- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
İnsallah kuzum bakalim adet ne zman olurum ki merak ediyorum catlama igneside vercek bakalim heycanla bekliyorum
İnsalah cnm eger catlama ignesi klomen flsn verirse cok sey sorarim sana
Cok saol canimin iciNe zaman istersen bildiğim kadarıyla cevaplarım merak ettiklerini hemde seve seve
Canım sende mi adetin 21. Günü progesteron a baktırdın 0 çıktıysa bu yumurtlama olmadı demek doğru mu sendeBen gecen ay dr 21 gun gittim progeston testi yapti malesef ck dusuk cikti 0.146 cikti onun icin bana bu hapi verdi 21 gun kullan diye ozman adetliydim gun basla dedi bitti basladim simdi 2 tane kaldi yarin aksam bitiyor bana adet olunca 3 gunu gel dedi bakalim klomen flan demistim onami baslatcak cok merak ediyorum insalalh hemen adet olurum bir evel baslamak istyorum ilacin adi cyclo progynova
Evet olmadigi icin bu ilaci verdi cnmCanım sende mi adetin 21. Günü progesteron a baktırdın 0 çıktıysa bu yumurtlama olmadı demek doğru mu sende
aynicnm bugun iğne vuurncm yarin ve gunasiri ilişki onerdi.sen napıyorsunDasmeer nasilsin cnm
Allahiim bu sefer en guzel haberlerini aliriz cnmaynicnm bugun iğne vuurncm yarin ve gunasiri ilişki onerdi.sen napıyorsun
demin birbayan var okulumda oda benyaslarda tedavi gordu soruyor neyse diegr çocuklu kadinda gelmiş acele ediyosunuz deyip durduAllahim
Allahiim bu sefer en guzel haberlerini aliriz cnm
bende isteyim kosusturma cnm
Sakn ol cnm onlara ne bosverdemin birbayan var okulumda oda benyaslarda tedavi gordu soruyor neyse diegr çocuklu kadinda gelmiş acele ediyosunuz deyip durdu
Erkeismis niye doktora gitmişiz sanamı soracağız
Amin hepimizeSakn ol cnm onlara ne bosver
Sakin kal kuzum sen en iyisini bilirsin allahim en guzeliyle sana versin
Bos olmayan insan kalmadi taki ayni seyi yasmayan yoksa anlamiyorAmin hepimize
Yani olur nevarki diyor illa olur
Olmayan birton insan var illa olurmus boşboş konuşuyor
aynen cnmBos olmayan insan kalmadi taki ayni seyi yasmayan yoksa anlamiyor
Daha koyulaşma yok yarın olacak gibi testleri yapmaya devam et kuzumKızlar ben klomen kullandım bu ay ve testlerim bu şekilde yorum yapar mısını
Bosver sikma cnm kendini hereey guzel olacakaynen cnm
allahim acısın merhamet etsin bizlereBosver sikma cnm kendini hereey guzel olacakbende bu aksam son ilacimi icip adeti bekliyip 3 gunu dr gidecegim
Amin. İnsalalh cnm bakalim kac gunde gelcek adetallahim acısın merhamet etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?