• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin cnm nasilsiniz ben adet oldum persembe gunu gidiyorum dr cok heycanlandim ilac gecirmez insallah desim tam tersine 1 gun once oldum adet normalde yarindi 😍🐞 Bifincankahve Bifincankahve

Günaydın canım adet olduktan sonra günler o kadar çabuk geçiyor ki klomenle 😁 bir gidiyorsun doktor diyor yumurta olgunlaşmış çatlatalım.. Ama sonrasındao 14 gün hiç geçmiyor 🥴.

Bende durumlar iyi ama hala kan veremedim 🤔 arabam serviste laboda uzak yürüme mesafesinde değil bekliyorum öyle 😁

Günaydın canım adet olduktan sonra günler o kadar çabuk geçiyor ki klomenle 😁 bir gidiyorsun doktor diyor yumurta olgunlaşmış çatlatalım.. Ama sonrasındao 14 gün hiç geçmiyor 🥴.

Bende durumlar iyi ama hala kan veremedim 🤔 arabam serviste laboda uzak yürüme mesafesinde değil bekliyorum öyle 😁
Oyy kuzum cok heycanliyim bakalim dr ne diyecek ne tadavi uygulayacak klomen mi fermami yada baska bisey mi vercek merak ediyrum cok kuzu git usenme baktir kana artislari gorelim icimiz acilsin ohhhhh be diyelim😍😘

Oyy kuzum cok heycanliyim bakalim dr ne diyecek ne tadavi uygulayacak klomen mi fermami yada baska bisey mi vercek merak ediyrum cok kuzu git usenme baktir kana artislari gorelim icimiz acilsin ohhhhh be diyelim😍😘

Canım benim 💕 hakkında hayırlısı, peki bunca zaman neden bir tedaviye başlamadın özel değilse? Ben gideceğim ama arabam gelsin öyle kuzu 😘

Kuzum git asil sebebini sana ozelden yazarim simdi dr devlet hastanesi ilglenmedi basindan saldi bosa gitti

Anladım canım, bazı doktorlar malesef umursamıyor bana da ilk gittiğim yaşın genç bir sene sonra gel demişti 🙄 halbuki bir sorun varsa vardır 1 sene de kendi kendine düzelecek mi.. Saçma vallahi

Anladım canım, bazı doktorlar malesef umursamıyor bana da ilk gittiğim yaşın genç bir sene sonra gel demişti 🙄 halbuki bir sorun varsa vardır 1 sene de kendi kendine düzelecek mi.. Saçma vallahi
Evet cok sacma bir yontem gicik oliyrum ona

Kızlar size bir sorum olacak . Ben bu ay ilk defa klomen kullandım .doktorum ultrasonda yumurtamın 20 mm olduğunu gördü ve bir daha ki gittiğimde çatlamış dedi. Ve ben 21.günü adetin progesteron baktırdım kan verdim ama henüz sonucum çıkmadı . Şimdi adete 6 günüm var bu arada kanı dün verdim. Bugün doktor ultrasonda kistim olduğunu söyledi şimdi bu klomen kist yaptıysa bende bu ay yumurtlama olmadı mı ama doktorum bende hem yumurtayı gördü hemde çatlamış dedi kist neden oldu acaba bu ay hamile kalamadım o zaman değil mi

Back