• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Buluşmayaa

arkadaşlık isteği gönderdim. ama tkelime mesajların geldi mesaj hakkım bitti

Arkadaslar biz gsxle arkadas oldk ilk tanismayi yaptik enazindan
neokur topii bos birakmayalim

• Beğen
Reactions: gsx
kızlar bence ortak bir buluşma günü düzenlenip önce öyle buluşulmalı. çünkü diğer topikte face ye geçiş yapıldığı için muhabbet bitti ve kimse kimseyle tanışamadı. bence ortak bir gün düzenleyip buluşulmalı.

ben de şelale evleri
şelale evleri nerde canım bilmiyorum :(

kızlar bence ortak bir buluşma günü düzenlenip önce öyle buluşulmalı. çünkü diğer topikte face ye geçiş yapıldığı için muhabbet bitti ve kimse kimseyle tanışamadı. bence ortak bir gün düzenleyip buluşulmalı.

şelale evleri nerde canım bilmiyorum :(
Bencde erteledikce hic olmaz yoksa diger topikte face degilde bulusmaya kimse yanasmadi diye dagildi

Hem bulusmadikca birburmizi taniyamayizki zaten bulusalim birbirimizi anlayalim telfon fface irtibatta olalim bence zamanla gelisir arkadasligimiz

bende izmitteyim. ordu evinin orda oturuyom. şubatta buraya gelin geldim.. çalışmasam izmitte sıkıntıdn patlardım.. hiç bi yer bilmiyorum
ah bursam ah.....

selam kızlar bende izmitte alikahyada oturuyorum 29 yaşında 2 senelik evliyim :KK49:

ben de izmittenim kızlar yeni taşındım izmite tanışalım arkadaş olalım :KK47: mmousee Ali kahyada nerde oturuyorsun ben de orada oturuyorum.
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaamm kızlar tanısaalım bakalım alikahyanın neresındensını anne tarafı sülalee ordaa

kızlar gelirim bende buluşmaya çocuk var mı sizlerde bende 1 tane var 1,5 yaşında. uygun bi yer olursa sevinirim.

kızlar gelirim bende buluşmaya çocuk var mı sizlerde bende 1 tane var 1,5 yaşında. uygun bi yer olursa sevinirim.
Bende yok cnm o zaman herkes bi yer yazsin buraya hangisi uyarsa cogunluga orda bulusuruz
benim fikrim selale park cafe saat kulesinindeki

Valla uyarsa herkese izmit saat kulesindeki selalae kafede bulusalim tarih kesinlestirip

Back
X