cihan hastanesinin kadın doğum ünitesini iyi değil diye duyumlar aldım herkes bir şey söylüyor insanın canını sıkıyorlar
hiç orada doğum yapan bir tanıdığınız var mı
canım belinde ağrı, göğsünde şişlik varmı, kabızlık yaşıyo musun bunlara da dikkat et.bu belirtiler de varsa hamile olabilirsin kesin demiyorum, ben bu kızımda bu tür belirtiler yaşadım. eczane test al önce onunla dene...
Merhaba arkadaşlar, kan testi yaptırdım sonucu sizle de paylaşmak istedim. Adetim 4 gün gecikti ve yaptırdığım kan testinde sonuç 240 çıktı. Sanırım 2-3 haftalık hamile oluyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Haftasonu doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar, kan testi yaptırdım sonucu sizle de paylaşmak istedim. Adetim 4 gün gecikti ve yaptırdığım kan testinde sonuç 240 çıktı. Sanırım 2-3 haftalık hamile oluyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Haftasonu doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
Tebrikler :) darısı diğer isteyenlerin başınaaa
selam arkadaslarrrrrrrrr
bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarımın durumu çok iyi yeterince büyüme olmuş:)çarşamba günü aşılama olucam hepinizden dua bekliyorum inş herşey yolunda gider Allah hepimizin gönlüne göre versin
selam arkadaslarrrrrrrrr
bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarımın durumu çok iyi yeterince büyüme olmuş:)çarşamba günü aşılama olucam hepinizden dua bekliyorum inş herşey yolunda gider Allah hepimizin gönlüne göre versin
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuanda hamileliğimin 7.ayını doldurdum hamileliğimin başından beri dr.mehmet atamana gidiyorum biraz asabi olsada tecrubesine güveniyorum bu arada kızım olucak nasipse allahım isteyen herkese nasip etsin
merhaba arkadaslar bende ızmıtten başak 13+1 haftalık hamıleyım akademıde yasar cegıl beye gıdıyorum ve cok memnunum kadın ruhundan cok ıyı anlıyor bıde ben panık atak hastasıyım ona ragmen konusmasıyla o kadar rahatlatıyorkı ınsanı anlatamam sıze. herkese yasar beyı tavsıye ederım en azından bı aklınızda olsun
yok daha öğrenemedim bacaklar kapalı bizimkinin kız diye bekliyoruz şimdilik 2 hafta sonra öğrenecem inşallah özel izmit kadın doğum merkezinde demet boyacıya gidiyorum onada tek giden benim bu forumda ama memnunum şuanda çok tatlı ve güleryüzlü bir bayan
nerelerdesin fıstık nasıl gidiyor, ben bir kaçgündür daha iyiyim en azından çıkarmıuyorum, yemek durumum aynı hala kuru şeyler yemekten içim kurudu, mide agrılarım çogaldı bu ara, biri bitiyor biri başlıyor, sende durumlar nasıl...
selam kızlarr bende yeni hamişlerdenim 5+4 olduk bugün sadece keseyi görebildik bebişimi göremedim henüz. konak hastanesi kazım bey'e gidiyorum ama bidaha ki randevumu erkan bey'den aldım hangisini beğenirsem ona devam edicem. offf ama beklemek düşündürüyor insanı annelik sabır işi demekki yapacak bişey yok
sabır nedir anlıyoruz vallahi hani anneler derler ya anne olunca anlarsın çok haklılarmış :) kaç yaşındasın ilk hamileliğin mi
bende hamile kalır kalmaz onu düşündüm annem geldi hemen aklıma. 27 yaşındayım evet ilk hamileliğim. senin?
hoşgeldin canım aramıza, sen yolun sonuna gelmişssin darısı bize,benimde kzım olcak bu sene kız senesi sanırım çoğunlıukla kız olacak diye duyuyorum hayırlıca elimize alalım inşallah,
Tebrikler :) darısı diğer isteyenlerin başınaaa
Teşekkür ederim. hepimizinki sağlıkla doğar, isteyenlerde arzularına ulaşırlar en kısa zamanda inş.
evet bu sene kız senesi benimde prensesim olcak Allah ın izniyle :)))
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.. Ben daha 1. aydayım tabi önce sağlıklı olsun diyorum ama gönlümden kız olsun geçiyor bakalım.
aminn inş:)) gönlünden geçen olurrrrr inşş öğrenmek için 3 ayın var :)
inş. evet doğru söylüyorsun daha 3 ay var ama erkekse eğer bebek biraz daha erken anlayabiliyorlar doktorlar. hangi doktora gidiyorsun buarada
acıbadem İzzet Bey e gidiyorum sen nereye gidiyosun?
Ben de doğumu acıbademde düşünüyorum evime çok yakın. Ama doktorum dışarıdan Halil Atalay. Ben çok memnunum. Biara acıbadem semih beyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Ama İzzet beyi duymamıştım. Memnunsun ki gidiyorsun. Benim için doktorun güvenilir ve güleryüzlü olması önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?