- Konu Sahibi Bifincankahve
Hayırlısı olsun inşallah olur bebişlerimizbenim 6ay olmadı hızlandırmak istedim sureci oda tmm dedi ama.nasib nedense yine umudum yok ilkay göre cokguzel gelismis dedi 12gundeoldu hemen iğne verdi bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah olur bebişlerimizbenim 6ay olmadı hızlandırmak istedim sureci oda tmm dedi ama.nasib nedense yine umudum yok ilkay göre cokguzel gelismis dedi 12gundeoldu hemen iğne verdi bakalim
AminHayırlısı olsun inşallah olur bebişlerimiz
benim klomen kullaninca 12.gunde olduMerhaba arkadaşlar bende klomeni ilk kez bu ay deniyorum . İlacım sabaha bitiyor on tane kullanmış olacağım adetin beşinci günü başladım bir yandan da ovülasyon testi yapıyorum ben . Yarın adetin 10.günü olacak .klomen kullanan arkadaşlar sizin yumurtlama günü ne zaman sonra oldu acaba ilaç bitince mi bitikten bir kaç gün sonra mı
Doktorunuz mu söyledi bu arada kaç mm olmuştu çatlayan yumurtabenim klomen kullaninca 12.gunde oldu
Bu arada sizde gebelik oluştu mubenim klomen kullaninca 12.gunde oldu
hayir suan femeraya başladımBu arada sizde gebelik oluştu mu
doktor dedi mm sormadim.igne verdi kist olmasın diyeDoktorunuz mu söyledi bu arada kaç mm olmuştu çatlayan yumurta
O ilacı duymadım hiç bakalım benim klomen sabah a bitiyor siz ilaç bitince mi doktora gittiniz yoksa ilaç kullanırken de gittiniz mihayir suan femeraya başladım
bana ilacveedi biitnce cagirdi oylegittim büyümüş guzeldedi igneveedi iliski önerdi maalesef olmadiO ilacı duymadım hiç bakalım benim klomen sabah a bitiyor siz ilaç bitince mi doktora gittiniz yoksa ilaç kullanırken de gittiniz mi
Merhaba arkadaşlar bende klomeni ilk kez bu ay deniyorum . İlacım sabaha bitiyor on tane kullanmış olacağım adetin beşinci günü başladım bir yandan da ovülasyon testi yapıyorum ben . Yarın adetin 10.günü olacak .klomen kullanan arkadaşlar sizin yumurtlama günü ne zaman sonra oldu acaba ilaç bitince mi bitikten bir kaç gün sonra mı
Hayırlısı canım inşAllah bu ay gönlüne göre okur Rabbim bekletmezbana ilacveedi biitnce cagirdi oylegittim büyümüş guzeldedi igneveedi iliski önerdi maalesef olmadi
amin hepimiziHayırlısı canım inşAllah bu ay gönlüne göre okur Rabbim bekletmez
Merhaba kızlarBugün adetimin onuncu günü Ve Klomen on tane ilaç kullandım. Doktora gittim yumurtan 20 mm olmuş dedi. Ancak evde ovülasyon testi yaptım hala silik. Resmi istiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yorum yapabilir mi
Hayır vermedi. Ama ovülasyon testi nde pek Koyu değil anlamadım ben bu ayıDoktor çatlatma iğnesi vermedi mi? 20 mm gayet iyi aslında çatlatmak için
Hayır vermedi. Ama ovülasyon testi nde pek Koyu değil anlamadım ben bu ayı
İnşallah canım. Ama baba neden iğne vermedi anlamadımHiç belli olmaz ki yapmaya devam et bakarsın yarın koyulaşır![]()