sonradan bayan fikri çok daha kafama yattı
birde ahmet beye çok gıcık oldum konuşmaları çok kaba bence özele gidiyosun guya ama hiç de özel hissetmiyosun
lütfiye hanım okadar sakin rahat bir doktorki sanki terapi uyguluyor sana gittiğin zaman bana öyle geliyor beni çok rahatlatıyor.hiç bir korkun kalmıyor onun yanına gittiğin zaman.ücreti iki kat bile olsaydı ben yine ona giderdim...o diğer kadın doktorlar gibi davranmıyor seni özel hisettiriyor.ben hep böyle yaşadım.inş sende aynı duyguları yaşarsın.
canım ultrasonda izlerken b yandan da bebegimi nazladı sevdi bu bile ne kadar hoşuma gitti oysak binlerce bebek gormuştur şimdiye kadar ama beni gerçekten özel hissetirdi
Güzel anneler hepinize günaydın. Dün 2li test için kontrole gittik. Çok şükür herşey yolunda ultrasonda. Ense kalınlığı, kalbi, kan akımı,elleri herşeyi düzgün Allah'a şükür. Tabi kan da aldı. Haftaya çıkacak sonuç. Cd ye çekti doktor görüntüleri ben de ara ara bakıp izliyorum bebeğimi :)) Tabi gitmişken cinsiyet tahmini de istedim doktordan şansımı denedim yoksa söyleyeceği yoktu. Dediği ilk cümle bu haftada erkek ve kız cinsel organları çok birbirine benzer, yanılma payı çok yüksek ama tahmin isterseniz dedi şuanki görüntüye göre kızmış.Değişebilirmişte tabi. Allah sağlıklısını versin tabi ama kesin bile olmasa şimdilik kız demesi beni mutlu etti
Günaydın canım.Maşallah bebisine.Ömür boyu sağlıklı bir yaşam sürdürsün inşallah yavrucuklarimiz.Bende cuma günü gidecegim kontrole, seker yüklemesi falan yapılır herhalde bu sefer bakalım bu sinavi da başarıyla geçebilecek miyim? :)
Kızlar merhabalar hepinize.Ya ben alışverişe.başlayacağım ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Hastane çıkışlarına bakıyorum,beğeniyorum ya daha güzelini görürsem diyip almaktan vazgeciyorum.Fiyatlarda malum zateniyi mal, iyi para.Ama çevredekilerde o kadar para verme ilk aylarda çabuk büyüyor giydiremiyorsun diyince daha uygun olanlarina bakıyorum ama insan diğerlerini görünce onlara eli gitmiyor ki sizler naptiniz alışverişe başladınız mı?
Kızlar merhabalar hepinize.Ya ben alışverişe.başlayacağım ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Hastane çıkışlarına bakıyorum,beğeniyorum ya daha güzelini görürsem diyip almaktan vazgeciyorum.Fiyatlarda malum zateniyi mal, iyi para.Ama çevredekilerde o kadar para verme ilk aylarda çabuk büyüyor giydiremiyorsun diyince daha uygun olanlarina bakıyorum ama insan diğerlerini görünce onlara eli gitmiyor ki sizler naptiniz alışverişe başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?