Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Kizlar kopmayin ama kactane topic bulusup arkadas oldular biz kocaeli halki neden boyleyizbelkide goruyoruz birbirimizi ama farkedemiyoruz
ayaklanin hopaaa

ay ben geldim taaa mayısta yazmışım en son bakamadım üzgünüm. Tütünçiftlikten demiştim. Elifcim tanışalım canım arkadaş oluruz :)

bende izmitteyim. ordu evinin orda oturuyom. şubatta buraya gelin geldim.. çalışmasam izmitte sıkıntıdn patlardım.. hiç bi yer bilmiyorum
ah bursam ah.....

ben de izmittenim kızlar yeni taşındım izmite tanışalım arkadaş olalım mmousee Ali kahyada nerde oturuyorsun ben de orada oturuyorum.

bende izmitteyim. ordu evinin orda oturuyom. şubatta buraya gelin geldim.. çalışmasam izmitte sıkıntıdn patlardım.. hiç bi yer bilmiyorum
ah bursam ah.....
Benim annemlerde ordu evinin ustunde oturuyor :)

Kocaeli izmit halki neden bu kadar geride ya izmitin farkini gosterelim arkadaslar
nedn cekiniyiruz birbirimizden whatsap die bisi var mesaj twlwfon erkek olmadigimizi cok rahat ispat ederiz ki
izmitteb ters gelmez :)

Reactions: gsx
ama whatsaptan eklemek için tel numarası vermek gerek ya karşı taraf erkekse

Reactions: gsx
selam kızlar bende izmitte alikahyada oturuyorum 29 yaşında 2 senelik evliyim

peki alikahya merkeze uzakmı? ben yürüyüş yolu, gültepe oraları biliyom hafta içi çalışıyom.. hafta sonuda ev işi falan..

faceden ekleyelim bir birimizi ozaman
şule eluş özyurt benim adım
Cnm buldum galiba bi tek sen ciktn zatwn ama istek kapali mesaj acik ben istwgimi actm arkadaslik istegi ypllabilirsin
telefonimu mesajda yazdim mesaj bekliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…