Koca belası!

Siz ozelestiri yapinca kendinizde bir suc buluyor musunuz?
Görüntülü ara dediğim için rahatsızlık duyduğunu dile getirseydi evet kendimde hata bulurdum ikinci defa aynı şeyi söylemeye. Ama kendisi de dalgaya almıştı.bana gözümden düşüyorsun falan demeseydi iş buralara gelmeyecekti. Hadi ikinci kez söylediğimde yeter artık tadı kaçtı tamam uzatmayalım bu konuyu dese gene uzamazdı. Aksine beni işkillendirmek için aramayacağım ne alaka diye konuyu başka yerlere çekmeye başladı

Polisi aramakta ciddiydim. Çünkü evden çıkmak istiyordum ama burdan çıkarmıyacağım sizi deyip tehditler havada uçuşuyordu. Korktum açıkçası çünkü delirmeye etrafı tekmelemeye başlamıştı.

sevginiz saygımız bitmiş gibime geldi neden boşanmıyorsunuz? baştan sizin de hatanız var ama annesinin ve oğlunun öldürme laflarından sonra o eve durmanız daha büyük hata

Tam olarak hislerime tercüman olmuşsunuz. Boşanmaktan korkum maddi anlamda yok tek çekincem çocuklarım. 2 kızım var. Kız çocuğuyla hayata tek başına devam etmek ayrı zor, o çocukları babalarından ayırmak ayrı zor. Elbette zamanla her düzene alışır çocuklar ama bu kadar küçük yaşta onları bu cenderenin içine düşürmek beni korkutuyor.

Sizin eski konunuzda var.
Eee neden 2. çocugu yaptınız bu koca belası dediğiniz kişiden ?

Yaşadığınız hayatın sorumluluğunu ne hakla çocuklarınıza yüklüyorsunuz?
Daha önce 1 çocuğunuz varken şiddet görmüşsünüz. Sizi döven adam hiçbir tartışma sırasında ağzı çok temiz konuşmuyordur eminim.
E madem çocuk ayak bağıydı, neden ikinciyi yaptınız derler adama.
Çünkü insan sadece 2 dk mantıklı düşünse "dayak yedim, (güya) çocuğum için bir şans verdim. Bari ikinciyi yapmayayım da ayak bağlarıma yenisi eklenmesin" der.
1 çocukla gidemeyen 2 çocukla hiç gitmez.

Bu sadece SİZİN seçiminiz.
Güvenmediğiniz adamla 1 çocuk yapmak, anlaşamadığınız halde boşanmamak, şiddet görüp yine boşanmamak, 2. çocuğu yapmak ve hala boşanmamak. Hepsi, hepsi sadece SİZİN seçiminiz.
O yüzden garip hayatlarınızın, mutsuz saçma evliliklerinizin yükünü çocuklarınıza yüklemekten vazgeçin. Dışarıda normal insan kalmadı.

Sırf merakimdan soruyorum
Neden annenlere gitmiyorsun

Her bilemiyorum diyen o isi kesin yapicak olsaydi ohooo
Evliligin ilk zamanlari diyorsunuz belki ciddiye almadi belki naz yapti belki kiskandirmak istedi
Bu somut bir belgeymis gibi konusmaniz da yaniii

Ayrica bana 5 yıl once sorulan bir soruya kesin yapardim diyebilirdim 5 yil sonra sorulsa asla yapmam diyebilirdim bugun bilemiyorum Allah korusun diyebilirim
Derim de derim
Demeyle ne oluyor ki

Katillik demissiniz kimse bir gun katil olabilcegini dusunmez hasta ruhlu bir manyak degilse
Herhalde herkes asla ya da Allah korusun vs diyecektir
Bilemiyorum ne olur diyenler de cikabilir sadece buyuk konusmamaktir amaci
Sirf bunu dedi diye hapse mi atalim
Katil mi diyelim

Hayret bir seysiniz

E günün birinde yine delirdiği bir anda kesiverir boğazınızı artık.

Cocuklarim için deyip duruyorsunuz da ya bir gün öldürürse sizi o çocuklara ne olacak ? Ben anne olmadan düşünüyorum bence sizde bı etraflıca düşünün

Çok objektif yorum yapicam kimse kırılmasın.

Bence de biraz ozguven probleminiz var. Siz şaka olduğunu iddia ediyorsunuz ama görüntülü arama isteğinizde acaba aldatılıyor muyum şüphesi mevcut. Öte yandan işi uzatmanız ise eşinizin size ilgi göstermesini beklemeniz ile alakalı ki eşiniz bir şey yokmuscasina aslında şansını denemiş ama siz sanirim ciddi bir özür beklediğiniz için iş yeniden alevlenmiş.

Bosanmayi net karara bağlamış insan ben gidiyorum cocuklari da götürüyorum diye ortalığı ayağa kaldırmaz. Eşyalarını toplar ,çocuğunu kucaklar sessizce evden çıkar gider. Üzülerek söylüyorum biraz kışkırtma makinesi gibisiniz.
Eşiniz olacak kişiden öldürürüm, kvnizden yaşatmayız minvalinde tehditler isitip o evde hala kalmanız ise sizin ruh sağlığınızın iyi olmadığına baş kanıt.
Bence iyi bir psikoloğa ihtiyacınız var hem sizin hem eşinizin

Sonuç olarak onca laf edildi,polisler arandı ama evde oturmaya devam ediyorsunuz.Eğer gidecek cesaretiniz yoksa tartışırken dikkat edin.Ben çocuklar için evli kalma olayına inanmıyorum.Çocuklarla tek başıma mücadele edecek gücüm yok demenin bir başka versiyonu bu.Ayrıca şakalaşıp bitirmişsiniz muhabbeti neden uzattınız eşinize neden güvenmiyorsunuz?Bu olayı ilk kez yaptığınızı düşünmüyorum yoksa eşiniz uzatmazdı.

Çok gereksiz uzatılmış bir konu. İki tarafta ayıp etmiş.
Şimdi size bir abla tavsiyesi vereceğim. Asla geri adım atacağınız harekete başlamayın. Polisi aramissanjz o evden çıkın.
Ayrıca erkekler harika sanki artı 20 kiloysa 20 kilo verilmeyecek şey değil neden kendinize bunu yapıyorsunuz. Bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorsunuz.
Son olarak asla çocukları alamaz.

Bana bitti boşanıyoruz dedikten sonra benim için de bitmişti zaten. Çantamı hazırlamaya başlamıştım. Bunu görünce gel içeri konuşalım nereye demeye başladı. Tamam dedim konuşalım. Ama konuşamadık kavga etmekten başka bişey yapmadık. Ondan sonra tekrar yok ya tamam kesin bitti bu sefer deyince ben ayaklandım gidicem diye. Bu sefer seni öldürürüm falan demeye başladı işte. Ben de o zaman aradım polisi zaten. Benim için de bitmişti. Telefonu elimden aldı tamam ben sizi götürücem annene dedi. Sonrasında baktım annesini aramış çağırmış. Bitiverdi evde bir anda. O gelmeseydi bizi götürüp bıraksaydı şu anda herşey çok farklı olacaktı. İşte o zaman şu anda boşanmaya konuşabilirdim.bana şimdi dese hadi gidiyoruz boşanıyoruz koşa koşa giderim. Ama ilk adımı atmaya cesaretim yok sanırım. İçim o kadar çok istiyorki onsuz sadece çocuklarımla geçireceğim bir hayatı ama gel gelelim bunu icraata dökemiyorum. Eğerki bir gün boşanırsam arkama baktığımda ben çabaladım denedim şans verdim demek istiyorum kendime. Yoksa babasız büyüyecek çocuklarımın vicdan azabıyla yaşamak istemiyorum.

Görüntülü aramak için kocanızdan izin mi alacaksınız. Ne saçmalık.
Bizde eşimle ayrıysak hele ki gecenin üçü(benim gecenin üçünde dısarda olmak gibi bir ihtimalim olmaz da) hadi o dışardaysa tabii ki görüntülü konuşuruz.
Güven kontrole engel değildir.
Ama sizin aranızdaki temel problem iletisimsizlik. O sonrasında görüntülü aramış. Siz gurur yapıp açmamışsınız. Akabininde sabahında konuşmaya çalışmış konuyu uzatmışsınız. Basit bir olay içinden çıkılmaz bir hal almış.
Evliliğinizi sürdürecekseniz Aile terapistine gidebilirsiniz. Böyle düşmanca hareket etmeniz kimsenin yararına olmaz.

Adama güvenmediği bizi belli etmek için daha ne yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Demek ki öncesi de var ki adam bıktım diyor. Diğer yaptığı ve dedikleri şuurlu insanın diyecegi seyler değil ama siz de az değilsiniz. Adam delirdin diye elinizden geleni yapmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…