• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç çatladığını söylemiş ve kist olmuş bence ya çatlamadı ve kiste dönüştü o yumurta ya da başka türlü bir kist oluştu..
Canım Allahtan dün kan verdim progesteron dan belli olacak yumurtlayıp yumurtlamadıgım o zaman doktor mu doğru söylüyor Ovülasyon testi mi anlayacağım çünkü ben testte yumurtlama görmedim doktor oldu dedi

Tmm inşallah kötü birşey değildir haber ver bizede 💕
Tamam canım progesteron dan belli olacak çok tuhaf değil mi canım Ovülasyon testinde asla yumurtlama görmedim doktorum yumurtayı da gördü çatlamayı da çatlama oldu dedi ben diyorum neden çatlatma iğnesi vermediniz diyor senin yumurtan çatlıyor . Ben dedim progesteron a bakmak istiyorum tamam dedi suan sonucu bekliyoruz ve kistlerim olmuş benim . Eğer yumurtlama olmasıysa ne olacak bilmiyorum

Tamam canım progesteron dan belli olacak çok tuhaf değil mi canım Ovülasyon testinde asla yumurtlama görmedim doktorum yumurtayı da gördü çatlamayı da çatlama oldu dedi ben diyorum neden çatlatma iğnesi vermediniz diyor senin yumurtan çatlıyor . Ben dedim progesteron a bakmak istiyorum tamam dedi suan sonucu bekliyoruz ve kistlerim olmuş benim . Eğer yumurtlama olmasıysa ne olacak bilmiyorum

Yumurta çatlamadığı halde çatladı demişse.. Bence doktorunu değiştir çünkü onlar ultrasonla görüyorlar çatlama olduğunda bir sıvı birikiyormuş. Ve genelde klomenle kist olasılığı fazla olduğu için çatlatma iğnesi vurulur o riski almamak için 🙄 bana çok tuhaf geldi doktorun..

Yumurta çatlamadığı halde çatladı demişse.. Bence doktorunu değiştir çünkü onlar ultrasonla görüyorlar çatlama olduğunda bir sıvı birikiyormuş. Ve genelde klomenle kist olasılığı fazla olduğu için çatlatma iğnesi vurulur o riski almamak için 🙄 bana çok tuhaf geldi doktorun..
Evet canım valla bak sıvı var çatlamış dedi geçen pazartesi . Günahını almak istemiyorum yarın a yada diğer güne progesteron da belli olunca yazacağım size test mi doğru söylüyor doktor mu diye

Kuzum nasilsin ne zmndir yazamadim adliyede isler cok yogundu hatrini soramadim 😍iyisindir insallah bebis iyidir ben simdi dr geldim hber vercegimcok heycanliyim

Kuzum nasilsin ne zmndir yazamadim adliyede isler cok yogundu hatrini soramadim 😍iyisindir insallah bebis iyidir ben simdi dr geldim hber vercegimcok heycanliyim

Ben iyiyim sen nasılsın kuzum? Kötü bir durum yok inşallah.. Dün tekrar kan verdim bende değerim güzel çıktı herşey yolunda görünüyor şimdilik 😍 haberlerini bekliyorumm

Ben iyiyim sen nasılsın kuzum? Kötü bir durum yok inşallah.. Dün tekrar kan verdim bende değerim güzel çıktı herşey yolunda görünüyor şimdilik 😍 haberlerini bekliyorumm
Masallah kuzum klomen verdi yarin sabah aksam baslayacgim cuma gunu gene kontrle cagirdi yumurta sayimi yapacaz dedi neyse o hormon icin bsey yapmadi test getek gormedi dedim

Eklentiler

• IMG-20200213-WA0032.jpeg
    IMG-20200213-WA0032.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 9
Masallah kuzum klomen verdi yarin sabah aksam baslayacgim cuma gunu gene kontrle cagirdi yumurta sayimi yapacaz dedi neyse o hormon icin bsey yapmadi test getek gormedi dedim

Ay hadii bakalım seninde klomen maceran başladı inşallah uzun sürmeden bebişin gelir 😍 klomene başlıyorum konusu var orda kızlarla birbirimize çok destek oldu tavsiye ediyorum sanada 💕

Evet başka yumurtalar da olgunlaşıp çatlamamış demek ki peki ne gibi bir tedavi uygulayacak kistlerin için?
Adetle atarsın onları dedi ama ben bir ay klomen kullandım bu ay ara veriyoruz dedi hem o kistler geçer hem vücudun dinlensin diğer ay olmazsa klomene devam dedi ben de adet olunca soğan kürüne başlayacağım

Back