• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

cihan hastanesinin kadın doğum ünitesini iyi değil diye duyumlar aldım herkes bir şey söylüyor insanın canını sıkıyorlar
hiç orada doğum yapan bir tanıdığınız var mı

merhabalar ben de cihanda gökhan beye gidiyorum. forumda bir arkadaşımızın tanıdığı doğom yapmıştı olumlu şeylerden bahsetti. ben de bir tanıdığın ablasından olumlu şeyer duydum. ilk negatif yorumu sizden duydum ama tavsiyem gidip görün. içinize sinmesi lazm. bir de herkes bir laf söylüyor gerçekten haklısınz

canım belinde ağrı, göğsünde şişlik varmı, kabızlık yaşıyo musun bunlara da dikkat et.bu belirtiler de varsa hamile olabilirsin kesin demiyorum, ben bu kızımda bu tür belirtiler yaşadım. eczane test al önce onunla dene...

Merhaba arkadaşlar, kan testi yaptırdım sonucu sizle de paylaşmak istedim. Adetim 4 gün gecikti ve yaptırdığım kan testinde sonuç 240 çıktı. Sanırım 2-3 haftalık hamile oluyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Haftasonu doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, kan testi yaptırdım sonucu sizle de paylaşmak istedim. Adetim 4 gün gecikti ve yaptırdığım kan testinde sonuç 240 çıktı. Sanırım 2-3 haftalık hamile oluyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Haftasonu doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.

Tebrikler :) darısı diğer isteyenlerin başınaaa

selam arkadaslarrrrrrrrr

bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarımın durumu çok iyi yeterince büyüme olmuş:)çarşamba günü aşılama olucam hepinizden dua bekliyorum inş herşey yolunda gider Allah hepimizin gönlüne göre versin

inşallah canım her şey yolunda gider, bizimkilere yetişir senin fındıkkurduda, ben inanıyorum olacak allahın izniyle duacınım. gönlğnde muradın yerine gelsin canım. allah en kısa zaanda meleğine kavuştursun seni ve anne olmayı bekleyen bütün hem cinslerimizi

selam arkadaslarrrrrrrrr

bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarımın durumu çok iyi yeterince büyüme olmuş:)çarşamba günü aşılama olucam hepinizden dua bekliyorum inş herşey yolunda gider Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşallah Allah size ve tüm isteyenlere en kisa zamanda nasip eder.Amin.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuanda hamileliğimin 7.ayını doldurdum hamileliğimin başından beri dr.mehmet atamana gidiyorum biraz asabi olsada tecrubesine güveniyorum bu arada kızım olucak nasipse allahım isteyen herkese nasip etsin

hoşgeldin canım aramıza, sen yolun sonuna gelmişssin darısı bize,benimde kzım olcak bu sene kız senesi sanırım çoğunlıukla kız olacak diye duyuyorum hayırlıca elimize alalım inşallah,

merhaba arkadaslar bende ızmıtten başak 13+1 haftalık hamıleyım akademıde yasar cegıl beye gıdıyorum ve cok memnunum kadın ruhundan cok ıyı anlıyor bıde ben panık atak hastasıyım ona ragmen konusmasıyla o kadar rahatlatıyorkı ınsanı anlatamam sıze. herkese yasar beyı tavsıye ederım en azından bı aklınızda olsun

merhaba hoşgeldin, ilk defa duydum yaşar beyi doktor arayan arkadaşlara bi tavsiye olur, nasıl gidiyor hamilelik keyifler yerinde mi

yok daha öğrenemedim bacaklar kapalı bizimkinin kız diye bekliyoruz şimdilik 2 hafta sonra öğrenecem inşallah özel izmit kadın doğum merkezinde demet boyacıya gidiyorum onada tek giden benim bu forumda ama memnunum şuanda çok tatlı ve güleryüzlü bir bayan

nerelerdesin fıstık nasıl gidiyor, ben bir kaçgündür daha iyiyim en azından çıkarmıuyorum, yemek durumum aynı hala kuru şeyler yemekten içim kurudu, mide agrılarım çogaldı bu ara, biri bitiyor biri başlıyor, sende durumlar nasıl...

nerelerdesin fıstık nasıl gidiyor, ben bir kaçgündür daha iyiyim en azından çıkarmıuyorum, yemek durumum aynı hala kuru şeyler yemekten içim kurudu, mide agrılarım çogaldı bu ara, biri bitiyor biri başlıyor, sende durumlar nasıl...

bende durumlar idare eder yaa haftada bi kere kusuyorum oda hep pazartesi oluyor pazartesi sendromumuz var galiba :9: miğde ağrısı beni yiyip bitiriyor vallahi ilaç içiyorum mecburen doktor tavsiyesiyle tabi zaten benim miğdem hep sorunluydu şimdi daha çok arttı saçlı olacak diyolar :9::9: seninde iyi olmana sevindim iştahında yerine gelir inşallah ben yiyebiliyorum ama yemek istemiyorum öyle garip bir psikolojideyim :1::1::1:

selam kızlarr bende yeni hamişlerdenim 5+4 olduk bugün sadece keseyi görebildik bebişimi göremedim henüz. konak hastanesi kazım bey'e gidiyorum ama bidaha ki randevumu erkan bey'den aldım hangisini beğenirsem ona devam edicem. offf ama beklemek düşündürüyor insanı annelik sabır işi demekki yapacak bişey yok

sabır nedir anlıyoruz vallahi hani anneler derler ya anne olunca anlarsın çok haklılarmış :) kaç yaşındasın ilk hamileliğin mi

bende hamile kalır kalmaz onu düşündüm annem geldi hemen aklıma. 27 yaşındayım evet ilk hamileliğim. senin?

26 yaşındayım bende süpriz yumurtamız evliliğimizin 5.ayında geldi çok korktum çok ağladım ama şimdi iyikide süpriz yapmış bize diyorum :) 60 evlerde oturuyorum ama merkezi bir yere taşınmak istiyorm henüz ev arayışındayım ama

hoşgeldin canım aramıza, sen yolun sonuna gelmişssin darısı bize,benimde kzım olcak bu sene kız senesi sanırım çoğunlıukla kız olacak diye duyuyorum hayırlıca elimize alalım inşallah,

evet bu sene kız senesi benimde prensesim olcak Allah ın izniyle :)))

evet bu sene kız senesi benimde prensesim olcak Allah ın izniyle :)))

Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.. Ben daha 1. aydayım tabi önce sağlıklı olsun diyorum ama gönlümden kız olsun geçiyor bakalım.

acıbadem İzzet Bey e gidiyorum sen nereye gidiyosun?

Ben de doğumu acıbademde düşünüyorum evime çok yakın. Ama doktorum dışarıdan Halil Atalay. Ben çok memnunum. Biara acıbadem semih beyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Ama İzzet beyi duymamıştım. Memnunsun ki gidiyorsun. Benim için doktorun güvenilir ve güleryüzlü olması önemli..

Ben de doğumu acıbademde düşünüyorum evime çok yakın. Ama doktorum dışarıdan Halil Atalay. Ben çok memnunum. Biara acıbadem semih beyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Ama İzzet beyi duymamıştım. Memnunsun ki gidiyorsun. Benim için doktorun güvenilir ve güleryüzlü olması önemli..

ben çok memnunumm semih bey de iyiymiş ama ben izzet beye gittim en başından beri .

Back