• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

geçecek canım biliyorum kızımda 9 ay geldi geçti derdim ki ilk kızıma hamileyken bir daha mı asla çocuk doğurmam. kızımı doğurur doğurmaz hemen istedim insan doğumdan sonra herşeyi unutuyor işte. şimdi aynı şeyleri yaşamak beni çok yoruyor eminim bunuda doğurunca derim belki bitane daha yaparım diye.herşey unutululuyor zamanı gelince ama o zamana kaar yaşananlar deli ediyor işte.. yemek yemeyi özledim inan... ilaç içemiyorum ki canım en son kan şurubu aldım oda mide mahvediyor ama içmek zorundayım calsiyum ve mide hapını kullanmıyorum yapacak bişeyim yok içemiyorum. sen içebiliyosan unutma

canım yaaa bebişler şimdiden esiri altına aldı bizi yaaa sevip sevmediği şeyleri bile şimdiden öğrendim seninki iştahsız olacak galiba elbet geçecek sen moralini yüksek tut

selam arkadaslar,

herkese hayırlı ramazanlar olsun.katılamadım bayadır aranıza.bebiş hala gelmek istemiyor bize:( yasadığım bi sıkıntı vardı yardm istemstm sizden megersem enfeksiyon kapmısım ondanmıs.4 tem.tekrar hastalandım tekrar kontrole gttm 13nde tekrar gidicem her gttgmde cok iyi diyor doktorum umutla beklıyorum bişey yok ne yapmam lazım bu ay femarayı son kullanısım iğne dedi sonra da yine olmazsa tedaviyi bırakmak istiyorum oluruna bırakayım ne yapıyım ki başka?anlamadım ben bu işi tabi önce Allah nasip edicek ama hersey iyi diyor doktrm neden olmuyor hala cnm cok sıkılıyor...

tüm katılan arkadaslara da selamlar hosgeldiniz topik baya bi kalabalıklastı ne güzeelllll:)

Merhabalar.

Aranızda doğumu en yakın benim sanırım. Psikolojinizi yüksek tutmaya çalışın hep beterini düşünüp şükredin çünkü son ay ihtiyacınız olacak. Psikolojik midir bilmem ama 8 ay dolunca herşey değişiyor. Bulantısı olan arkadaşlar bulantıları geçer geçmez keyif yapmaya başlasınlar. En güzel günler başlamış oluyor. Tavsiyelerim bu kadar.

Bide muhtemel doğum tarihlerinizi profillerinize girerseniz bebeklerinizin gelişimini falan görebilirsiniz.

merhaba 15+6 haftalığımm :)) acıbadem izzet bey e gidiyorum.

Allah'im sağlıklı bi şekilde bebisini kucaginda görmeyi nasip etsin inşallah. Bende hapı bıraktım 2 ay önce ama korunuyoruz 1 ay daha böyle gidicek ondan sonra çalışmalara başlıcaz :) muayene ücreti ne kadar Acibademde?

Merhabalar.

Aranızda doğumu en yakın benim sanırım. Psikolojinizi yüksek tutmaya çalışın hep beterini düşünüp şükredin çünkü son ay ihtiyacınız olacak. Psikolojik midir bilmem ama 8 ay dolunca herşey değişiyor. Bulantısı olan arkadaşlar bulantıları geçer geçmez keyif yapmaya başlasınlar. En güzel günler başlamış oluyor. Tavsiyelerim bu kadar.

Bide muhtemel doğum tarihlerinizi profillerinize girerseniz bebeklerinizin gelişimini falan görebilirsiniz.

Bebeğini hayirlisiyla kucagina alirsin inşallah canım.Son günler geçmek bilmiyor hele son 10 gün çok sabirsizdim ama oglusum çok bekletmemisti tam gününde doğmuştu :)

Allah'im sağlıklı bi şekilde bebisini kucaginda görmeyi nasip etsin inşallah. Bende hapı bıraktım 2 ay önce ama korunuyoruz 1 ay daha böyle gidicek ondan sonra çalışmalara başlıcaz :) muayene ücreti ne kadar Acibademde?

valla muayene ücretlerinden haberim yok benim özel sigortam var bu zamana kadar hiç ücret ödemedim:))).hayırlısıyla nasip etsin Allah inş

mesajlara bakarken doğum tarıhlerımızn yakın oldugunu gordum:) sız cınsıyetı öğrenmış miydnz?? Hangı doktora gıdıyordunuz?

yok daha öğrenemedim bacaklar kapalı bizimkinin kız diye bekliyoruz şimdilik 2 hafta sonra öğrenecem inşallah özel izmit kadın doğum merkezinde demet boyacıya gidiyorum onada tek giden benim bu forumda ama memnunum şuanda çok tatlı ve güleryüzlü bir bayan

selam kızlarr bende yeni hamişlerdenim 5+4 olduk bugün sadece keseyi görebildik bebişimi göremedim henüz. konak hastanesi kazım bey'e gidiyorum ama bidaha ki randevumu erkan bey'den aldım hangisini beğenirsem ona devam edicem. offf ama beklemek düşündürüyor insanı annelik sabır işi demekki yapacak bişey yok

selam kızlarr bende yeni hamişlerdenim 5+4 olduk bugün sadece keseyi görebildik bebişimi göremedim henüz. konak hastanesi kazım bey'e gidiyorum ama bidaha ki randevumu erkan bey'den aldım hangisini beğenirsem ona devam edicem. offf ama beklemek düşündürüyor insanı annelik sabır işi demekki yapacak bişey yok

inanın çok hızlı geçiyor zaman:) tebrik ederim sizi.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuanda hamileliğimin 7.ayını doldurdum hamileliğimin başından beri dr.mehmet atamana gidiyorum biraz asabi olsada tecrubesine güveniyorum bu arada kızım olucak nasipse allahım isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaslar bende ızmıtten başak 13+1 haftalık hamıleyım akademıde yasar cegıl beye gıdıyorum ve cok memnunum kadın ruhundan cok ıyı anlıyor bıde ben panık atak hastasıyım ona ragmen konusmasıyla o kadar rahatlatıyorkı ınsanı anlatamam sıze. herkese yasar beyı tavsıye ederım en azından bı aklınızda olsun

selam arkadaslarrrrrrrrr

bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarımın durumu çok iyi yeterince büyüme olmuş:)çarşamba günü aşılama olucam hepinizden dua bekliyorum inş herşey yolunda gider Allah hepimizin gönlüne göre versin

merhaba arkadaslar bende ızmıtten başak 13+1 haftalık hamıleyım akademıde yasar cegıl beye gıdıyorum ve cok memnunum kadın ruhundan cok ıyı anlıyor bıde ben panık atak hastasıyım ona ragmen konusmasıyla o kadar rahatlatıyorkı ınsanı anlatamam sıze. herkese yasar beyı tavsıye ederım en azından bı aklınızda olsun

kesinlikle yaşar beyi bende tavsiye ederim şu an doktorum olmasa da 2 kez gittiğimde de çok güzel ilgilendi.

Back