Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Kizlar ben artik komple agdaya gitcem devamli olarak bana fiyat olarakta isinde mukemmel olan bi yer varmi izmitte sadece agdayla ugrasan guzellik salonuda olabilir yeterki musteriyi rahatlatan ve isini iyi yapan temiz bi yer olsun izmit golcuk ikiside olabilir kasimda gidicem kizlar lutfwn yardim edin

ben gelirim eşimden izin elıp
zaten şelalenin üstündekı halk sağlığında çalışıyorum... önce faceden ekleyim birbirimizi isterseniz

ben gelirim eşimden izin elıp
zaten şelalenin üstündekı halk sağlığında çalışıyorum... önce faceden ekleyim birbirimizi isterseniz

biz delimideli ile facede ekledik birbirimizi
Özelden konusalim ekleriz agdacida izmite bildigim bikac yer var ama sen memmun kalirmisin bilmem canim arkadaslarim cok diyodu

kızlar ben bursadan izmite gelin geldim. izmitte düğme alabileceği uygun bi yer varmı?

Arkadaslar biz mltm ve gsxle facede gorusuyoruz 22kasim da saat1/1:30 da selale park kafe de bulusalim diyoruz
Umarim sizede uyar uyanlari bekleriz umarim herkese uyar calisanlar olur diye haftasonu yapalim dedik
izmit saat kulesinde ki kafe

Merhabalar bende izmittenim demek buluşma gerçekleştiriyorsunuz :) bende daha önceden buluşmak için konu açmıştım fakat başarılı olamadım :)

Merhabalar bende izmittenim demek buluşma gerçekleştiriyorsunuz :) bende daha önceden buluşmak için konu açmıştım fakat başarılı olamadım :)
Cnm o senin basarisizligin degildi
bn delimiyim eski nickim hatirladinmi :) yazimizi gormene sevindim :) bu sefer insl toplasiroz belki herkes gelemesede gelenlerel buluscaz ozledim cnm seni :)

yaaaa hatırlayamadım çook özür dilerim ama hatırlıcam elbet canım benim :S evet buluşma gerçekten gerçekleşirse bende gelirim cnm :)

Selam kızlar bende varım..buluşma olursa severek gelirim.çook önce bikaç arkadaşla ayarlamaya çalışmıştık ama olmamıştı.sanırım çoğunluk izmitli değil. Herkes arkadaş edilebilir güzel de olabilir hani:) 2 yıllık evliyim ben de. Erenlerde oturuyorum.haberleşelim bence.şelale herkese uygun bi yer gibi .

arkadaşlar eşim ve benle ailecek görüşecek birini arıyorum, bizim gibi memur olan ve yeni evli olan var mı?

kızlar şelalede buluşup ertesi haftada kocaelide gezilecek yerleri gezsek...
Müzeler: Kocaeli'nin en keyifli gezilerinden biri de müzelerdir. Tarihin en eski dönemlerinden günümüze kadar gelebilmiş eserlerin bulunduğu ve aynı zamanda şehrin yaşam biçimi hakkında bilgi veren müzeler bölgede çok sayıda bulunmamakta. Bu yüzden bulunan müzeler mutlaka gezilmeli. Tatilinizin en kısa ve en keyifli gezilerini oluşturacak olan müzeler; İzmit'teki Gayret Gemi Müzesi, Gebze'deki Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi ve şehir merkezindeki Kocaeli Arkeoloji Müzesi'dir.

Tarihi Yapılar: Şehrin geçmişi hakkında bilgi veren ve yıl boyunca turistler tarafından sıkça ziyaret edilen Saatçi Ali Efendi Konağı, Darıca Kalesi, Orhan Camii, Mustafa Paşa Hamamı, Kocaeli Saat Kulesi, Valide Köprüsü, Konca Lahdi, Örcün Hamamı, Zıbıncı Mescidi, Çoban Paşa Külliyesi, Kilezdere Köprüsü, Eskihisar Kalesi de hazırlayacağınız gezi listenize dahil edebileceğini yerler arasında.

Yaylalar: Her köşesinde huzur bulacağınız Kocaeli'nde ilk olarak yaylaları gezebilirsiniz. Yeşilliklerle dolu, doğanın en sıcak haliyle gülümsediği yaylalar şehrin gezilecek yerlerinin ilk sıralarını oluşturur. Gidebileceğiniz başlıca yaylalar; Maşukiye Kirazlı Yaylası, Kuzu Yaylası, Kaya Üstü Yaylası, Yuvacık'taki Menekşe Yaylası ve Aytepe'dir. Bu yaylaların çoğunda kamp yapma imkanınız da bulunuyor. Kamp yapmayı sevenlere duyurulur! :)

biliyonuzmu buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…