selamlar bende bu sayfadki guzel yorumlar sonucunda cihanda lutfşye hanıma başladım daha onceki doktorumdan memnun kalmamıştım ama lutfiye hanım çok şeker bi kadın inşallah doğumu da onda yaparım
fyat sorcaktım ama heycan yaptım butun herşey guzel çıkınca sormayı unuttum
cihan hastanesi fiyatlarını bilen var mı
karlı bir izmit sabahından herkese merhaba :)
Kızlar merhaba
Bizim bugün kontrolümüz vardı
Şeker yüklemesi, kan sayımı, idrar ve hormon tahlili yapıldı. Çok şükür hiçbirinde sorun çıkmadı
En çok şeker çıkarsa diye korkuyordum ama korkularım yersizmiş
Kızımda gayet sağlıklı herhangi bir sakatlık ve erken doğum riski yok dedi doktorumuz
Benim zilli utangaç olacak galiba sürekli elini yüzüne götürüyoru, doktorumuz çek kız elini dedi sürekli
Bu arada benim bıdığım 423 gr olmuş
Bizde durumlar böyle, umarım sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir
günaydın hamiş arkadaşlar,öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum,bende hamile olduğumu yeni öğrendim,2 yasında bir oğlum var,bu hafta doktora gidicez.siz hangi doktora gidiyorsunuz?
bebiş büyümüş her şey yolunda ne guzel :)hangı doktor?? bız de ıyıyız.. bızım bebıs de en son gecen hafta 2900 gr idi. bırazcık iri:) az kaldı doğumumuza :)
günaydın hamiş arkadaşlar,öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum,bende hamile olduğumu yeni öğrendim,2 yasında bir oğlum var,bu hafta doktora gidicez.siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Kızlar merhaba
Bizim bugün kontrolümüz vardı
Şeker yüklemesi, kan sayımı, idrar ve hormon tahlili yapıldı. Çok şükür hiçbirinde sorun çıkmadı
En çok şeker çıkarsa diye korkuyordum ama korkularım yersizmiş
Kızımda gayet sağlıklı herhangi bir sakatlık ve erken doğum riski yok dedi doktorumuz
Benim zilli utangaç olacak galiba sürekli elini yüzüne götürüyoru, doktorumuz çek kız elini dedi sürekli
Bu arada benim bıdığım 423 gr olmuş
Bizde durumlar böyle, umarım sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir
Kızlar merhaba umarım iyisinizdir bebislerde sizde.Bu sabah ayrıntılı ultrasona girdim bi sorun yok çok şükür kizimda :) 577 gr olmuş.fıstığımm birazcık iriymis :)
Canım merhaba, maşallah bebeğine anasının karnında rahat tabi. ohh ohhh :)) Ben de çarşamba günü 2li test için gideceğim. Umarım herşey yolunda gider, kaç dakika sürüyor ultrasonla bakması ortalama, bu sefer uzun uzun göreceğim inşallah.
Hımm. Ben daha uzun bakıyorlar 2li test te diye duymuştum. 15-20 dakika kadar. Ben şuan Eray Çalışkan'a gidiyorum. Gerçi uzmanlık alanı onun tüp bebek çok hastası var ama ilgili ve iyi bir doktor. 4 boyutlu ultrasonu falan var. Belki bu sefer gittiğimde yüzünü yakından görebilirim bebeğimin. Bir an önce çarşamba olsun istiyorum. Cinsiyette görürüz belki. Sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti?İnşallah yolunda gitsin canım herşey.Ne kadar sürüyor hiç dikkat etmedim ama en son daha uzun kalmıştım.5-10 dk arası sürmüştür canım sen hangi dr.a gidiyordun?Arkadaslar cogalinca unutuyorum kim hangi dr.a gidiyordu :)
Kızlar merhaba umarım iyisinizdir bebislerde sizde.Bu sabah ayrıntılı ultrasona girdim bi sorun yok çok şükür kizimda :) 577 gr olmuş.fıstığımm birazcık iriymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?