kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

kızlar funda doğan a giden varmı peki bide bu testleri falan özelde nasıl hallediyosunuz..

canım ben funda doğan hakkında pek iyi şeyler duymadım.bir iki arkadaşımdan vakkası var.o yüzden tavsiye etmem.ben ikili üçlü dörtlü test yapmadım doktorum ikili ve üçlüye gerek duymadı zaten çoğu şeyleri biz ultrasyondan görüyoruz dedi.dörtlü yaparız istersen demişti dün sordum mecburimi diye hayır garantiside yok zaten evham yapmaya gerek yok dedi.herhangi şüphe duyduğumuz bir durum olduğunda kessinlikle öneriyorum dedi ama senin için doğuma kadar bir problem olmayacaksa yaptırmanın anlamı yok dedi.normal kan ve idrar tahliline 35 tl vermiştim 2 ay önce bu ay iki tahlile hiç para almadılar.sigortalıyım.

teşekkür ederim canım lütfiye hanımı çok övdüler regl geçsin bende ilk kontrolüme gidicem inş 62 tl miş sigoratalıya muayene ücreti..

Bugün bizimde kontrolümüz vardı
Cinsiyetimizin kız olduğu kesinleşti geçen aydan doktorumuz kıza benziyor demişti ama ben iyice netleşsin öyle söylerim demiştim
Çok şükür sağlıkla ilgilide detaylı ultrason muayenesi yapıldı herşey normal olması gerektiği haftadaki gibi büyüyor bebeğim
Rabbim gönlümüze göre verdi Allah sağ salim o günlere ulaştırsın inşallah hepimizi, kucağıma alacağım günleri iple çekiyorum

Canımmm tebrik ederim...Herşeyin yolunda olmasına da sevindim.Ayrintili usg cektirdin mi?

arkadaşlar hepinize çoooookkk selamlar,

uzun zamandır katılamıyorum aranıza.Allah hepinize hayrlı doğumlar nasip etsin inş,olmayanlara da hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşş...biliyosunuz ben tedavi görüyordum 1.aşılamamı da olmuştum o da olmayınca karar aldım tedaviyi bırakma yönünnde.şimdi tekrar denemeye karar verdim bi dostumun tavsiyesiyle kadın doğum hastanesinde ERTAN beye muayene oldum geldiğim aşamaları anlattım ve onca ayımın boşa gittiğini anladım bana rahimle ilgili hiçbir şey yapılmamıstı önceki tedavimde.ertan beyde aşılamadan önce rahim filmi çekip sorunun ne olduğunu anlayıp gerekrse aşılamaya gidilmesi gerektiğini söyledi.bi normal olarak rahim çekimi varmıs bu bayıltmadan acılı bi işlem oluyomus ve radyasyon fazlasıyla alınıyomus örneğin müdahale gereken bi durum görünürse yapamıyomus bu yöntemle,2.olarak da laparoskopi varmış bu baya ameliyat gibi birşey bayıltıp karından kamerayla girip bakıyomus tüplerin durumuna veya yapışıklık var mı bu yöntemle düzeltebiliyomus...sizlere sorum ne yapmalıyım?laparoskopi olmalı mıyım?olan arkadaslarım varsa eğer lütfen yardımcı olun biraz araştırdım bu tedaviyi olup hamile kalanlar olmuş kafam çok karıştı lütfen yardım şimdiden sağolun.

Çok teşekkür ederim canımmm
Detaylı usg falan bişey demedi doktor bana bende birşey sormadım...:44:
Hangi aylarda cekliyormuş detaylı usg biliyor musun?

Canım bana üçlü test ve ayrıntılı usg yazdı iste bu ayda yapiliyormus.üçlü testi cihanda yapiyolarmis ama ayrıntılıyı ya üniversitede yada özelde yapiyolarmis.Mehmet Ataman bi dr.a yönlendirdi özele ama muayenehane nosundan ulaşamadım,fiyat bilgisi de alamadım.Universiteye gitmekte ölüm geliyor bana bide ultrason ileri bi tarihe veriyolar onun icin karar veremedim canım yaa.

Doktor bana geçen ay ikili test yapmıştı, bir sorun gözükmediği için, bir daha zeka testi yapmamıza gerek yok demişti.
Heee şimdi anladım detaylı usg derken; tüm organlarının tepeden tırnağa tek tek incelendiği, beyninin içi, kalbinin içi kal odacıkları kalbinde delik olup olmadığı, böbrekleri, boyundan başlayıp sırtından aşağı kalçasına kadar gelen kemiğin incelendiği, el ve ayaklarının tam ve düzgün oluşunun incelendiği işlemi soruyorsan onu doktor bana dün yaptı. Ayrıca doğum kanalımın uzunluğuna, bebeğinin eşinin bebeğin önünde veya arkasında olup olmadığına baktı. Bebeğin eşi arkada olduğu için erken doğum riskide yok dedi. Doğum kanalının uzunluğuda olması gerektiği gibi dedi. Bu kontrolümüz öncekilere görede oldukça uzun geçmişti.

Evet canım o işlemi diyorum.Dr bu muayenemde kendide baktı bunlara ama benim rapor yazma yetkim yok dedi sanırım prof.lar bu ultrasonun raporunu yazabiliyor.Sizin kararınız ister yaptırın ister yaptırmayın dedi.Ben bi sorun görmedim falan dedi bende kararsız kaldım canım napsam diye.

yok canım toplam 250 tl verıyorsun. ama ıyıkı yaptırmısım dıyorum doktor tam yarım saat tum ayrıntısıyla tum organlarını ıncelemıstı. cok sukur saglıklı gorundu her sey. onceden mudahale edılebılen durumlar ıcın cok onemlıymıs... semıh bey de alanında cok uzman gercekten aklımda ne kadar soru varsa sormustum sagolsun cok acıklayıcı bılgıler vermıstı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…