Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye adama bişey diyelim ki? Dayak yediği adamdan koşa koşa ikinci çocuğu yapan, sonra da çok iyi mesleğim var, bugün istesem şahane iş bulurum ama çocuklarım için boşanmicam diyen kadına istediğini yapar o adam. Kadın ölmek pahasına kocişinin yanında duruyor, biz ne yapalım?"Seni öldürürdüm" diyen kocaya bir laf eden olmuş mu? Her allahın günü erkekler ERRRRRRKEK sinirlerini kontrol etmek istemedikleri için kadın öldürüyor, bunlar gelmiş kadını suçluyor. Öldürmek ne ya? Anasının dediği ne? Potansiyel katil şerefsiz herif. Keşke boşanabilseniz bu heriften. Çocuklar ortal velayet olsun. Gerçi herif boşandığınız için cidden sizi öldürmeye falan kalkabilir. Şaka gibi ya.
Buradaki sorun üçünün başka odada takılması işte, aile olarak hepinizin aynı yerde takılıyor olmanız gerekirdi huzurlu bir şekilde. Çocukları için evli kalmaya devam edecekseniz o zaman o şiddetli kavgalarınızı da yapmayacaksınız, herşeyi sessiz sedasız kabullenip mutlu olmaya bakmalısınız ki bu bi işe yarasın, aksi halde huzursuz bir evde çocuklar mutlu olmaz anne baba yanlarında olsa bile.Çoğunluk olarak neden boşanmadığımı sorgulayıp durmuş. Şu anda babaları geldi diğer odada oturuyor ve geldiğinden beri çocuklar onun yanından benim yanıma gelmiyor bile. Üçü başka odada takılıyorlar. Bu çocuklara nasıl bunu yaşatayım, kolay mı?
Çocuğu bahane ettiğimi söylüyorsunuz. Çocuklar olmasaydı gerçekten bu evlilikte beni bağlayan birşey olduğunu düşünüyor musunuz?
Sevgimi ben de sorguluyorum hep ve kendime verecek bir cevap bulamıyorum.insan seviyorsa sevgisini sorgular mı. Demek ki artık sevmiyorum diyorum. Ve şu anda tek olsam arkama bile bakmadan daha o ilk attığı tokatta çeker giderdim. Bana gerçekten kıymet veren başka bir insanla yoluma devam ederdim.
Şu anda olaylar çok taze olduğu için aynı ortamda oturmuyoruz.zaten o gelip salona otursa ben kalkar giderim. Duymadığım hakaret kalmadı. İçim almıyor yüzünü görmeye. Ne yapacağımı bilemiyorum böyleBuradaki sorun üçünün başka odada takılması işte, aile olarak hepinizin aynı yerde takılıyor olmanız gerekirdi huzurlu bir şekilde. Çocukları için evli kalmaya devam edecekseniz o zaman o şiddetli kavgalarınızı da yapmayacaksınız, herşeyi sessiz sedasız kabullenip mutlu olmaya bakmalısınız ki bu bi işe yarasın, aksi halde huzursuz bir evde çocuklar mutlu olmaz anne baba yanlarında olsa bile.
Allah yardımcınız olsun.
Sizi öldüreceğini söyleyen bir kavgadan sonra çocukların psikolojisi normal olmayacak ki. Anlattıklarınıza bakınca sağlıklı bir ilişki yok eşinizle aranızdaAynı evde iki yabancı gibi takılacağız ne yapalım. Akşamdan akşama çocuklarımla vakit geçirsin bütün gün yüzünü görmüyorum zaten. Çocuklarım babalarının yolunu gözler akşama kadar. Onları ayırmak şimdilik kolay değil. Maalesefki sabır taşı olmaya gelmişiz bu dünyaya kadınlar olarak. Elimizi kolumuzu bağlayanda çocuklarımız. Aciz bir kadın değilim 7 yıllık bankacılık geçmişim var. Tahsili var şu anda iş arasam en iyi yerlerde bulabilirim. Beni bu evde tek tutan çocuklarım işte. Bu saatten sonra başka birini bulup evlenecekte değilim. Hayata karşı pek bi amacım kalmadı açıkçası şu anda tükenmiş gibi hissediyorum![]()
Cok kötü cevap beEşinize şaka yaptığınızı söylüyorsunuz
Ama ısrarla görüntülü ara demek gerçekten çok ayıp bence eşiniz açısından bakılınca
Ki ısrar ettiğiniz için ben şaka yaptığınızı düşünmüyorum aslında
Kavgaya dönünce şakaydı diye çeviriyorsunuz
Eşinizin sabrını zorlayarak kavgayı başlatan siz olmuşsunuz
Yetmemiş üstüne ertesi gün de kavgayı sürdürmüşsünüz
Eşinizin de sizi tehdit etmesi, hakaret etmesi kabul edilebilir değil
Bir dahakine neyin hoşunuza gideceğini söylersiniz onu yazarımCok kötü cevap be
Yapılacak en iyi şey, önce kendinize bakmaya çalışmaktır; sakin bir hayat yaşamak istiyorsanız en önemli şey budur. rutini güne getirmeye çalışın. akrabalarınızı, anne babanızı veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Gün içinde kocanızı çok düşünmeyin ve sadece öğleden sonraları evde olmaya çalışın. her gün değil, sık sık olmak zorunda. sana iyi gelecek şeyler yap, her gün kendine ben aslan anneyim ve çok güçlüyüm diyerek kendine güç ver! ve çocuklarınızı sonsuz sevin! çünkü bu dünyadaki tek gerçek şey bu! anne ve çocuk arasındaki aşk!Kör topal 7 senedir devam eden bir evliliğim var. Ufak 2 çocuğum var. Bir kaç yılda bir şiddetli kavgalarımız olur. Dün de onlardan birini yaşadık. Eşimin kardeşi konser ekipmanların nakliyesiyle ilgili çalışıyor. Cumartesi gecesi de bir konser için eşimden yardım istedi. Kendisi şehir dışında olduğu için gece başka bir yerdeki konser ekipmanlarını almaya gidecek birisi gerekiyordu. Bunun için de eşim gidecekti gece malzemeleri almaya. O gece gitmeden önce herşeyimiz normaldi. Oturduk birlikte film izledik. Film bitti saat gece 12 ye geliyordu benim artık çıkmam lazım dedi. Bu arada daha önce bir iki kez gene gitmişti yardıma eşim. Ben de şakayla karışık "sen yoksa kardeşime yardım ediyorum diye gece gece eğlenmeye mi gidiyorsun bak seni gebertirim beni gidince görüntülü ara" dedim. O da aynı şekilde esprili karşılık verdi "tüh ya nasıl anladın bak yakalandım ya" falan dedi. Öyle gülmüştük ve çıktı gitti. Çıktıktan sonra yolda beni aradı başka bişey söylemek için. O esnada ben yine dedim beni gidince görüntülü ara diye. Sonra bu birden bire sinirli sinirli konuşmaya başladı. Sen ne saçmalıyorsun, ben ne yapmaya gidiyorum, yalanmı söylüyorum, aramayacağım görüntülü falan dedi. Bu sefer şaka kakaya dönüşmeye başladı ve ben işkillendim. Şaka olarak söylemiştim ama bu sefer gerçekten aramanı istiyorum dedim. Sonra bana "sen kendine güveni olmayan ve benim gözümde küçük düşen bir kadınsın" dedi. Bu lafları duyunca dünyam başıma yıkıldı ve zoruma gitti. Üstelik 2 sene içinde 2 çocuk doğurmuş bir kadın olarak şu anda üstümde fazladan 20 kiloyla yaşıyorum ve zaten biliyorki bu durum beni çok üzüyor. Buna rağmen yarama tuz basıyor.
Ben de telefonu kapattım yüzüne. Baktım biraz sonra görüntülü arıyor açmadım ve yattım uyudum. Gece geldiğinde 3 e geliyordu saat.
Sabah kalktığımızda benim suratım düşük moralim bozuk yanıma gelip noldu noldu deyip duruyor pişkin pişkin. Ben de ne olduğunu biliyorsun. Söylediklerin çok zoruma gitti dedim. Hala daha aynı cümleleri tekrar etmeye başladı. Bu sefer kavga etmeye başladık. Senden bıktım, yeter seni çektiğim, paranoyaksın hakaretler havada uçuşuyor. Ben bağırıyorum o bağırıyor. Sonra bana bitti boşanoyoruz dedi. Bunu duyunca aldım çocukları çantamı hazırlayıp gideceğim evden. Beni bırakmıyor. Sen git evden diyorum kendisi de gitmiyor. Sonra üstüme yürüyüp şu anda burda çocuklar olmasaydı SENİ ÖLDÜRMÜŞTÜM dedi. Elim ayağım boşandı. Telefonu aldım hemen bizi bırakıyorsan polisi arıyorum dedim. Bırakmayacağım dedi. Ben de aradım polisi eşim bizi evde rehin tutuyor çocuklarımla çıkamıyoruz derken adresi veriyordum elimden kapıp telefonu kapattı. Üstüne hemen beni aradılar geri. Polislere söyle gelmesinler tamam ben sizi bırakıcam annenlere dedi. Bende açtım tamam hallettim çıkacağım dedim polislere ve kapattık. Sonra kendi annesini çağırdı eve. İkisi birden bana yüklenmeye başladılar. Asla toz kondurmuyor oğluna. Adam bana hakaretler ediyor sen boksun bok gibi bişey sin terbiyesizsin ahlaksızdır diyor. Ben karşılık veriyorum diye anası bana çemkiriyor sen cevap verme o erkektir diye. Yok yaaa. Bunu diyeceğine kendi oğlunun ağzına iki tane yapıştıramıyor. Uzun uzun kavga ettik tartıştık ayrılmaya karar verdik. Bu sefer çocuklarla tehdit ediyorlar beni. Anası sen boşanacaksın çocukları alacaksın bizde öyle diyorduk. Seni yaşatırlar mı bakalım dedi. Ben şokum. İkisinden de iğrendim. Sonra lafı çeviriyor kadın. Ben öyle demek istemedim. Yalnız kalırsan yaşayamazsın zorlanırsın iki çocukla demek istedim dedi. He he dedim bende. Aptalım çünkü ben anlamıyorum. En son koca kişisi senden boşanmıyorum sırf çocuklar için ama yüzüne de bakmayacağım bitti bundan sonra bu evlilik dedi. Benim için de çoktan bitti zaten. Çocuklarım olmasaydı bir dakika durmazdım bu insanla zaten. İki düşman gibiyiz evde. Huzur yok, tat yok. İğrenç bir hayatın içine düştüm. İçimi dökmek istedim sadece sizlere...
Ben söylerim merak etmeyinBir dahakine neyin hoşunuza gideceğini söylersiniz onu yazarım![]()
cocuklarina yapacagini yapmissin zaten.Kör topal 7 senedir devam eden bir evliliğim var. Ufak 2 çocuğum var. Bir kaç yılda bir şiddetli kavgalarımız olur. Dün de onlardan birini yaşadık. Eşimin kardeşi konser ekipmanların nakliyesiyle ilgili çalışıyor. Cumartesi gecesi de bir konser için eşimden yardım istedi. Kendisi şehir dışında olduğu için gece başka bir yerdeki konser ekipmanlarını almaya gidecek birisi gerekiyordu. Bunun için de eşim gidecekti gece malzemeleri almaya. O gece gitmeden önce herşeyimiz normaldi. Oturduk birlikte film izledik. Film bitti saat gece 12 ye geliyordu benim artık çıkmam lazım dedi. Bu arada daha önce bir iki kez gene gitmişti yardıma eşim. Ben de şakayla karışık "sen yoksa kardeşime yardım ediyorum diye gece gece eğlenmeye mi gidiyorsun bak seni gebertirim beni gidince görüntülü ara" dedim. O da aynı şekilde esprili karşılık verdi "tüh ya nasıl anladın bak yakalandım ya" falan dedi. Öyle gülmüştük ve çıktı gitti. Çıktıktan sonra yolda beni aradı başka bişey söylemek için. O esnada ben yine dedim beni gidince görüntülü ara diye. Sonra bu birden bire sinirli sinirli konuşmaya başladı. Sen ne saçmalıyorsun, ben ne yapmaya gidiyorum, yalanmı söylüyorum, aramayacağım görüntülü falan dedi. Bu sefer şaka kakaya dönüşmeye başladı ve ben işkillendim. Şaka olarak söylemiştim ama bu sefer gerçekten aramanı istiyorum dedim. Sonra bana "sen kendine güveni olmayan ve benim gözümde küçük düşen bir kadınsın" dedi. Bu lafları duyunca dünyam başıma yıkıldı ve zoruma gitti. Üstelik 2 sene içinde 2 çocuk doğurmuş bir kadın olarak şu anda üstümde fazladan 20 kiloyla yaşıyorum ve zaten biliyorki bu durum beni çok üzüyor. Buna rağmen yarama tuz basıyor.
Ben de telefonu kapattım yüzüne. Baktım biraz sonra görüntülü arıyor açmadım ve yattım uyudum. Gece geldiğinde 3 e geliyordu saat.
Sabah kalktığımızda benim suratım düşük moralim bozuk yanıma gelip noldu noldu deyip duruyor pişkin pişkin. Ben de ne olduğunu biliyorsun. Söylediklerin çok zoruma gitti dedim. Hala daha aynı cümleleri tekrar etmeye başladı. Bu sefer kavga etmeye başladık. Senden bıktım, yeter seni çektiğim, paranoyaksın hakaretler havada uçuşuyor. Ben bağırıyorum o bağırıyor. Sonra bana bitti boşanoyoruz dedi. Bunu duyunca aldım çocukları çantamı hazırlayıp gideceğim evden. Beni bırakmıyor. Sen git evden diyorum kendisi de gitmiyor. Sonra üstüme yürüyüp şu anda burda çocuklar olmasaydı SENİ ÖLDÜRMÜŞTÜM dedi. Elim ayağım boşandı. Telefonu aldım hemen bizi bırakıyorsan polisi arıyorum dedim. Bırakmayacağım dedi. Ben de aradım polisi eşim bizi evde rehin tutuyor çocuklarımla çıkamıyoruz derken adresi veriyordum elimden kapıp telefonu kapattı. Üstüne hemen beni aradılar geri. Polislere söyle gelmesinler tamam ben sizi bırakıcam annenlere dedi. Bende açtım tamam hallettim çıkacağım dedim polislere ve kapattık. Sonra kendi annesini çağırdı eve. İkisi birden bana yüklenmeye başladılar. Asla toz kondurmuyor oğluna. Adam bana hakaretler ediyor sen boksun bok gibi bişey sin terbiyesizsin ahlaksızdır diyor. Ben karşılık veriyorum diye anası bana çemkiriyor sen cevap verme o erkektir diye. Yok yaaa. Bunu diyeceğine kendi oğlunun ağzına iki tane yapıştıramıyor. Uzun uzun kavga ettik tartıştık ayrılmaya karar verdik. Bu sefer çocuklarla tehdit ediyorlar beni. Anası sen boşanacaksın çocukları alacaksın bizde öyle diyorduk. Seni yaşatırlar mı bakalım dedi. Ben şokum. İkisinden de iğrendim. Sonra lafı çeviriyor kadın. Ben öyle demek istemedim. Yalnız kalırsan yaşayamazsın zorlanırsın iki çocukla demek istedim dedi. He he dedim bende. Aptalım çünkü ben anlamıyorum. En son koca kişisi senden boşanmıyorum sırf çocuklar için ama yüzüne de bakmayacağım bitti bundan sonra bu evlilik dedi. Benim için de çoktan bitti zaten. Çocuklarım olmasaydı bir dakika durmazdım bu insanla zaten. İki düşman gibiyiz evde. Huzur yok, tat yok. İğrenç bir hayatın içine düştüm. İçimi dökmek istedim sadece sizlere...
Harika cevapmış gerçektenYapılacak en iyi şey, önce kendinize bakmaya çalışmaktır; sakin bir hayat yaşamak istiyorsanız en önemli şey budur. rutini güne getirmeye çalışın. akrabalarınızı, anne babanızı veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Gün içinde kocanızı çok düşünmeyin ve sadece öğleden sonraları evde olmaya çalışın. her gün değil, sık sık olmak zorunda. sana iyi gelecek şeyler yap, her gün kendine ben aslan anneyim ve çok güçlüyüm diyerek kendine güç ver! ve çocuklarınızı sonsuz sevin! çünkü bu dünyadaki tek gerçek şey bu! anne ve çocuk arasındaki aşk!
Pardon da her yerden görüntülü aramak istediğim kanısına nereden vardığınızı sorabilir miyim acaba? 7 senelik evliyim bundan önce de 7 sene sevgiliydik. Yaklaşık 15 sene içinde ilk defa böyle bir şey istedim. Kaldı ki ilk etapta söylediğim espri mahiyetindeydi. O çekinceli davrandığı için iş buralara geldi. Paranoyak şizofren falan gibi görünüyor olabilirim ama eşimin telefonunu elime bile alıp merak edipte bakmam ne yapmış kimle konuşmuş mesajlaşmış falan diye. Ben anneme gidip 10 gün kaldığımda olur çoğu kez. Hiç birinde arayıpta görüntülü konuşmak istemedim. Bilhassa yanlış anlamasın diye. Ama o akşam öyle hissettim ve söyledim. Sürekli böyle davranmış olsam hakkı var bıktı derim. Kaldı ki herşeyi bir kenara bırakalım. Ben onun nikahlı karısıyım evet gerçek anlamda çok kıskanç ve şüpheci de olabilirim böyle belki. Bunu istemek hakkım zaten içimin rahat etmesi için. Buradaki hanımlara soruyorum. Kocanız gecenin 3 ünde dışarıda olsa ne kadar güvenirseniz güvenin yüzde yüz içiniz rahat olur mu? Siz bulmasanız bile gecenin o saati bir musibet sizi bulabilir hiç yoktan yere.Bence siz de kocanız da terapiye gidin, bütün bu olaylar o kadar saçma ki...
Israrla her yerden görüntülü aranmak istemek de sizin ozguven eksikkiginizi gösteriyor. Evlisiniz diye adam size her anını ispatla yükümlü değil.
Nereye gittiğini söyleyen adama tabi ki güvenirimKocanız gecenin 3 ünde dışarıda olsa ne kadar güvenirseniz güvenin yüzde yüz içiniz rahat olur mu?