koca isteyen genç kız...

Yahu benim ona evde kaldın dememin sebebi öyle düşünmesini istemem değil. Emin olun onun iyiliğini sizden çok düşünüyorumdur. Zaten ben ona evde kaldın diyince daha 23 yaşındayım ne evde kalması demesini de biliyor. Merak etmeyin ağzı var.

Sürpriz yumurta = evlilik

O yüzden çokta şeyapmasın söleyin de burdaki konulara takılsın bak güzel fikir.. Önce kendine baksın özgüveni artsın, sonra aşık olsun flört etsin bi kaç yıl aşkı yaşasın sonra duygularından emin olunca evlensin.. Aceleye gelmez evlilik denen meret..

Başlığınız ablanız için hoş olmamış.
Herkesin hayatı kendine. Demek ki o da kendine oyle bir yol çizmek istiyor, bu sizi ne kadar ilgilendirir bilemedim.

Dostane bir şekilde yaklaşmış olsaydınız , mesela, " evlilik için çok erken, okuması/ çalışması gerekiyor ona bunu nasıl anlatabilirim " şeklinde olsaydı sizi daha kolay anlardım fakat bu tavrınız kardeş gibi değil..

Ablanız için yazdığınız başlığı dehşetle okudum. Ayrıca ailenizin diğer fertleride sizin gibi saka adı altında patavatsızsa eğer kızcağız kurtuluş olarak görüyordur.

1506552_888236504572104_6357442500504777217_n.jpg

Genç kızlar " canım sıkılıyor " dediğinde,
eskiler " koca istiyon " derlerdi...
Ben de kocayı eğlenceli bişey sanıp, erkenden evlendim...
Meğer; çamaşır, bulaşık, ütü, yemek derken, sıkılmaya fırsatın olmuyormuş... PİŞMANIM...

bu konuyu görünce aklıma bu paylaşım geldi:KK53::KK70::KK70:
themis bana da çok erken evlenmiş geliyordun çok çıtırsın çünkü valla zorlasan liseli kız olursun :)

Normalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
Hem evlilik muhabbetinden bunalıyorsun,hem evde kaldın diye muhabbeti uzatıyorsun.Ablan da suç yok.Etraftaki çevre baskısı.Onun yaşına geldiğinde kendin de farklı olmayabilirsin.Ablanı teskin edeceğine,bir de evde kaldın diye dalga geçiyorsun.Sen evleneceğini garantiledin sanırım.Ablanın yaşı daha çok küçük neler çıkar karşısına.

Normalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
ablanıza evde kaldın demek yerine ona kendini özel hissettirebilirsin..
sen daha gençsin güzelsin napacaksın hemen evlenip şuna bak ne kadar alımlısın falan diye biraz destek olmayı deneyin yeterince köstek vardır zaten çevresinde :KK14:

evde kaldın dicene abla 30 a yolu var..insanlar 30 dan sonra evleniyorlar de..birde kendine uğraşçak birşeyler bulsun..spora gitsin çalışsın..

Evde kaldın diyerek ablanı daha çok bunalıma mı sokuyorsun
yapma bunu
onu başka şeylere heveslendirsene ne bileyim okul üniversite el işi resim dans vs vs

teşekkürler canım evlenince de öyle olur umarım :KK70:

olur olur merak etme bak ben evlenirken 42 kiloydum büyüdüm bir tane doğurdum 52-53 arası gidiyorum

o zamana göre 10 kilo fazlam var:KK53:memnunum kalçam dışında çünkü 42 kiloyken kemik gibiydim

sen çok spor yapıp dikkat ediyorsun aynı kilonda sabit kalırsın

Allah arttırsın

Gerçekten anormal derecede sinir bozucu bir kızsın.Cahilliğine ve çocukluğuna veriyorum.Keza kimse kalkıp ablası hakkında böyle bir başlık atmaz.
Koca İsteyen Genç Kız nedir ya ? Senden yaşça büyük ablan dediğin insana saygın bu kadarsa diğer insanlara karşı ne durumdasın merak ediyorum.
En fazla ablanla birlikte takılmazsın olur biter.Kardeşler birbirinin kusurlarını sorunları örtmeye çalışır sen bilakis ablanı koca manyağı ilan etmişsin.Belli kızcağıza psikolojik baskı yapılıyor.Yazık çok üzüldüm onun adına.
Ağaç yaşken eğilir derler sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama birkaç adab dersleri alman gerek.

Başlık tamam hoş olmamış ama bu kadarda büyütülecek bir şey göremedim ben.Ablanızda biraz farklı biseylerle uğraşsın işten çıkmak istiyosa da çıksın evlenmek istiyosada evlensin bırakın istediğini yapsın sonucu iyide olsa kötüde olsa yaşayarak öğrensin.

Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum :KK64::KK64:

Bu denir mi ablanaa :KK20:

X