günaydın burdan buluşmamışta güzel oldu
selammmmmm canlarrrrr
aşılamamı oldum çok şükür bugün 4.günüm salı günü tekrar çağırdı bakalım inş ilk denemede tutar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun iyi ki varsınız:)
naber kızlar yemek arkadaşı derken,nasılsın canım ne var ne yok bi ara buluşsak şöyle müsait zamanda, gün belirlesek. sen benden çok giriyosun bi gün yapalımda görüşelim.
arkadaşla hep aynı yerde yemek yiyormuşuz bi kaç kerede aynı masada yedik öyle bana nerde çalışıyorsun diye sorunca bende daha önce burayada yazmışım ordan çıkardı sağolsun öyle tanışmış olduk bana uyar bayramdan sonra buluşalım yada iftar yapalım birlikte her ne kadar tutmasakta
bayramdan sonra değil de canım şöyle eylül gibi olsa, bayramda beki annemlere giderim eylüle kadar da geşlmeyebilirim durumumu biliyosun iyileşemiyorum bir türlü, belki yemem içmem de düzelir o zamana kadar da bişeyler yeriz, sen tarih belirle eylül ayı içinde arkadaşlarada söyleyelim çarşıda yada herhangi bi avm de buluşalı. görüşürüz.1
selamlar bende yenikentteyim hamile değilim henüz ama adayım :) bu ay başladık çalışmalara kısmetse olur inşallah
Her an aranıza katılabilirim,bekleyin beniiii :)
tamam olur eylül gibi buluşalım o zaman arkadaşlardanda ses çıksa olurmu bayanlar
Her an aranıza katılabilirim,bekleyin beniiii :)
günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız?
Günaydın herkese! ne güzel bir cümle bu böyle, moral verdi. İyiyiz sadece sabahları biraz bulantı var okadar. Yarın kontrole gideceğim.Umarım herşey yolunda gider. 5. haftanın içindeyim umarım yarın keseyi görürüm.
Selamlar&Sevgiler.
bulantı hamileliğin en kötü şeyi ama doğunca unutuyorsun ben doğuma kadar bulantı kusma yaşadım hiç bitmedi ama genellikle 3. ayla birlikte geçiyor diyorlar cnm allah kolaylık versin inşallah keseyide görürsün allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşım, hoşgeldin aramıza . Ben de 1-2 ay öncesine kadar senin gibiydim. Neyseki fazla uzun süre geçmeden hamile kaldım. Şimdi 1 aylık hamileyim. Ama henüz keseyi görmedim. Bu cumartesi gideceğim. Oyüzden çok ta fazla ümitlendirmiyorum kendimi. Umarım sen de en kısa zamanda arzuna kavuşursun.
teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun
ben bugun idrar testinde çift çizgiyi görünce kan testi verdim sonucu öğleden sonra bakalım inşallah aranızda olurum
Günaydın herkese! ne güzel bir cümle bu böyle, moral verdi. İyiyiz sadece sabahları biraz bulantı var okadar. Yarın kontrole gideceğim.Umarım herşey yolunda gider. 5. haftanın içindeyim umarım yarın keseyi görürüm.
Selamlar&Sevgiler.
bulantı hamileliğin en kötü şeyi ama doğunca unutuyorsun ben doğuma kadar bulantı kusma yaşadım hiç bitmedi ama genellikle 3. ayla birlikte geçiyor diyorlar cnm allah kolaylık versin inşallah keseyide görürsün allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Amin inşallah, hepimiz bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alır, zor günlerimizi unuturuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?