koca isteyen genç kız...

İnsana hakaret ederek, iyi hissetirmeye çalışıldığını da ilk defa sizden duyuyorum ilahi :confused:

Kendi ablanız hakkında sanki 7 kat el için der gibi " evde kalmış genç kız" tabiri kullanırsanız, zaten hassasiyetini bildiğiniz halde "evde kaldın derseniz takacağı yoksa da takar zaten. Siz neden bu kadar bunaldınız ki her dakika erkek muhabbeti yapmıyor herhalde evlenme çağına gelmiş birinin hayırlı bir kısmet, anlaşacağı bir insan istemesinde, kendi yuvasını kurmak istemesinde, çeyiz mağazalarına girmesinde ne var. Böyle dalga geçip sorun yapacağınıza abla hayırlısı olsun geç olsun önemli değil seni kovduğumuz mu var filan demeniz lazım ilgilenmeniz, hobi edinmesini sağlamanız lazım hem siz ondna küçüksünüz neden korksun sizin evlenmenizden daha o yaşa gelmemişsiniz bile hemen yaftada yapıştırılmış benim evlenmemden korkuyor diye bir önyargı da bile bulunuyorsunuz. Destek olun arkadaş olun.

Normalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
hala evlenmek istiyormu kaç yaşında benim bir tanıdığım var da..

Normalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
23 yaş.. evde kalma tripleri.. enteresan. Üniversite okudu mu

Aklima gazeteciye "Koca istiyorum,gel beni al." diye bagiran teyze geldi:KK45:

Herseyin bir zamani var nasip ne zamansa o zaman olur zaten abla....tarzinda yaklasmalisin ablana hep.
Olabilir bu da bir surectir su an bir yuva kurmak isteyebilir..bence suyuna gidin ya da duymamazliktan gelin

X