• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

evet canım kardeşimin eşi yaptı,çok memnun kaldı,doğumu da kısa sürdü ilk doğumu olmasına rağmen

Nerde yapmıştı canım doğumunu? Böyle memnun kalanları duyunca içim rahatliyor. Her kafadan bir ses çıkıyor,konuyla ilgili hiç tecrübesi ya da sahitligi olmayanlar bile olumsuz , sacma yorumlar yapıyorlar.

merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.

Canım geçmiş olsun. Allah uzun, saglikli ömürler versin inşallah. Hastaneyle ilgili yorumlarini da bekliyoruz.

abimin eşi epidural iğneyle normal doğum yaptı konak hastanesinde. bende Allah normal doğum nasip ederse epidural düşünüyorum.

kızlar buarada nst'ye kaçıncı haftada başlanıyor

İlk doğumum normal dogumdu ama bu sefer o sancıları çekecek güç bulamıyorum kendimde canım. Hepimiz için hayırlısı artık.

Nerde yapmıştı canım doğumunu? Böyle memnun kalanları duyunca içim rahatliyor. Her kafadan bir ses çıkıyor,konuyla ilgili hiç tecrübesi ya da sahitligi olmayanlar bile olumsuz , sacma yorumlar yapıyorlar.

onlar izmitte yaşamıyorlar canım.ben konakta yaptım doğumumu sezaryenle.memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi

Canım geçmiş olsun. Allah uzun, saglikli ömürler versin inşallah. Hastaneyle ilgili yorumlarini da bekliyoruz.

teşekkür ederim canım, darısı başınıza,ilk kızımıda konak hastanesinde doğurdum drumda erkan beydi. ben drdan da hastaneden de memnunum,personeli çok ilgiliydi her iki doğumumda da, benim biraz zor geçiyor doğumlarım ve sonrası drumda çok ilgiliydi, hemşirelerde, ama memnuniyet kişiden kişiyegöre değişir ya ben memnun kalır başkası kalmaz o yüzden tavsiye niteliğinde yazmıyorum sadece ben hastane ve personelinden memnun kaldım ama biraz pahalı bu konuda kızıyorum. herşey iki katı olmuş... seninde güzel haberlrii almak ümidiyle kocaman sevgiler...

ay canım ne guzel senı merak etmıstım.. dogum seklın nasıldı memnun kaldınmı tavsıyelerın neler? dogumn neredeydı? bebısın nasıl kaç kılo dogdu masallah sımdıden :)

konakta yaptım canım ilki de ikinciside spinal anesteziyle oldum memnunum tabi sıkıntıları var, bu sıkıntılarda kişiden kişiye değişiyor bende gaz problemi oluyor her seferinde.belden aşağın uyuşuk oluyor sadece, acı çekmiyosun, çocuğunu doğar doğmaz görüyosun çok güzel şeyler bunlar, bebeğim 3kilo 30 gram 50 cm doğdu, bizim biraz sorunlu oldu 5 saat yoğun bakımda kaldı ama çok şükür korkulacak bşey yok.tavsiyeme gelince doğumla ilgili tavsiyede bulunamıyorum hepsini ayrı ayrı sıkıntısı var bunun kararını sen vereceksin aklına, gönlüne yatanı tercih edecksin doktorunun fikrini mutlaka al,bana kalsa normal doğum gibisi yok, sezeryan ameliyat sonuçta ve zorlukları var. kimsenin fikrini alma bence bu konuda zamana ve doktoruna bırak olur mu? hayırlı doğumlar dliyorum...

Yapma yaaa napcam ben simdi :'( cihan hastanesinide herkez pek ovdu ama bende beni gazlayacak doktora gitmem gerekiyorki ben normal dogum istiyorum cok uzuldum simdi akademiyede gitmek istemiyorum odalari fln cok kotu cunku ben tek kisilik oda istiyorum orda bi odada iki kisi oluyor

Canım ozelden msj atmissin ama msj kutun dolu.Nuri beyi birakmamin onla bir ilgisi yoktu.Hastane içime sinmemisti odalardan dolayı falan.Cihan hastanesinin sokaginda oturuyorum.Hem yakin olmasi, hem yeni olması, hemde ilk hamileligimde gittigim dr.un orda olması sebebiyle bi gideyim dedim ve Mehmet Ataman'a gittim.Benden yapilan tahlil sonuçlarını istedi.Nuri bey sadece kan sayımı yaptırmıştı ki bizde kan uyuşmazlığı var onun bile tahlilini istememişti.Neyse eksik olan tahliller yapıldı falan artık Cihan'a Mehmet beye devam ediyorum. Simdilik memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum bildiğim kadarıyla normal doğum taraftarı kendisi fikirleri degismediyse tabi :)

bende hamileyim ve allah nasip ederse ocak da doğumum ve çok az kaldı sizler nasılsınız hamilelik nasıl geçiyo hazırlıklarınız bittimi ben hastane olarak alikahyaya gidiyorum ve drum nazan karadeniz.

merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.

Rabbim hayırlı evlat etsin canımhayırlısı ile bizimde melek lerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bende hamileyim ve allah nasip ederse ocak da doğumum ve çok az kaldı sizler nasılsınız hamilelik nasıl geçiyo hazırlıklarınız bittimi ben hastane olarak alikahyaya gidiyorum ve drum nazan karadeniz.

Merhaba hoşgeldin. Benim de dogumum ocak sonu inşallah. Hazirliklar bitmek üzere. Heyecanla bebişi bekliyoruz :) bebeğinin cinsiyeti ne?

Canım ozelden msj atmissin ama msj kutun dolu.Nuri beyi birakmamin onla bir ilgisi yoktu.Hastane içime sinmemisti odalardan dolayı falan.Cihan hastanesinin sokaginda oturuyorum.Hem yakin olmasi, hem yeni olması, hemde ilk hamileligimde gittigim dr.un orda olması sebebiyle bi gideyim dedim ve Mehmet Ataman'a gittim.Benden yapilan tahlil sonuçlarını istedi.Nuri bey sadece kan sayımı yaptırmıştı ki bizde kan uyuşmazlığı var onun bile tahlilini istememişti.Neyse eksik olan tahliller yapıldı falan artık Cihan'a Mehmet beye devam ediyorum. Simdilik memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum bildiğim kadarıyla normal doğum taraftarı kendisi fikirleri degismediyse tabi :)

teşekkür ederim bende cihana gidiyordumda şimdi nuri beye döneceğim inşallah

epidural ve spinal hakkında herkes farklı bir şey söylüyor ben de tam anlamadım doğuma da az kaldı... bebişim yan duruyor hala doğum kanalına girmedi. bende araştırıyorum.. ama bazıları spinal ol diyor bazıları epidural.. olanlar var ise paylaşırsa sevinirim..

epidural ve spinal hakkında herkes farklı bir şey söylüyor ben de tam anlamadım doğuma da az kaldı... bebişim yan duruyor hala doğum kanalına girmedi. bende araştırıyorum.. ama bazıları spinal ol diyor bazıları epidural.. olanlar var ise paylaşırsa sevinirim..

benimde 37+1 bugün benimde dönmedi daha yan yatıyo yeri çok rahat geldi heralde :))

acaba dönermi ki?? :) ben de bır yerde okumustum son haftalarda buyudugu ıcın donmesı zor oluyor dıye bakalm nasıl olacak? buarada sızın dogum nasıl nerde olacak:) az kalmış:)

acıbadem de olcak yarın kontrolümüz var bakalım ama dönmüş gibi hissetmiyorum aşağıya indiğini hissettim çünküartık göğsüme baskı yapmıyo ama yan indi gibi geliyo :)) aşağıya da baskı yok çünkü

Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim
Ben de cihan hastanesinde lutfiye hanim a gidiyorum.lutfiye hanim a gidip dogum yapan var mi ya da tanidiklariniz nasil biraz bahseder misiniz???

Merhaba arkadaslar ben de araniza yeni katildim
Ben de cihan hastanesinde lutfiye hanim a gidiyorum.lutfiye hanim a gidip dogum yapan var mi ya da tanidiklariniz nasil biraz bahseder misiniz???

mrb hoşgeldin bende cihan hastaesine gidiyorum lütfiye hanıma 3 senelik doktorum ben memnunum kendisinden daha doğum yapan birini tanımıyorum ama arkadaşımda gidiyor lütfiye hanıma iki gün sonra doğumu olacak doğum yapınca ben yanına gidecem hem ortamı görmek için hem doktorun nasıl olsuğunu öğrenmek için bilgi alır almaz mutlaka paylaşacağım seninle.hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.

Back