- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- Konu Sahibi deyisikbihesap
Yaş23 ,evdekalmislik duygusu ve depresyon:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
themis bana da çok erken evlenmiş geliyordun çok çıtırsın çünkü valla zorlasan liseli kız olursun :)
Genç kızlar " canım sıkılıyor " dediğinde,
eskiler " koca istiyon " derlerdi...
Ben de kocayı eğlenceli bişey sanıp, erkenden evlendim...
Meğer; çamaşır, bulaşık, ütü, yemek derken, sıkılmaya fırsatın olmuyormuş... PİŞMANIM...
bu konuyu görünce aklıma bu paylaşım geldi
Hem evlilik muhabbetinden bunalıyorsun,hem evde kaldın diye muhabbeti uzatıyorsun.Ablan da suç yok.Etraftaki çevre baskısı.Onun yaşına geldiğinde kendin de farklı olmayabilirsin.Ablanı teskin edeceğine,bir de evde kaldın diye dalga geçiyorsun.Sen evleneceğini garantiledin sanırım.Ablanın yaşı daha çok küçük neler çıkar karşısına.Normalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
ablanıza evde kaldın demek yerine ona kendini özel hissettirebilirsin..Normalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
themis bana da çok erken evlenmiş geliyordun çok çıtırsın çünkü valla zorlasan liseli kız olursun :)
teşekkürler canım evlenince de öyle olur umarımsağol canım sende çok güzelsin çıtırsın maşallah
saçların ve fiziğine bayılıyorum
Evde kaldın diyerek ablanı daha çok bunalıma mı sokuyorsunNormalde kimsenin koca istemesi beni bağlamaz ama bu kişi malesef ablam.. henüz 23 yaşında ama sürekli evlenmek istediğini dile getiriyor, muhabbeti dahi çekilemez oldu. Eskiden onunla gezmekten zevk alırdım ama artık bi çeyiz mağazasından başka bir çeyiz mağazasına girdiği için onunla gezmek bile istemiyorum. Evde onunla birlikte tekiz ve ona artık eskisi gibi bakamıyorum. Esprileri bile koca üstünden olmaya başladı. Daha da kötüsü evde kaldığını düşünerek depresyona falan giriyor. Zaten balık burcu bi de hiç sevgilisi olmadığı için çirkinim şişkoyum triplerinde sürekli. Ben de artık sırf bu muhabbetleri bıraksın diye laf arasında evde kaldın falan diyorum ama öyle de çok bozuluyor yüzü düşüyor. Bi tek ağladığını görmedim yani bu konu yüzünden. Hamile, evlenen veya nişanlı arkadaşları var diye psikolojisi bozuldu sanırım. Bilmiyorum ne yapıcam ayrıca her ne kadar espriyle ve gülerek dile getirse de ondan önce evlenmemden korkuyor. Yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler canım evlenince de öyle olur umarım
Allah arttırsın