koca isteyen genç kız...

kendi öz kardeşini ne çirkin yaftalamışsın. sen böyle dersen etraftakiler ne der. senin ablanı koruman lazım değil mi? evlenmek isteyebilir. bütün bu evrende yaşayan her canlının hayatı üreme üzerine kuruludur. bu doğal bir içgüdü. bunun insanlardaki şekli ise evlenmek çocuk sahibi olmak. biyolojik saat diye bir şey var. yada belki evdeki durumlardan kaçmak için evlilik düşünüyor belki kendini kanıtlamak için bir yarış içine girmiştir. sen ne yapacaksınki? ayrıca ablanın hayatı onun seçimleri. aynısının sana yapıldığını ablanın böyle bir başlık açtığını hayal et ve kendini onun yerine koy. ne hissederdin?

Ablana buranın bir derdim var bölümünü tavsiye et.
Bol bol okusun fikri değişir.. En azından bir süreliğine..:)

Cokk edepsizce bir Baslik acmissin ablan adina Uzuldum senin bi gibi bir kardese sahip oldugu icin,burayi okusa kardesinin kensine boyle bir Ithamda bulundugunu Gorunce kim bilir nasil Uzulurdu yazikk

He yaw çok üzülürdü. Öncelikle ne beni tanıyosunuz ne ablamı ne de aramızdaki muhabbetten bi habersiniz. Bilmiyorum duydunuz mu ama şöyle bi söz var hakkımda bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.

Evlensin tabi,güzeldir evlilik ,yaşi.küçük ama kendinde o gücü görüyor demek,siz de ablanizdan kurtulursunuz böylece..

Genç kızlar " canım sıkılıyor " dediğinde,
eskiler " koca istiyon " derlerdi...
Ben de kocayı eğlenceli bişey sanıp, erkenden evlendim...
Meğer; çamaşır, bulaşık, ütü, yemek derken, sıkılmaya fırsatın olmuyormuş... PİŞMANIM...

bu konuyu görünce aklıma bu paylaşım geldi

Sısko olduğunu düşünüp üzülmek yerine diyete başlayıp zayiflayip kendini iyi hissetmesi daha mantıklı değil mi? Bence evde kaldın demek yerine madem Evlenmek istiyor kendisi için tempolu bi bakıma girsin. Kilonunda güzel olmamaninda çareleri bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…