• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

selammmmmm canlarrrrr

aşılamamı oldum çok şükür bugün 4.günüm salı günü tekrar çağırdı bakalım inş ilk denemede tutar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun iyi ki varsınız:)

nasılsın canım naptın merakla bekliyoruz haberlerini, herşey yolundadır inşallah

naber kızlar yemek arkadaşı derken,nasılsın canım ne var ne yok bi ara buluşsak şöyle müsait zamanda, gün belirlesek. sen benden çok giriyosun bi gün yapalımda görüşelim.

arkadaşla hep aynı yerde yemek yiyormuşuz bi kaç kerede aynı masada yedik öyle bana nerde çalışıyorsun diye sorunca bende daha önce burayada yazmışım ordan çıkardı sağolsun öyle tanışmış olduk bana uyar bayramdan sonra buluşalım yada iftar yapalım birlikte her ne kadar tutmasakta :1::1::1::1:

arkadaşla hep aynı yerde yemek yiyormuşuz bi kaç kerede aynı masada yedik öyle bana nerde çalışıyorsun diye sorunca bende daha önce burayada yazmışım ordan çıkardı sağolsun öyle tanışmış olduk bana uyar bayramdan sonra buluşalım yada iftar yapalım birlikte her ne kadar tutmasakta :1::1::1::1:

bayramdan sonra değil de canım şöyle eylül gibi olsa, bayramda beki annemlere giderim eylüle kadar da geşlmeyebilirim durumumu biliyosun iyileşemiyorum bir türlü, belki yemem içmem de düzelir o zamana kadar da bişeyler yeriz, sen tarih belirle eylül ayı içinde arkadaşlarada söyleyelim çarşıda yada herhangi bi avm de buluşalı. görüşürüz.1

bayramdan sonra değil de canım şöyle eylül gibi olsa, bayramda beki annemlere giderim eylüle kadar da geşlmeyebilirim durumumu biliyosun iyileşemiyorum bir türlü, belki yemem içmem de düzelir o zamana kadar da bişeyler yeriz, sen tarih belirle eylül ayı içinde arkadaşlarada söyleyelim çarşıda yada herhangi bi avm de buluşalı. görüşürüz.1

tamam olur eylül gibi buluşalım o zaman arkadaşlardanda ses çıksa olurmu bayanlar :1:

selamlar bende yenikentteyim hamile değilim henüz ama adayım :) bu ay başladık çalışmalara kısmetse olur inşallah

merhaba hanımlar bende ızmıtte oturuyorum 14+6 haftalıgım.muhtemelen bır erkek bebek annesıyım-hala kızmıs gıbı hıssetsemde doktoruma ınat-
tum bunların yanında tıp 1 dıyabet hastasıyım.konak hastanesındekı kazım bey le takıp edıyorum hamılelıgımı sızın doktorlarınız kım

konuyu bıraz okuyunca sormam gerektıgını dusundum hanımlar cıhan hastanesı hakkında ne dusunuyorsunuz..benım endokrın uzmanım acıbadem hastanesınde. konaık hastanesındekı kazım beye tamamen seker hastası olan hamıslerı oldugu ıcın gıdıyorum.ıyı de bır doktor ama ıyı bır hastanede dogum yapmak ıstıyorum.konak hastanesı artık devlet hastanesı gıbı oldu. cıhanın yenı olması hem ıyı hem kotu gelıyor bana. sızler ne dusunuyorsunuz.

selamlar bende yenikentteyim hamile değilim henüz ama adayım :) bu ay başladık çalışmalara kısmetse olur inşallah

Merhaba arkadaşım, hoşgeldin aramıza . Ben de 1-2 ay öncesine kadar senin gibiydim. Neyseki fazla uzun süre geçmeden hamile kaldım. Şimdi 1 aylık hamileyim. Ama henüz keseyi görmedim. Bu cumartesi gideceğim. Oyüzden çok ta fazla ümitlendirmiyorum kendimi. Umarım sen de en kısa zamanda arzuna kavuşursun.

günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız?

Günaydın herkese! ne güzel bir cümle bu böyle, moral verdi. İyiyiz sadece sabahları biraz bulantı var okadar. Yarın kontrole gideceğim.Umarım herşey yolunda gider. 5. haftanın içindeyim umarım yarın keseyi görürüm.
Selamlar&Sevgiler.

Günaydın herkese! ne güzel bir cümle bu böyle, moral verdi. İyiyiz sadece sabahları biraz bulantı var okadar. Yarın kontrole gideceğim.Umarım herşey yolunda gider. 5. haftanın içindeyim umarım yarın keseyi görürüm.
Selamlar&Sevgiler.

bulantı hamileliğin en kötü şeyi ama doğunca unutuyorsun ben doğuma kadar bulantı kusma yaşadım hiç bitmedi ama genellikle 3. ayla birlikte geçiyor diyorlar cnm allah kolaylık versin inşallah keseyide görürsün allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Cihan Hastanesiyle ilgili sorular sorulmuş. Ben şimdiye kadar 3 kez gittim kontrole funda doğan benim doktorum. Şimdilik iyi gidiyor zaten sonlara yaklaştığım için her hafta gidiyorum artık. Yani yarında gidicem. Nst denen bi cihaza bağlıyorlar herhafta bebeğin kalbini, hareketlerini ve annenin sancısını gösteriyor.
Yeni bir hastane ama tecrübe sorunu yok zaten cankatın devamı gibi. En azından ilgililer. Doktor geciktiği zaman veya acil doğuma gittiği zaman hemşiresi 10 dk da bir bilgi verdi. Önümüzden görmezden gelerek geçip diğer sekreterle geyik yapmadı. Ben 7 ay boyunca akademide hep bekledim ama ilgi sıfırdı. Cihan yeni tabi o yüzden bozmazlarsa şimdilik iyi görünüyor.

Allah sizede son ayınıza beim gibi sorunsuz gelmeyi nasip etsin

Merhaba arkadaşım, hoşgeldin aramıza . Ben de 1-2 ay öncesine kadar senin gibiydim. Neyseki fazla uzun süre geçmeden hamile kaldım. Şimdi 1 aylık hamileyim. Ama henüz keseyi görmedim. Bu cumartesi gideceğim. Oyüzden çok ta fazla ümitlendirmiyorum kendimi. Umarım sen de en kısa zamanda arzuna kavuşursun.

teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun
ben bugun idrar testinde çift çizgiyi görünce kan testi verdim sonucu öğleden sonra bakalım inşallah aranızda olurum

teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun
ben bugun idrar testinde çift çizgiyi görünce kan testi verdim sonucu öğleden sonra bakalım inşallah aranızda olurum

Çok güzel, çıkınca sonucunu da paylaş olur mu? Ben adetimdem 2 gün geçince yaptırmıştım ilk idrar tahlilini, 2. çizgi silik çıkmıştı. 1 gün sonra da kan testinde sonucum 245 çıkmıştı. 1 hafta sonra 2160 oldu. Şuan 10000 civarı olması gerekir, sağlıklı geliştiyse eğer, ben de tekrar kontrole gideceğim yarın, bakalım hayırlısı

Selamlar&Sevgiler.

bulantı hamileliğin en kötü şeyi ama doğunca unutuyorsun ben doğuma kadar bulantı kusma yaşadım hiç bitmedi ama genellikle 3. ayla birlikte geçiyor diyorlar cnm allah kolaylık versin inşallah keseyide görürsün allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Amin inşallah, hepimiz bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alır, zor günlerimizi unuturuz....

Back