Olsun mesaj attim sana ben faceten gorursub bulamadin mi facedenama benim telde vatsahp yokk :)
eski model
kavaniumda oturuyorum canımben de izmittenim kızlar yeni taşındım izmite tanışalım arkadaş olalımmmousee Ali kahyada nerde oturuyorsun ben de orada oturuyorum.
ben de şelale evlerikavaniumda oturuyorum canım
şelale evleri nerde canım bilmiyorumben de şelale evleri
Bencde erteledikce hic olmaz yoksa diger topikte face degilde bulusmaya kimse yanasmadi diye dagildikızlar bence ortak bir buluşma günü düzenlenip önce öyle buluşulmalı. çünkü diğer topikte face ye geçiş yapıldığı için muhabbet bitti ve kimse kimseyle tanışamadı. bence ortak bir gün düzenleyip buluşulmalı.
şelale evleri nerde canım bilmiyorum
bende izmitteyim. ordu evinin orda oturuyom. şubatta buraya gelin geldim.. çalışmasam izmitte sıkıntıdn patlardım.. hiç bi yer bilmiyorum
ah bursam ah.....
selam kızlar bende izmitte alikahyada oturuyorum 29 yaşında 2 senelik evliyim
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaamm kızlar tanısaalım bakalım alikahyanın neresındensını anne tarafı sülalee ordaaben de izmittenim kızlar yeni taşındım izmite tanışalım arkadaş olalımmmousee Ali kahyada nerde oturuyorsun ben de orada oturuyorum.
canım ben kavaniumdayım :)seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaamm kızlar tanısaalım bakalım alikahyanın neresındensını anne tarafı sülalee ordaa
Merhaba meltem hosgeldn aramiza :)
Selamm canimmm benim sulalede alikahyanin icinde iştecanım ben kavaniumdayım :)
Bende yok cnm o zaman herkes bi yer yazsin buraya hangisi uyarsa cogunluga orda bulusuruzkızlar gelirim bende buluşmaya çocuk var mı sizlerde bende 1 tane var 1,5 yaşında. uygun bi yer olursa sevinirim.
kızlar gelirim bende buluşmaya çocuk var mı sizlerde bende 1 tane var 1,5 yaşında. uygun bi yer olursa sevinirim.
Bende yok cnm o zaman herkes bi yer yazsin buraya hangisi uyarsa cogunluga orda bulusuruz
benim fikrim selale park cafe saat kulesinindeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?