geçecek canım biliyorum kızımda 9 ay geldi geçti derdim ki ilk kızıma hamileyken bir daha mı asla çocuk doğurmam. kızımı doğurur doğurmaz hemen istedim insan doğumdan sonra herşeyi unutuyor işte. şimdi aynı şeyleri yaşamak beni çok yoruyor eminim bunuda doğurunca derim belki bitane daha yaparım diye.herşey unutululuyor zamanı gelince ama o zamana kaar yaşananlar deli ediyor işte.. yemek yemeyi özledim inan... ilaç içemiyorum ki canım en son kan şurubu aldım oda mide mahvediyor ama içmek zorundayım calsiyum ve mide hapını kullanmıyorum yapacak bişeyim yok içemiyorum. sen içebiliyosan unutma
bende varım :):)))
Merhaba arkadaşım hosgeldin :) kaç haftaliksin? Hangi dr.a gidiyorsun tanisalim :)
merhaba 15+6 haftalığımm :)) acıbadem izzet bey e gidiyorum.
Merhabalar.
Aranızda doğumu en yakın benim sanırım. Psikolojinizi yüksek tutmaya çalışın hep beterini düşünüp şükredin çünkü son ay ihtiyacınız olacak. Psikolojik midir bilmem ama 8 ay dolunca herşey değişiyor. Bulantısı olan arkadaşlar bulantıları geçer geçmez keyif yapmaya başlasınlar. En güzel günler başlamış oluyor. Tavsiyelerim bu kadar.
Bide muhtemel doğum tarihlerinizi profillerinize girerseniz bebeklerinizin gelişimini falan görebilirsiniz.
Allah'im sağlıklı bi şekilde bebisini kucaginda görmeyi nasip etsin inşallah. Bende hapı bıraktım 2 ay önce ama korunuyoruz 1 ay daha böyle gidicek ondan sonra çalışmalara başlıcaz :) muayene ücreti ne kadar Acibademde?
merhaba kızlar aranıza cihan a lütfiye hanım a giden var mı ?
memnun musunuz ?
heyy napıosunuz bakalım hamile olanların bebişleri büyüyormu hamile olmayanlarda müjde bekliyoruz en kısa zamanda
mesajlara bakarken doğum tarıhlerımızn yakın oldugunu gordum:) sız cınsıyetı öğrenmış miydnz?? Hangı doktora gıdıyordunuz?
selam kızlarr bende yeni hamişlerdenim 5+4 olduk bugün sadece keseyi görebildik bebişimi göremedim henüz. konak hastanesi kazım bey'e gidiyorum ama bidaha ki randevumu erkan bey'den aldım hangisini beğenirsem ona devam edicem. offf ama beklemek düşündürüyor insanı annelik sabır işi demekki yapacak bişey yok
merhabalar ben gökhan beye gidiyorum fakat lütfiye hanım hakkında da olumlu şeyler okunuştum
merhaba arkadaslar bende ızmıtten başak 13+1 haftalık hamıleyım akademıde yasar cegıl beye gıdıyorum ve cok memnunum kadın ruhundan cok ıyı anlıyor bıde ben panık atak hastasıyım ona ragmen konusmasıyla o kadar rahatlatıyorkı ınsanı anlatamam sıze. herkese yasar beyı tavsıye ederım en azından bı aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?