• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Kocaeli gebze anne aday adayi olarak araniza katilabilirmiyim :16:

tabiki katılabilirsin hoş geldin aramıza canım

Tesekkürler sudioz hosbuldum : )
Allah bir nefeste kurtarsin seni saglicakla kucagina alirsin insaAllah bebegini : )

Ben bir yillik evliyim.
Kisa dogru calismalara baslamayi düsünüyoruz.
Ramazandan sonra kadin dogumda kontrole gidicem insaAllah bakalim neler söyleyecek : )
Yalniz burada hangi doktor iyidir degildir ögrenemedim henüz.

Hastane olarak memnun değilim aslında, çok sıkışık randevu veriyorlar ve çok bekliyoruz. Ama Nuri Bey'e gidiyorum, güvendiğim bir doktor bulmuşken de değiştirmek istemiyorum. Bazı doktorlar felaket tellalı gibi, Nuri Bey'in rahat halleri beni rahatlatıyor. Yoksa İzmit'te kadın doğum hastanesi varken, özeli doğum için tercih etmezdim :(

akademiye gidenleri çoğu nuri bey için gidiyor sanırım, benimde bir iki arkadaşım ona gitti memnun kaldılar hastane olarak görmüyorum orayı şahsen, şimdi cihan hastanesi açılmş hem uygunmuş hemde doktorlarda iyiymiş,orayıda deneyebilirsin... ben konak hastanesine gidiyorum memnunum şimdilik gerçi orasıda ucu değil ama yapacak bişey yok ben öyle her yere ve herkese güvenemem doktorumda güvende hissettiğim için tercih ediyorum bide alternatif az burada. çocuk doktoru için de Kocaeli tıpta hülya hanım varmış pek memnun herkes bende onu deneyceğim. bugüne kadar gitmediğim doktor kalmadı kimseden memnun kalmadım. bide hülya hanıma gidelim bakalım...

Tesekkürler sudioz hosbuldum : )
Allah bir nefeste kurtarsin seni saglicakla kucagina alirsin insaAllah bebegini : )

Ben bir yillik evliyim.
Kisa dogru calismalara baslamayi düsünüyoruz.
Ramazandan sonra kadin dogumda kontrole gidicem insaAllah bakalim neler söyleyecek : )
Yalniz burada hangi doktor iyidir degildir ögrenemedim henüz.

rica ederim canım;
valla burda herkesin bi deneyimi bir de fikri var kim hangi doktordan memnun kalıyorsa onu tavsiye ediyor, ben tavsiye de bulunmadım kimseye çünkü memnuniyet farklıdır kişiden kişiye göre de değişir,sadece deneyebilir insanlar ona göre de tercih yaparlar, burada bi doktor mu istiyorsun?

rica ederim canım;
valla burda herkesin bi deneyimi bir de fikri var kim hangi doktordan memnun kalıyorsa onu tavsiye ediyor, ben tavsiye de bulunmadım kimseye çünkü memnuniyet farklıdır kişiden kişiye göre de değişir,sadece deneyebilir insanlar ona göre de tercih yaparlar, burada bi doktor mu istiyorsun?

Ya tabi sende haklisin.
Ben balayindan sonra ilk ve tek kontrole gitmistim.
Acaba ona mi tekrar gitsem dedim.
Internette bi kac tane kötü yorum okudum yanlis ilac vermeler nerdeyse düsüge sebeb olmalar filan korktum bende...
Ben gebze de ariyorum ya..
Izmite yada istanbula sürekli gidip gelmek hamilelik döneminde (Allah nasip ederse eger) zor olur benim icin.

Ya tabi sende haklisin.
Ben balayindan sonra ilk ve tek kontrole gitmistim.
Acaba ona mi tekrar gitsem dedim.
Internette bi kac tane kötü yorum okudum yanlis ilac vermeler nerdeyse düsüge sebeb olmalar filan korktum bende...
Ben gebze de ariyorum ya..
Izmite yada istanbula sürekli gidip gelmek hamilelik döneminde (Allah nasip ederse eger) zor olur benim icin.

gebze tarafını hiç bilmiyorum ama forumdan yaralanabilirsin, allah gönlüne göre versin canım,haberdar et bizi olur mu gelişmlerden.

gebze tarafını hiç bilmiyorum ama forumdan yaralanabilirsin, allah gönlüne göre versin canım,haberdar et bizi olur mu gelişmlerden.

Amin insaAllah Rabbim aratmadan nasip etsin hepimze insaAllah : )

Bayanlar mrb hepinize.Bugun Cihan hastanesindeydim.Bi yakınım doğum yaptı geçen hafta sezeryanla.Taburcu olmuştu fakat bebis sarılık olmuş yatirmislar :( ziyarete gittim hastaneyle ilgili izlenimlerim olumlu bi kere çalışanları güleryüzlü guvenlik elemanı doğum servisini bilmedigimiz için servise kadar bize eşlik etti, aynı sekilde hemsirede odasina kadar eslik etti.odasi çok geniş ve ferahti.sezeryan doğum 900 tl imiş ekstra bi fiyat cikarmamislar ve doguma doğum koçuda giriyormus :)

Bayanlar mrb hepinize.Bugun Cihan hastanesindeydim.Bi yakınım doğum yaptı geçen hafta sezeryanla.Taburcu olmuştu fakat bebis sarılık olmuş yatirmislar :( ziyarete gittim hastaneyle ilgili izlenimlerim olumlu bi kere çalışanları güleryüzlü guvenlik elemanı doğum servisini bilmedigimiz için servise kadar bize eşlik etti, aynı sekilde hemsirede odasina kadar eslik etti.odasi çok geniş ve ferahti.sezeryan doğum 900 tl imiş ekstra bi fiyat cikarmamislar ve doguma doğum koçuda giriyormus :)

ne güzel yakınını sağ salim kurtulmuş bebeğide normale döner kısa zamanda bebek sarılığı bütün çocuklarda oluyor nerdeyse doğum ücreti gayet iyimiş ben hala bilmiyorum ama o tarafada gidebilirim güzel ilgileniyorlarsa

ne güzel yakınını sağ salim kurtulmuş bebeğide normale döner kısa zamanda bebek sarılığı bütün çocuklarda oluyor nerdeyse doğum ücreti gayet iyimiş ben hala bilmiyorum ama o tarafada gidebilirim güzel ilgileniyorlarsa

Sağol canım iyi dileklerin için.Yakinim çok memnun kaldığını söyledi. Bende Akademiye Nuri beye gitmeyi dusunuyodum ama hastane düzeni beni düşündürüyor Cihana ilk defa gittim fikrim Cihana dogru kayıyor gibi ama dr karar veremiyorum orda içime sinmiyor neden bilmiyorum.

naykocum merhaba:) ben de cihandan baya memnunum. yeni açıldıgı için sanırım herkes çok ilgili. hemşireler çok tatlı. odaların ferah oldugunu duymuştum buda cok onemli. dogum kocunu bılmıyordum ama:) ilgi önemli anne adaylarına bence..
sen neler yaptın :)

acaba cihanda suda doğum ünitesi açıldı mı? açılacak bir aya demişlerdi şehir dışında oldugumdan gıdıp bakamadım. suda doğum deneyımı olan var mı acaba cok ilgimi çekiyor. sanki hemen çıkar suda gibi geliyor:)

naykocum merhaba:) ben de cihandan baya memnunum. yeni açıldıgı için sanırım herkes çok ilgili. hemşireler çok tatlı. odaların ferah oldugunu duymuştum buda cok onemli. dogum kocunu bılmıyordum ama:) ilgi önemli anne adaylarına bence..

sanırım akademideydin sen canım. benim de 3 hafta önce bir tanıdıgım orada dogum yaptı sezeryan idi. yanlış hatrlamıyorsam 1 milyara oldu. 1 gün de yattı orada. gayet memnundu oda bilgin olsun canm.

Arkadaslar bugun cihan hastanesinde gokhan beydecrandevum kaldi cok memnun kalmadim acikcasi tabi goreceli bir kavram kisiye gore degisir ama bana hitap etmedi onu soyliyim yibe doktor aramaya basladim:((

Doğum koçu olayını duyunca bende şaşırdım motive için gerçekten iyi düşünülmüş.Benimde son 1 ayim henüz hapsiz korunuyoruz.Agustos başı gibi çalışmalara başlarız heralde :) karar veremedigim için henüz genel bi muayeneye gidemedim :( dr degistirmeyi hic sevmediğim için kesin bi karar vermem lazım ama memnun kalmazsam ilk muayenede falan degisirim tabiki ayy ben bu kadar kararsız değildim noluyo bana hamilelik düşüncesi bile psikolojimi etkiledi sanırım :)))

Arkadaslar bugun cihan hastanesinde gokhan beydecrandevum kaldi cok memnun kalmadim acikcasi tabi goreceli bir kavram kisiye gore degisir ama bana hitap etmedi onu soyliyim yibe doktor aramaya basladim:((

Bende bir türlü Cihan daki drlar arasindan seçim yapamıyorum. Gökhan beyle ve Funda hanimla ilgili olumsuz şeyler beni soguttu, Mehmet Ataman var ilk doğumumda ona gitmiştim o zamanlar muayenanesi vardı ama şimdi gidenler davranışlarından pek memnun değil tersliyormus falan.Geriye sadece Lütfiye hnm kalıyor sanırım Tahsin Özbek Hastanesinden gelmişti onunla ilgili bir duyumum yok açıkçası forumdada hiç ismini duymadım.Cihan evime çok yakın arka sokagimda onun için çok istiyorum orayı.

Son düzenleme:
Bende bir türlü Cihan daki drlar arasindan seçim yapamıyorum. Gökhan beyle ve Funda hanimla ilgili olumsuz şeyler beni soguttu, Mehmet Ataman var ilk doğumumda ona gitmiştim o zamanlar muayenanesi vardı ama şimdi gidenler davranışlarından pek memnun değil tersliyormus falan.Geriye sadece Lütfiye hnm kalıyor sanırım Tahsin Özbek Hastanesinden gelmişti onunla ilgili bir duyumum yok açıkçası forumdada hiç ismini duymadım.Cihan evime çok yakın arka sokagimda onun için çok istiyorum orayı.

Soyle soyliyim ben gokhan beyi beklerken lutfiye hanimin odasindan birileti cikti ay ne kadar iyi doktor hic boyle bir doktor gormedim fslsn diye cikti gokhan bey beni 2 hafta sonra cagirmisti ama 2 hafta sonra da lutfiye hanima gidicem bakalim onu deniyim diyorum bu arada da erkan beyden randevu alicam bundan memnun kalmazsam ina giderim ama ins bian once duzgun ve daimi bi doktor bulurum:((

Soyle soyliyim ben gokhan beyi beklerken lutfiye hanimin odasindan birileti cikti ay ne kadar iyi doktor hic boyle bir doktor gormedim fslsn diye cikti gokhan bey beni 2 hafta sonra cagirmisti ama 2 hafta sonra da lutfiye hanima gidicem bakalim onu deniyim diyorum bu arada da erkan beyden randevu alicam bundan memnun kalmazsam ina giderim ama ins bian once duzgun ve daimi bi doktor bulurum:((

Lütfiye hanıma gidersen mutlaka izlenimini bildir canım inşallah memnun kalırsın.

heyy napıosunuz bakalım hamile olanların bebişleri büyüyormu hamile olmayanlarda müjde bekliyoruz en kısa zamanda

Back