- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Kizlar ben artik komple agdaya gitcem devamli olarak bana fiyat olarakta isinde mukemmel olan bi yer varmi izmitte sadece agdayla ugrasan guzellik salonuda olabilir yeterki musteriyi rahatlatan ve isini iyi yapan temiz bi yer olsun izmit golcuk ikiside olabilir kasimda gidicem kizlar lutfwn yardim edin
ben gelirim eşimden izin elıp
zaten şelalenin üstündekı halk sağlığında çalışıyorum... önce faceden ekleyim birbirimizi isterseniz
Özelden konusalim ekleriz agdacida izmite bildigim bikac yer var ama sen memmun kalirmisin bilmem canim arkadaslarim cok diyodubiz delimideli ile facede ekledik birbirimizi
canim ya sanat sokagina git orda o tarz seyler cok yada perşembe pazarina git orda kumasta cokturkızlar ben bursadan izmite gelin geldim. izmitte düğme alabileceği uygun bi yer varmı?
Cnm o senin basarisizligin degildiMerhabalar bende izmittenim demek buluşma gerçekleştiriyorsunuz :) bende daha önceden buluşmak için konu açmıştım fakat başarılı olamadım :)
BEN HALK SAĞLIĞINDA ÇALIŞIYOM MEMURUM. EŞİMDE FORDDAarkadaşlar eşim ve benle ailecek görüşecek birini arıyorum, bizim gibi memur olan ve yeni evli olan var mı?
BEN HALK SAĞLIĞINDA ÇALIŞIYOM MEMURUM. EŞİMDE FORDDA
ALRICA 1 SENELİK EVLİ OLACAĞIZ 27 EKİMDEarkadaşlar eşim ve benle ailecek görüşecek birini arıyorum, bizim gibi memur olan ve yeni evli olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?