kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

sizler ile konuşmak iyi geliyor :) bu arada bir şey soracağım bugün 12+5 im. sizce cinsiyet öğrenmeye ne aman gitmeliyim?? bu arada doktor tavsiyesi yapmamaya karar werdim:) çünkü herkesin beklentisi istekleri farklı gerçekten. örneğin benim gökhan bey çok içime sindi ama başkası için hiç de iyi olmayabiliyor haklı olarak beklentilere bağlı bir durum. ama her doktor için olumsuz şeyle yazılbiliyor bu çok doğal bence iyi doktordan öteee rahat ettiğin doktor önemli. bir kaçına gidip görerek karar vermek lazım. ben konak funda hanım, akademi yaşar bey, cihan gökhan beye gittim ve her açıdan gökhan beye karar verdim. konak istemememin tek nedeni iki kez gittiğimde de 3deki randevuma 6bucukta girdim yanımdaki kadın ağlıyordu kızım aşagıda sancıdan ölüyor doğuracak ama doktor ınmedı yanına diye cok etkilendim( akademide de yaşar bey ilgiliydi fakat hastane içime sinmedi içim daraldi orada... cihan hastane olarak gerçekten diğer ikisi ile kıyaslanamazdı..

bu arada da iştahım hala kapalı balık falan hiç yiyemiyorum..et zooorlaaa. bakalım.. mide bulantım yok ama hazımsızlık kabızlık oluyor..

heyy napıosunuz bakalım hamile olanların bebişleri büyüyormu hamile olmayanlarda müjde bekliyoruz en kısa zamanda

sen neler yapıyon tatlım dün doktora gittim bebek çok iyi maşallah bulantılar için gastronoloji bölümüne yönlendirdi. belki miden de sorun var dedi bakalım bide oraya gitcem kan ilacı içemedim için kan şurubu yazdı calsıyum ilacı mide koruyucu vs .iklli testimde iyi çıkmış o yüzden diğerlerine gerek görmedi. herşey ikili de belli oluyor dedi.18 haftalık olmuşuz.inşallah bundan sonra iyileşirim

bu arada da iştahım hala kapalı balık falan hiç yiyemiyorum..et zooorlaaa. bakalım.. mide bulantım yok ama hazımsızlık kabızlık oluyor..

aman olmasın canım zor bişey çünkü, bende iştah hiç yok, sen yine bişeyler yiyebiliyosun çok güzel, kabızlık bende de var sürekli ekmek tost yemekten, eti fazla tüketme oda kabızlık yapar çünkü, kayısı, şeftali yiyebiliyosan onlardan ye biraz rahatlarsın.

Cnm gecmis olsub bende kizinda tam 7 ay kustum gece gunduz cok kotuydu gebelikte olan seyler
Gastronolojiye gidicekmisin aslinda gebelikte normal olan seyler ilk yavfundada olmusmuydu

Cnm.buraya yazsn mucize77 vardi lutfiye hanima basladi marmarada ki dr nu degistirdi ve inanilmaz memnun kaldi karar vermediysen onuda dene derim

Cnm gecmis olsub bende kizinda tam 7 ay kustum gece gunduz cok kotuydu gebelikte olan seyler
Gastronolojiye gidicekmisin aslinda gebelikte normal olan seyler ilk yavfundada olmusmuydu

ilkinde 9 ay sürdü doktoruma söyleyince psikolojik olarak böyle düşünürsen iyileşmezsin diyor ama öyle düşünmüyorum bunda iyi olmak istiyorum. o bölüme daha da kötüleşirsem son çare olarak giderim. artık çok bunaldım,allah sabrını veriyor ama gel bana sor neler yaşıyorum... 4 ay doldu hala geçmedi doktorum diyor ki kadın doğum olarak yapacak bişey yok ilaç verdi yöntemler söyledi geçmedi en son bi görün istersen dedi bakalım inşallah geçer.. sende yoksun baydır neler yapıyosun

sizin bebek ne kadarlık? inşllah bir an önce geçer... meyve falan yesen?? benim doktorum bunları yemeliyim dye sakın şartlanma yiyebildiğini ye ve boool sıvı tuket dedi. kafana takma dedi. ben de 2-3 litre su tuketıyorum. meyve agırlıklı yıyorum. çok ilginç ama hamilelikten önce en sevdiğim yemeklerden tiksindim ben

cinsiyet ne acaba sizin:?:) ne zaman belli oldu? ben de 12+5 im acaba ne zaman gtsm dıyorm öğrenemeye

ben herşeyden tiksindim sulu yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile midem altüst oluyor, kahvaltı tarzı bide meyve yiyebiliyorum oda belli meyveler, geçecek de işte çok zorluyor ben ilkinden deneyimliyim ama bu çok da zor oldu. hayırlısıyla doğum zamanı bi gelseydi...

cinsiyet ne acaba sizin:?:) ne zaman belli oldu? ben de 12+5 im acaba ne zaman gtsm dıyorm öğrenemeye

kızım olacak allah nasip ederse 12. haftamda öğrendim herkeste aynı sonuç olmuyor, ilk kızımı 13 haftalıkken öğrenmiştim. aylık kontrollerin yok mu, neye göre gidiyosun doktor takibine.

kzılar bende marmaraya gidiyorudm ismaile..ama artık bırktım lütfiyeye gidiyroum cihana. pekte memnunum valla.muyne ücreti 50 tl neden bilmm ama öle..her neysemm her şeyle ilgileniyopr.soruyor söylüyor açıklıyor.gösteriyor maşşlh..birde ilgileniyor..güler yüzlü hehe hehe hehe der hep dinlerken ...canımm drum

kızım olacak allah nasip ederse 12. haftamda öğrendim herkeste aynı sonuç olmuyor, ilk kızımı 13 haftalıkken öğrenmiştim. aylık kontrollerin yok mu, neye göre gidiyosun doktor takibine.

en son 28inde ikili testime gittim fakat doktor her şey yolunda bir ay sonra gelmen yeterli dedi. ama bir ay bekleyecek sabrım yok cinsiyet için:)

kesinlikle bende öyleydim ama ıkı gundur anladığım bir şey var bulunduğum evin içinde yemek yiyemiyorum benn. iki gündür düğün yemeğine gidiyorum ve bunlar açık alanda oluyor deli gibi yemişim eşim falan şok oldu sen misin bu diye. ama eve gelince yine mızmız oluyorum yiyemiyorum.

ay kız çocuk ne güzel Allah analı babalı büyütsün şimidideeen:)

teşekkür ederim canım allahta senin gönlündekini versin, 2 aydır annem yanımdaydı bana bakıyordu bugün yolcu ettim çok zor oluyor ya. alışamadık bi türlü şu gurbete...
ben dışarda da yiyemiyorum canım sadece tost, kahvaltı, sade makarna başka şey yiyemiyom geçecek inşallahhh

geçecek geçecek içini ferah tut sen.. gurbetlik çokk zor tabi benimkiler yanıma bile gelemedi.. en azından bir şeyler yiyebiliyorsun o da önemli. vitamin falan da kullanıldığı için problem olmaz bnce. ben ilçlarımı da içmeye unutıyorum hep:/

mrb kızlar 26 haftalık hamileyim ve 23 haftaya kadar hep ahmet doğruöz die bir doktor vardı oraya gidiyordum ama en son gidşimden sonra kesinlikle artık gitmeyeceğim dedim adam dengesiz çıktı bi gidiosun çok ii bi gidiosun suratı asık ne gülüo be bişi.. kiloyada çok fazla takık ama kilo alımı bünyeye göre değişen bişey.. eğer hastanın kilo alımı fazlaysa bağıracağına o hastanı dietisyene yönledir. yada şişliklerim vardı ağrılarım vardı bana hep aman sende öçok erken başladın ya şikayetlere falan diip sürekli geçiştiren ve kızan bi doktor.. bu son gidişetımızdada sölediği kelimelerden sonra yeter be deidm doktor dediğin ne olursa olsun güleryüzlü olmalı sonuçta bizim zaten psikolojimiz ii değilki yok kilo alammız yok ağrılarımız zaten kötü oluoruz bende çok uzattım arkadaşlar uzun lafın kısası:) akademideki nuriye karar verdim ve keşke en baştan oraya gitseymişim dedim kendi kendime doktor mükemmel sıcak kanlı güleryüzlü çok ii normal doğum taraftarı olan b doktor nuriyi tavsiye ederim arkadaşalr

geçecek canım biliyorum kızımda 9 ay geldi geçti derdim ki ilk kızıma hamileyken bir daha mı asla çocuk doğurmam. kızımı doğurur doğurmaz hemen istedim insan doğumdan sonra herşeyi unutuyor işte. şimdi aynı şeyleri yaşamak beni çok yoruyor eminim bunuda doğurunca derim belki bitane daha yaparım diye.herşey unutululuyor zamanı gelince ama o zamana kaar yaşananlar deli ediyor işte.. yemek yemeyi özledim inan... ilaç içemiyorum ki canım en son kan şurubu aldım oda mide mahvediyor ama içmek zorundayım calsiyum ve mide hapını kullanmıyorum yapacak bişeyim yok içemiyorum. sen içebiliyosan unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…