Merhaba sevgili Seda,
size Yunus as. in kUr'an da geçen kabul olmuş duasını önerebilir miyim. Allah yunus a.s. i Peygamberlik vazifesinde yaptığı bir sürçme nedeniyle cezalandırıyor. onu büyük bir balık yutuyor. tam bu anda Yunus a.s balığın karnında iken hatasını anlıyor, öyle içten ve yakararak bir cümleyi tekrarlıyorki. Allah duasını kabul ediyor. imkansız olabilecek şey gerçekleşiyor ve Yunus a.s yeniden hayatına kavuşuyor. biz de en imkansız, çaresiz, dibte görünen anlarımızda, öldüm, bittim yandım dediğimiz ümitsizlik hallerimizde bu duayı kalpten yalvararak sabırla etmeliyiz. ve sonucu izlemeliyiz.
DUA ŞU:
LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR. SEN HERŞEYDEN MÜNEZZEHSİN. BEN KENDİ NEFSİME ZULMETTİM.
Enbiya-88
aynı durum bendede vardı ama tersi benim babam harika annem lanetin tekiydi ben uğraştım pes etmedim o üniversiteyi bi şekilde kazandım ama bunları yaparken kör sağır ve dilsiz oldum kendim çalıştım kendim yedim ve restimi herşeyimi çektim ezdirmedim konuştum mahvettim yüzüne bakmadım şimdi üniversitem devam ediyor arkadaslarımla yaşıyorum arada bi uğrarım onlara oda babamın hatrına dahasıyla işim olmaz salla değerleri bilmem neyi ,kendi ayaklarının üstünde durmalısın yoksa kurtulman geç olur kim ne derse desin oku bu arada seni koca aile değil kendi ayaklarının üstünde durman kurtaracak umarım herşey gönlünce olur şunuda ekleyim bi söz vardır "seven değil s....k...n yaranır" o yüzden salla kendini üzme yapacaklarından geride kalma kendini sev kimseyi değil güçlü ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?