• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomene bugün başladım cuma günü gel dedi sıvı tüket dedi kızlar idrara çıkmadan ve parlodele devam dedi sabah akşam yarim yarim yemek arasın da hamile kalana kdr midem çok bulaniyo ama ilaçlardan bu yumurtlama herkeste olmuyo mu anlayamadım 2 yumurta olunca noluyo ikiz mi

Bende klomene bugün başladım cuma günü gel dedi sıvı tüket dedi kızlar idrara çıkmadan ve parlodele devam dedi sabah akşam yarim yarim yemek arasın da hamile kalana kdr midem çok bulaniyo ama ilaçlardan bu yumurtlama herkeste olmuyo mu anlayamadım 2 yumurta olunca noluyo ikiz mi

İnşallah olumlu sonuçlar alırsın 😊 herkes her ay düzenli yumurtlayamıyor eğer tembellik varsa yumurtalıklarda.. Ama genelde klomen gibi ilaçla tedavi sonucunda hamilelik elde edilebiliyor. 1'den fazla yumurta çoğul gebelik riski taşıyor ama ille olacak diye birşey yok doktorlar hazırlıklı olalım diye uyarılarını yapıyorlar 💕

İnşallah olumlu sonuçlar alırsın 😊 herkes her ay düzenli yumurtlayamıyor eğer tembellik varsa yumurtalıklarda.. Ama genelde klomen gibi ilaçla tedavi sonucunda hamilelik elde edilebiliyor. 1'den fazla yumurta çoğul gebelik riski taşıyor ama ille olacak diye birşey yok doktorlar hazırlıklı olalım diye uyarılarını yapıyorlar 💕
inş ya düşünen herkese allah nasip etsin bnm pek umudum yok şansız brym bays dua edyrm ilaçlar ağır geldi birazda ikisi de aynı anda günde 2 kere klomen dedi 50 mg parlodel 2,5 mg yarim yarim

cnm dunaksamdan beri bende kusmaa var ve kasik agrisi bana duphaston dokundu.
Onu biraktim artik içmeyeceğim.ctalama ignesi vurulali 6gun oldu.beklemedeyim.buay olmazsa rahimfilmi cekilecegim.buaydan açıkcasi umudum yok
Ole deme sabir dua et cnm umut her zman vardir zamani gelince tabikide olcak

cnm dunaksamdan beri bende kusmaa var ve kasik agrisi bana duphaston dokundu.
Onu biraktim artik içmeyeceğim.ctalama ignesi vurulali 6gun oldu.beklemedeyim.buay olmazsa rahimfilmi cekilecegim.buaydan açıkcasi umudum yok
ben evlendigim günden beri agrim kesilmedi doktora dedim sikinti yok ama cok agrimvar
Yumurtlama agrisi.yumurtanın buyumeisni kademekademe hissediyorum.belki rahim filminden sonra cikar ortaya.

Back