heyy napıosunuz bakalım hamile olanların bebişleri büyüyormu hamile olmayanlarda müjde bekliyoruz en kısa zamanda
bu arada da iştahım hala kapalıbalık falan hiç yiyemiyorum..et zooorlaaa. bakalım.. mide bulantım yok ama hazımsızlık kabızlık oluyor..
sen neler yapıyon tatlım dün doktora gittim bebek çok iyi maşallah bulantılar için gastronoloji bölümüne yönlendirdi. belki miden de sorun var dedi bakalım bide oraya gitcem kan ilacı içemedim için kan şurubu yazdı calsıyum ilacı mide koruyucu vs .iklli testimde iyi çıkmış o yüzden diğerlerine gerek görmedi. herşey ikili de belli oluyor dedi.18 haftalık olmuşuz.inşallah bundan sonra iyileşirim
Bende bir türlü Cihan daki drlar arasindan seçim yapamıyorum. Gökhan beyle ve Funda hanimla ilgili olumsuz şeyler beni soguttu, Mehmet Ataman var ilk doğumumda ona gitmiştim o zamanlar muayenanesi vardı ama şimdi gidenler davranışlarından pek memnun değil tersliyormus falan.Geriye sadece Lütfiye hnm kalıyor sanırım Tahsin Özbek Hastanesinden gelmişti onunla ilgili bir duyumum yok açıkçası forumdada hiç ismini duymadım.Cihan evime çok yakın arka sokagimda onun için çok istiyorum orayı.
Cnm gecmis olsub bende kizinda tam 7 ay kustum gece gunduz cok kotuydu gebelikte olan seyler
Gastronolojiye gidicekmisin aslinda gebelikte normal olan seyler ilk yavfundada olmusmuydu
aman olmasın canım zor bişey çünkü, bende iştah hiç yok, sen yine bişeyler yiyebiliyosun çok güzel, kabızlık bende de var sürekli ekmek tost yemekten, eti fazla tüketme oda kabızlık yapar çünkü, kayısı, şeftali yiyebiliyosan onlardan ye biraz rahatlarsın.
sizin bebek ne kadarlık? inşllah bir an önce geçer... meyve falan yesen?? benim doktorum bunları yemeliyim dye sakın şartlanma yiyebildiğini ye ve boool sıvı tuket dedi. kafana takma dedi. ben de 2-3 litre su tuketıyorum. meyve agırlıklı yıyorum. çok ilginç ama hamilelikten önce en sevdiğim yemeklerden tiksindim ben
sizin bebek ne kadarlık? inşllah bir an önce geçer... meyve falan yesen?? benim doktorum bunları yemeliyim dye sakın şartlanma yiyebildiğini ye ve boool sıvı tuket dedi. kafana takma dedi. ben de 2-3 litre su tuketıyorum. meyve agırlıklı yıyorum. çok ilginç ama hamilelikten önce en sevdiğim yemeklerden tiksindim ben
cinsiyet ne acaba sizin:?:) ne zaman belli oldu? ben de 12+5 im acaba ne zaman gtsm dıyorm öğrenemeye
kızım olacak allah nasip ederse 12. haftamda öğrendim herkeste aynı sonuç olmuyor, ilk kızımı 13 haftalıkken öğrenmiştim. aylık kontrollerin yok mu, neye göre gidiyosun doktor takibine.
ben herşeyden tiksindim sulu yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile midem altüst oluyor, kahvaltı tarzı bide meyve yiyebiliyorum oda belli meyveler, geçecek de işte çok zorluyor ben ilkinden deneyimliyim ama bu çok da zor oldu. hayırlısıyla doğum zamanı bi gelseydi...
kızım olacak allah nasip ederse 12. haftamda öğrendim herkeste aynı sonuç olmuyor, ilk kızımı 13 haftalıkken öğrenmiştim. aylık kontrollerin yok mu, neye göre gidiyosun doktor takibine.
ay kız çocuk ne güzel Allah analı babalı büyütsün şimidideeen:)
geçecek geçecek içini ferah tut sen.. gurbetlik çokk zor tabi benimkiler yanıma bile gelemedi.. en azından bir şeyler yiyebiliyorsun o da önemli. vitamin falan da kullanıldığı için problem olmaz bnce. ben ilçlarımı da içmeye unutıyorum hep:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?