• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba ben bu ay klomen kullanmıştım adetin 9.gunu gittiğimde biri 12.5 diğeri 13.5 olan iki adet yumurta gelişti. Bugün adetin 11.gunu ve tekrar kontrole gittim doktor yumurtaları göremedi ikisi de çatlamış dedi. Bir karartı gösterdi bu da çatlayan yumurtanın sıvısı dedi. 2 gün içinde yumurta çatlayacak kadar büyür mü? Yoksa küçükken çatladiysa bu 13bucuk mm olan yumurta tutar mi? Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba doktor ayın 30nda test yap dedi kafam karıştı hem umutlu hem de tedirginim 🙄

Merhaba arkadaşlar bende klomeni ilk kez bu ay deniyorum . İlacım sabaha bitiyor on tane kullanmış olacağım adetin beşinci günü başladım bir yandan da ovülasyon testi yapıyorum ben . Yarın adetin 10.günü olacak .klomen kullanan arkadaşlar sizin yumurtlama günü ne zaman sonra oldu acaba ilaç bitince mi bitikten bir kaç gün sonra mı

Merhaba arkadaşlar bende klomeni ilk kez bu ay deniyorum . İlacım sabaha bitiyor on tane kullanmış olacağım adetin beşinci günü başladım bir yandan da ovülasyon testi yapıyorum ben . Yarın adetin 10.günü olacak .klomen kullanan arkadaşlar sizin yumurtlama günü ne zaman sonra oldu acaba ilaç bitince mi bitikten bir kaç gün sonra mı
benim klomen kullaninca 12.gunde oldu

Genelde 11-12.gün çatlatma iğnesi oldum ben, tabi bu kişiden kişiye değişir kontrole gittiğin zaman doktor yumurta boyutuna göre ya biraz daha beklemeni ve tekrar gelmeni ya da catlama yakınsa ilişki günlerini söyleyecektir 😊

Merhaba kızlar🌹 Bugün adetimin onuncu günü Ve Klomen on tane ilaç kullandım. Doktora gittim yumurtan 20 mm olmuş dedi. Ancak evde ovülasyon testi yaptım hala silik. Resmi istiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yorum yapabilir mi

Eklentiler

• A9430603-5D72-441F-9904-C176F5E6B667.jpeg
    A9430603-5D72-441F-9904-C176F5E6B667.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba kızlar🌹 Bugün adetimin onuncu günü Ve Klomen on tane ilaç kullandım. Doktora gittim yumurtan 20 mm olmuş dedi. Ancak evde ovülasyon testi yaptım hala silik. Resmi istiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yorum yapabilir mi

Doktor çatlatma iğnesi vermedi mi? 20 mm gayet iyi aslında çatlatmak için

Back