• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Gözünaydın! Doktorlar biraz öyle malesef. Ümit vermemek adına net birşeyler görmeyince çok pozitif cevaplar vermiyorlar ki seninki daha çok yeni, 3 hafta sonra gittiğinde değerlerinde düzenli artmış olması lazım...Bir de bizim çok önem verdiğimiz şeyler onlar için sıradanlaştığından, normaldir diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Buarada hangi doktora gidiyorsun?

pazartesi takrar gittim bu kez derince devlet hastanesinde özkan hayıta gittim şimdilik memnun kaldım
cuma gunlu değerimi görünce doktor tekrar bakmak için çağırdı değil mi dedi
bende doktor aslında 3 hafta sonra çağırmıştı ama bana çok mantıklı gelmedi dedim
adam şaşırdı hangi doktor o falan dedi
ayrıca gebelikle ilgili bi suru başka testte yaptı
diğer doktorun bu testleri yapmamsına da şaşırdı
neyseki değerim 172, 16 olmuş
çok güzel artmış dedi 1 hafta sonrada kesyi görebiliriz dedi
inşallah bakalım hayorlısı olsun hakkımızda

maşallah paşayaaaa ben 2 kilo aldım henüz bu arada benimde prensim geliyor :55: 181 gr dı bana sanki azmış gibi geldi ama doktor sorun yok gayet iyi dedi bende dört gözle bekliyorum hissetmeyi çok merak ediyorum çünkü

ay ne kadar güzel 2 kilo almışsın ben 10 11 kilo arası gidip geliom ama şöle söyleyim bi anda aldım kiloyu ve 1 2 aydırda aynı kiloyu koruyup boğazımı tutup az ve sık sık yemeye çalışıorum yok canım sennkide ii ttalım gayet maşallah maşallah

hayırlı olsun 3 hafta beklemek zor gerçekten ama ondan sonrada bugün git 1 ay sonra gel dcekler sabırsızlık oluyo çok :(((

inşallah bi keseyi görelim bi kalp etışını duyalım da gerisi daha kolay olur diye düşünüyorum
rabbim hepimizin meleğini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ay ne kadar güzel 2 kilo almışsın ben 10 11 kilo arası gidip geliom ama şöle söyleyim bi anda aldım kiloyu ve 1 2 aydırda aynı kiloyu koruyup boğazımı tutup az ve sık sık yemeye çalışıorum yok canım sennkide ii ttalım gayet maşallah maşallah

bende almam inşallah gerçi biraz evhamlıyım ne taksam kafama diye düşünüyorum resmen bu seferde ben niye kilo almıyorum diye taktım deliyim sanırsam bide yememde gayet iyi aslında sonradan çıkacak acısı galiba

bende almam inşallah gerçi biraz evhamlıyım ne taksam kafama diye düşünüyorum resmen bu seferde ben niye kilo almıyorum diye taktım deliyim sanırsam bide yememde gayet iyi aslında sonradan çıkacak acısı galiba

aman aman alma kilo boşver böle devam et yawru ne gerek var almana bebek alsın yeter almaya başlayınca ayy almasam dersin:)):18:

aman aman alma kilo boşver böle devam et yawru ne gerek var almana bebek alsın yeter almaya başlayınca ayy almasam dersin:)):18:

orası kesin zaten ee nerde oturuyorsun nerde çalışıyorsun yaşın kaç bak nüfus memuru gibi birsürü soru sorabiliyorum :) daha da çeşitlendirebilirim bunları

orası kesin zaten ee nerde oturuyorsun nerde çalışıyorsun yaşın kaç bak nüfus memuru gibi birsürü soru sorabiliyorum :) daha da çeşitlendirebilirim bunları

:)))) ben orduevinde oturuorum canım kocaeli üniversitesinde çalışıorum canım sen nerede oturuon neede çalışıon

pazartesi takrar gittim bu kez derince devlet hastanesinde özkan hayıta gittim şimdilik memnun kaldım
cuma gunlu değerimi görünce doktor tekrar bakmak için çağırdı değil mi dedi
bende doktor aslında 3 hafta sonra çağırmıştı ama bana çok mantıklı gelmedi dedim
adam şaşırdı hangi doktor o falan dedi
ayrıca gebelikle ilgili bi suru başka testte yaptı
diğer doktorun bu testleri yapmamsına da şaşırdı
neyseki değerim 172, 16 olmuş
çok güzel artmış dedi 1 hafta sonrada kesyi görebiliriz dedi
inşallah bakalım hayorlısı olsun hakkımızda

Evet ilk değerine göre güzel artmış. Değer 1500 iken görünüyor kese diyorlar ama ben 2100 ken görememiştim. 4 gün sonra tekrar gittiğimde gördüm. Seninde değerin düzenli artmaya devam ederse haftaya 1400 lerde olacak bu yüzden eğer göremezsen telaş yapma, birkaç gün sonra gittiğinde görürsün mutlaka. Senden 10 gün falan öndeyim sanırım. Bana şuan sadece Akdeniz anemisi testi yaptı. Sırada bir sürü test var...

:)))) ben orduevinde oturuorum canım kocaeli üniversitesinde çalışıorum canım sen nerede oturuon neede çalışıon

ben 60 evlerde oturuyorum ama merkeze taşınmak istiyorum ordu evide seçenekler arasında ev bulamadım ama birtürlü körfezde çalışıyorum muhasebeciyim bütün hamişlere başarılar dilerim :1::49:

Evet ilk değerine göre güzel artmış. Değer 1500 iken görünüyor kese diyorlar ama ben 2100 ken görememiştim. 4 gün sonra tekrar gittiğimde gördüm. Seninde değerin düzenli artmaya devam ederse haftaya 1400 lerde olacak bu yüzden eğer göremezsen telaş yapma, birkaç gün sonra gittiğinde görürsün mutlaka. Senden 10 gün falan öndeyim sanırım. Bana şuan sadece Akdeniz anemisi testi yaptı. Sırada bir sürü test var...

sağol canım dikkate alıcam söylediklerini
bana hemogram TSH glukoz kan grubu elisa betahcg 5 tup kan verdim valla herşeye baktı
beğendim şimdilik doktora muhabbetli de bi adam
sen hangi doktora gidiyosun

ewet canım ya ayırmak zorundalar zaten ben g,tt,kten sonra bakalım n eyaparlarsa yapsınlar en az 1 yıl olmayacam çnkü canım

ben izinden sonra işe dönmeyi pek planlamıyorum çünkü 6 aylık izni almam çok zor benim yalnızım çünkü burda 4 ay napacaklar onuda çok merak ediyorum belkide onlarda çıkarmayı planlıyor ama sonrasında yeni bebek var diye iş bulmakta zorlanırmıyım bilmiyorum ama 4 aylık çocuğuda emanet edip çalışamam 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum

ben izinden sonra işe dönmeyi pek planlamıyorum çünkü 6 aylık izni almam çok zor benim yalnızım çünkü burda 4 ay napacaklar onuda çok merak ediyorum belkide onlarda çıkarmayı planlıyor ama sonrasında yeni bebek var diye iş bulmakta zorlanırmıyım bilmiyorum ama 4 aylık çocuğuda emanet edip çalışamam 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum

ben memur olduğumdan dolayı ücretsiz izine ayrılmayı düşüüorum zaten doğru zor ya ama şuanda öle evde oturup bacaklarımı uzatıp dinlenmek o kadar çok isitorum ki ya çok zorlanıorum bazen yani

konuyu bıraz okuyunca sormam gerektıgını dusundum hanımlar cıhan hastanesı hakkında ne dusunuyorsunuz..benım endokrın uzmanım acıbadem hastanesınde. konaık hastanesındekı kazım beye tamamen seker hastası olan hamıslerı oldugu ıcın gıdıyorum.ıyı de bır doktor ama ıyı bır hastanede dogum yapmak ıstıyorum.konak hastanesı artık devlet hastanesı gıbı oldu. cıhanın yenı olması hem ıyı hem kotu gelıyor bana. sızler ne dusunuyorsunuz.

ay kızlar ben buraya her daesında bakamyı unutuyorum heee.neyse bende ihmal etmm baya açoğlmışsınzz....

canım cihan hastanesi çok ii..ben çok memmnun kalkdım aletleri olsun fln..ztn doktrum eski doktrumdu..ama ne kdr doğru bilmm..konakta küvez var..hani bebeğe ters bir şey olursa..sanırım acıbadem ve konakta avr bu..başka özel hastanelerde yok..diğerleri allh korusun bebekte doğum sonrası bir şey oldu zmn hemen çocuk hastanesine ya da gebzeye yoluyolrmuış cnm..onn hariicnde tam teşekkülü bir hastane..
öbür türlü sonradan değişceni snamıyorum..değişirse doktrlar değişiyor..umrım drlrda değişmez:))ben önceden marmara hastanesine gidiyordum..ama doktr beklemek gına geliyordu randevum 9 daysa çoğu zmn 1 de giigyrodum ya acil ameliyat ya başka bir şey..
çok nadir zaönnda ya da önce girdiğim..o yüzden dr değiştrm..ismail yılmaz iide istedim sorulara cvp vermiyordu..her seferinde sinirli ayrılıyorum..hele bebk ultrosonları hiç belli olmuyordu anlamıyorudm..diğer konularda gerçekten ii bir doktr..

ama lütfiye benm eski doktorum..rahtlıyorum..her şeyi anatıyor.bak bu başı göbeği bu bacağı omurgası.tsers döndü sorun değil. bu eşi..öle canım..hastane tabiki öenmli ama bence ilk öncelik doktrda..

inşallah bi keseyi görelim bi kalp etışını duyalım da gerisi daha kolay olur diye düşünüyorum
rabbim hepimizin meleğini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

aminnn ben hareketlerini bile hissetmeye başladım bi bakmışsın snde o zamana gelmişsin :))) zaman çabuk geçiyo

Back