- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Cyclo - progynova cnm
Pregeston hormonu dusukmus gecen ay oda bbegin tutunmasina yardimci olmak icin bu ilaci diye verdiHadi bakalım inşallah işe yaramıştır canım
Pregeston hormonu dusukmus gecen ay oda bbegin tutunmasina yardimci olmak icin bu ilaci diye verdi
Aynen cnm ama her ay farkli okuyormus gecen ay yumurtlsma olmamisO zaman tekrar bir kan tahliliyle kontrol eder canım yükselmiş mi diyeinşallah yükselmiştir
Aynen cnm ama her ay farkli okuyormus gecen ay yumurtlsma olmamis
ewet ole bakalim bana ne vecek ki cok merak ediyorumBenimde her ay olmuyordu tembellik varmış yumurtalıklarımda ama tedavisi var
ewet ole bakalim bana ne vecek ki cok merak ediyorum
Klomen ve catlama verir gbime geliyor banada cnm yazacam hersyei bakalim insalahhhh hayirlisylaKlomen verir gibime geliyor, sen yinede yeni gelişmelerini yaz buraya
Amin inşallah cnm benim inşallah herseyin hayırlısıGunaydin cnm ben daha olmadim ama olcsgim icin cok arastirdim olanda var agrisi hic olmayanda bence bunlara taklma allahim hayirlisini nasip etsin kuzum
Bende klomene bugün başladım cuma günü gel dedi sıvı tüket dedi kızlar idrara çıkmadan ve parlodele devam dedi sabah akşam yarim yarim yemek arasın da hamile kalana kdr midem çok bulaniyo ama ilaçlardan bu yumurtlama herkeste olmuyo mu anlayamadım 2 yumurta olunca noluyo ikiz mi
inş ya düşünen herkese allah nasip etsin bnm pek umudum yok şansız brym bays dua edyrm ilaçlar ağır geldi birazda ikisi de aynı anda günde 2 kere klomen dedi 50 mg parlodel 2,5 mg yarim yarimİnşallah olumlu sonuçlar alırsınherkes her ay düzenli yumurtlayamıyor eğer tembellik varsa yumurtalıklarda.. Ama genelde klomen gibi ilaçla tedavi sonucunda hamilelik elde edilebiliyor. 1'den fazla yumurta çoğul gebelik riski taşıyor ama ille olacak diye birşey yok doktorlar hazırlıklı olalım diye uyarılarını yapıyorlar
cnm dunaksamdan beri bende kusmaa var ve kasik agrisi bana duphaston dokundu.Dasmeer sen nasilsin ne yapiyorsun ne asamadasin cnm
Ole deme sabir dua et cnm umut her zman vardir zamani gelince tabikide olcakcnm dunaksamdan beri bende kusmaa var ve kasik agrisi bana duphaston dokundu.
Onu biraktim artik içmeyeceğim.ctalama ignesi vurulali 6gun oldu.beklemedeyim.buay olmazsa rahimfilmi cekilecegim.buaydan açıkcasi umudum yok
ben evlendigim günden beri agrim kesilmedi doktora dedim sikinti yok ama cok agrimvarcnm dunaksamdan beri bende kusmaa var ve kasik agrisi bana duphaston dokundu.
Onu biraktim artik içmeyeceğim.ctalama ignesi vurulali 6gun oldu.beklemedeyim.buay olmazsa rahimfilmi cekilecegim.buaydan açıkcasi umudum yok
hayirlisi olsun tabide nebilim olumlu hissim yokOle deme sabir dua et cnm umut her zman vardir zamani gelince tabikide olcak
Yapma ole daha 6 aylij evlisin sabret cnm cok zor ama sabret ben 7 yildir bekliyorum ama olmayinca olmuyor ama biliyorum olcakhayirlisi olsun tabide nebilim olumlu hissim yok
sana.hep dua ediyorm cnmYapma ole daha 6 aylij evlisin sabret cnm cok zor ama sabret ben 7 yildir bekliyorum ama olmayinca olmuyor ama biliyorum olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?