- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
allah razi olsun benimde dualrimdasin saol agrin icin dr ne diyor peki bende hic agri hisetmem hele adettesana.hep dua ediyorm cnm
Bneim sıkıntım aslında ağrılar
Gecmek bilmiyor
Bazi kadinlar çok hisseder diyor.Yumurtlama donemim ve adete kadar olan surem fenaAllah
allah razi olsun benimde dualrimdasin saol agrin icin dr ne diyor peki bende hic agri hisetmem hele adette
Evwt bwn hic hisetmem mesela bazen sadce akntim olur cok nadir agrim o kadarBazi kadinlar çok hisseder diyor.Yumurtlama donemim ve adete kadar olan surem fena
bende siddetli hisseidyorum reglimde oyleEvwt bwn hic hisetmem mesela bazen sadce akntim olur cok nadir agrim o kadar
Cogu bayan oleymis malasef d nediyor bunabende siddetli hisseidyorum reglimde oyle
valal çözümü yok delirecemCogu bayan oleymis malasef d nediyor buna
ne diyecegimi blemiyorum yasamadgim icinvalal çözümü yok delirecem
Gunaydin cnm nasilsiniz ben adet oldum persembe gunu gidiyorum dr cok heycanlandim ilac gecirmez insallah desim tam tersine 1 gun once oldum adet normalde yarindi❤ Bifincankahve
Oyy kuzum cok heycanliyim bakalim dr ne diyecek ne tadavi uygulayacak klomen mi fermami yada baska bisey mi vercek merak ediyrum cok kuzu git usenme baktir kana artislari gorelim icimiz acilsin ohhhhh be diyelimGünaydın canım adet olduktan sonra günler o kadar çabuk geçiyor ki klomenlebir gidiyorsun doktor diyor yumurta olgunlaşmış çatlatalım.. Ama sonrasındao 14 gün hiç geçmiyor .
Bende durumlar iyi ama hala kan veremedimarabam serviste laboda uzak yürüme mesafesinde değil bekliyorum öyle
Oyy kuzum cok heycanliyim bakalim dr ne diyecek ne tadavi uygulayacak klomen mi fermami yada baska bisey mi vercek merak ediyrum cok kuzu git usenme baktir kana artislari gorelim icimiz acilsin ohhhhh be diyelim
Kuzum git asil sebebini sana ozelden yazarim simdi dr devlet hastanesi ilglenmedi basindan saldi bosa gittiCanım benimhakkında hayırlısı, peki bunca zaman neden bir tedaviye başlamadın özel değilse? Ben gideceğim ama arabam gelsin öyle kuzu
Kuzum git asil sebebini sana ozelden yazarim simdi dr devlet hastanesi ilglenmedi basindan saldi bosa gitti
Evet cok sacma bir yontem gicik oliyrum onaAnladım canım, bazı doktorlar malesef umursamıyor bana da ilk gittiğim yaşın genç bir sene sonra gel demiştihalbuki bir sorun varsa vardır 1 sene de kendi kendine düzelecek mi.. Saçma vallahi
Canım Merhaba daha önce sen test yapıp paylaşmıştım hamile miydinAnladım canım, bazı doktorlar malesef umursamıyor bana da ilk gittiğim yaşın genç bir sene sonra gel demiştihalbuki bir sorun varsa vardır 1 sene de kendi kendine düzelecek mi.. Saçma vallahi
Canım Merhaba daha önce sen test yapıp paylaşmıştım hamile miydin
yaa çok sevindimEvet canım hamileyim çok şükür
yaa çok sevindimrabbim size bağışlasın ne kadarlık
Minnacık inşAllah sağlıklı ilerlerTeşekkür ederim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, 5 haftalık görünüyor uygulamada ama henüz doktora gitmediğim için kesin değil
Minnacık inşAllah sağlıklı ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?