Koca belası!

Nasıl hayatlar nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Şakalardan nasıl boşanmali, öldürme tehditli kavgalara dönüyor iş? Gerçekten kimsede akıl sağlığı kalmadı galiba

"Seni öldürürdüm" diyen kocaya bir laf eden olmuş mu? Her allahın günü erkekler ERRRRRRKEK sinirlerini kontrol etmek istemedikleri için kadın öldürüyor, bunlar gelmiş kadını suçluyor. Öldürmek ne ya? Anasının dediği ne? Potansiyel katil şerefsiz herif. Keşke boşanabilseniz bu heriften. Çocuklar ortal velayet olsun. Gerçi herif boşandığınız için cidden sizi öldürmeye falan kalkabilir. Şaka gibi ya.

Niye adama bişey diyelim ki? Dayak yediği adamdan koşa koşa ikinci çocuğu yapan, sonra da çok iyi mesleğim var, bugün istesem şahane iş bulurum ama çocuklarım için boşanmicam diyen kadına istediğini yapar o adam. Kadın ölmek pahasına kocişinin yanında duruyor, biz ne yapalım?

Çoğunluk olarak neden boşanmadığımı sorgulayıp durmuş. Şu anda babaları geldi diğer odada oturuyor ve geldiğinden beri çocuklar onun yanından benim yanıma gelmiyor bile. Üçü başka odada takılıyorlar. Bu çocuklara nasıl bunu yaşatayım, kolay mı?
Çocuğu bahane ettiğimi söylüyorsunuz. Çocuklar olmasaydı gerçekten bu evlilikte beni bağlayan birşey olduğunu düşünüyor musunuz?
Sevgimi ben de sorguluyorum hep ve kendime verecek bir cevap bulamıyorum.insan seviyorsa sevgisini sorgular mı. Demek ki artık sevmiyorum diyorum. Ve şu anda tek olsam arkama bile bakmadan daha o ilk attığı tokatta çeker giderdim. Bana gerçekten kıymet veren başka bir insanla yoluma devam ederdim.

Buradaki sorun üçünün başka odada takılması işte, aile olarak hepinizin aynı yerde takılıyor olmanız gerekirdi huzurlu bir şekilde. Çocukları için evli kalmaya devam edecekseniz o zaman o şiddetli kavgalarınızı da yapmayacaksınız, herşeyi sessiz sedasız kabullenip mutlu olmaya bakmalısınız ki bu bi işe yarasın, aksi halde huzursuz bir evde çocuklar mutlu olmaz anne baba yanlarında olsa bile.
Allah yardımcınız olsun.

Şu anda olaylar çok taze olduğu için aynı ortamda oturmuyoruz.zaten o gelip salona otursa ben kalkar giderim. Duymadığım hakaret kalmadı. İçim almıyor yüzünü görmeye. Ne yapacağımı bilemiyorum böyle

Sizi öldüreceğini söyleyen bir kavgadan sonra çocukların psikolojisi normal olmayacak ki. Anlattıklarınıza bakınca sağlıklı bir ilişki yok eşinizle aranızda

Cok kötü cevap be

Yapılacak en iyi şey, önce kendinize bakmaya çalışmaktır; sakin bir hayat yaşamak istiyorsanız en önemli şey budur. rutini güne getirmeye çalışın. akrabalarınızı, anne babanızı veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Gün içinde kocanızı çok düşünmeyin ve sadece öğleden sonraları evde olmaya çalışın. her gün değil, sık sık olmak zorunda. sana iyi gelecek şeyler yap, her gün kendine ben aslan anneyim ve çok güçlüyüm diyerek kendine güç ver! ve çocuklarınızı sonsuz sevin! çünkü bu dünyadaki tek gerçek şey bu! anne ve çocuk arasındaki aşk!

cocuklarina yapacagini yapmissin zaten.

gidin terapi mi ne yapiyorsaniz yapin cocuklarin bunlara sahit olmasi korkunc.

Adam geceyarısı kalkıp hamallığa gitmiş siz diyorsunuz ki beni görüntülü ara ... 2 çocuklu adam gece klübüne mi gitti sizce? 20 kg fazlanız varsa var, 2 çocuklu adamı konsere giden kızlar kucağını açmış bekliyor mu sizce biraz makul olun Allah aşkına.

Konuya gelince polisi arayacaktınız sonra çıkıp gidecektiniz kavgaya mavgaya hiç gerek yoktu. Eşiniz 5 para etmez biri sizi canınızla tehdit ediyor peynir ekmek gibi. Paranız varsa adam tutun ağzını burnunu kırsınlar kim kimi yaşatmıyor görsün şerefsiz.

Gittiğin yerden beni görüntülü ara kadar irite edici çok az şey vardır bence. Koca insanları Çocuk gibi kontrol etmek cidden itici. Eşinizin seni öldürürdüm vs lafları da çirkin sizin polisi aramanız da. Nerden tutsan elinde kalıyor. Eğer cidden ortada psikopat bir insan ve şiddet yoksa ben çok rencide olurum evime polis gelmesinden o durumlara düşmekten açıkçası. İkinizde de sıkıntı var. Ancak bence sıkıntının büyüğü sizde. İletişim kurmayı öğrenmeniz şart

Böyle ufak birşeyden olay nasıl buralara geldi anlayamadım. Gerçekten çirkef bir yapınız var gibi, adam gitmenizi istememiş. Sinirle ağzınızdan karşılıklı sözler çıkmış. Sen hemen polisi aramışsın. Adam sana vurmamış, sadece olaylar daha da büyümesin diye gitmene engel olmuş.

Ben böyle basit bir olay için polisi arayıp, kapıya polis döksem eşim bir daha da yüzüme bakmaz. Polisi aramışsanız demek ki herşeyi göze almışsınız, bu evlilik çoktan bitmiş gözünüzde. Geçmiş olsun. Böyle küçük bir meseleden dolayı kocanı polise şikayet edip, eve polis çağırmak çok rencide edici.

Harika cevapmış gerçekten
Tebrik ederim

E bunca şeyi niye yaşadınız madem boşanmayacaktınız? Hiç değilse bu kadar yüz göz olmazdınız. Aşırı saçma bir şekilde sonlandı. Aynı evde yaşayıp yüzüne bakmayacakmışsınız öyle mi? E bu adamın işine gelir. Olan evdeki çocuklarınıza olur sadece

Şunu da bilin şaka bir kez yapılır. Aynı cümleyi iki kez söylemek şaka olmaz

Pardon da her yerden görüntülü aramak istediğim kanısına nereden vardığınızı sorabilir miyim acaba? 7 senelik evliyim bundan önce de 7 sene sevgiliydik. Yaklaşık 15 sene içinde ilk defa böyle bir şey istedim. Kaldı ki ilk etapta söylediğim espri mahiyetindeydi. O çekinceli davrandığı için iş buralara geldi. Paranoyak şizofren falan gibi görünüyor olabilirim ama eşimin telefonunu elime bile alıp merak edipte bakmam ne yapmış kimle konuşmuş mesajlaşmış falan diye. Ben anneme gidip 10 gün kaldığımda olur çoğu kez. Hiç birinde arayıpta görüntülü konuşmak istemedim. Bilhassa yanlış anlamasın diye. Ama o akşam öyle hissettim ve söyledim. Sürekli böyle davranmış olsam hakkı var bıktı derim. Kaldı ki herşeyi bir kenara bırakalım. Ben onun nikahlı karısıyım evet gerçek anlamda çok kıskanç ve şüpheci de olabilirim böyle belki. Bunu istemek hakkım zaten içimin rahat etmesi için. Buradaki hanımlara soruyorum. Kocanız gecenin 3 ünde dışarıda olsa ne kadar güvenirseniz güvenin yüzde yüz içiniz rahat olur mu? Siz bulmasanız bile gecenin o saati bir musibet sizi bulabilir hiç yoktan yere.

Kocanız gecenin 3 ünde dışarıda olsa ne kadar güvenirseniz güvenin yüzde yüz içiniz rahat olur mu?
Nereye gittiğini söyleyen adama tabi ki güvenirim
Güvenmemek için bir sebep yok sonuçta
İçimiz neden rahat olmasın ki?
Gündüz aldatılmıyor mu insanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…