• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Kizlar ben artik komple agdaya gitcem devamli olarak bana fiyat olarakta isinde mukemmel olan bi yer varmi izmitte sadece agdayla ugrasan guzellik salonuda olabilir yeterki musteriyi rahatlatan ve isini iyi yapan temiz bi yer olsun izmit golcuk ikiside olabilir kasimda gidicem kizlar lutfwn yardim edin
canım ben izmitte gidiyorum birine sürekli çok memnunum 5 senedir hiç değiştirmedim çok tatlı dilli eli hafif ve hızlı. ilgilenirsen özelden yazışalım. hatta bugünlerde bende gidicem

Kizlar bulusma daha olmadi ben cok hastaydim
cnm agdaci buldum ben sagol cnm
uninslh bulusur kaynasiriz :)

kızlar özel vera polikliniğinde muhteşem bir indirim var ben zaten oraya gidiyorum ve çok memnunum ve şuanda dehşet indirim yapmışlar bence buluşma günü düzenleyip kendimize bir güzellik yapalım :) telefon numarasınıda veriyorum 0554 496 94 33 kesinlikle tavsiye ediyorum

kızlar özel vera polikliniğinde muhteşem bir indirim var ben zaten oraya gidiyorum ve çok memnunum ve şuanda dehşet indirim yapmışlar bence buluşma günü düzenleyip kendimize bir güzellik yapalım :) telefon numarasınıda veriyorum 0554 496 94 33 kesinlikle tavsiye ediyorum
Kizlar bulusma daha olmadi ben cok hastaydim
cnm agdaci buldum ben sagol cnm
uninslh bulusur kaynasiriz :)
merhaba agda yaptırmaktan memnunmusunuz ?

Back
X