- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Ocak 15 de adet oldum adetimin 5 günü klomen kullandım 5 gün sürdü günde iki tane 26 sndada öğlen çatlatma iğnesi vurundum senin ne zaman çatlamış yumurtanEvet canım adet bitti hemen başladım göremedim senin ne zaman çatlatma iğnesi vurdular peki
Dün pazartesi gittim doktor çatlamış galiba dedi sıvı var çünkü dedi ama adetin 21.günü progesteron hormonuna bakacakmış yumurtlama oluyor mu diye haftaya yani merakla bekliyorumOcak 15 de adet oldum adetimin 5 günü klomen kullandım 5 gün sürdü günde iki tane 26 sndada öğlen çatlatma iğnesi vurundum senin ne zaman çatlamış yumurtan
Hmm anladımDün pazartesi gittim doktor çatlamış galiba dedi sıvı var çünkü dedi ama adetin 21.günü progesteron hormonuna bakacakmış yumurtlama oluyor mu diye haftaya yani merakla bekliyorum
SenOcak 15 de adet oldum adetimin 5 günü klomen kullandım 5 gün sürdü günde iki tane 26 sndada öğlen çatlatma iğnesi vurundum senin ne zaman çatlamış yumurtan
seni 10 gün sonra felan çağırmadı mı ?Dün pazartesi gittim doktor çatlamış galiba dedi sıvı var çünkü dedi ama adetin 21.günü progesteron hormonuna bakacakmış yumurtlama oluyor mu diye haftaya yani merakla bekliyorum
Beni 11 gün sonra cagırdıSen seni 10 gün sonra felan çağırmadı mı ?
Hayır beni çağırmadı bana çatlama iğnesi de yapmadıBeni 11 gün sonra cagırdı
Progesterona bakacağız adetin 21.günüBeni 11 gün sonra cagırdı
Hmm anladımProgesterona bakacağız adetin 21.günü
Gunaydin cnm nasilsin dr gittij mi betana birda ha baktirdin mi merak ettim allahim sagsalim saglicakla kucagina alirsin insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhBifincankahve
Kat be kat artik insallah kuzucum allahim hayirlisni versin gönlundekini nasip edip yasatsin hic korkma guzelim hersey guzel gecek mercigimegin simsiki tutuncakGünaydın kuzumm iyiyim çok şükür evet az once tekrar kan verdim sonuç öğlen gibi çıkacak çok korkuyorum bana dua edermisinAminn canım
Kat be kat artik insallah kuzucum allahim hayirlisni versin gönlundekini nasip edip yasatsin hic korkma guzelim hersey guzel gecek mercigimegin simsiki tutuncak
Oyyy kuzum hic korkma bak sana neler yasatcak mutlluklar seninle olsun kuzum yok degilim kuzum malesef olsaydim ozlemi cok iyi bilirimCanımm benim içimi nasıl ferahlattınn AMINsende mi hamişsin ? Sıkı sıkı tutunsa banaa çok bekledimm onu
Oyyy kuzum hic korkma bak sana neler yasatcak mutlluklar seninle olsun kuzum yok degilim kuzum malesef olsaydim ozlemi cok iyi bilirimbenimde kocaman 7 sene ozlemim var
tsk ederim cnm benim allah razi olsun kucugum simsiki baglasinsin da dogunca uykuzsuz makyajiz kal insalahhhhZaten birbirini en iyi bu özlemi yaşayanlar anlar canım benimm, dua edicem inşallah Rabbim senide kavuşturur minik mucizeneismini söylersen daha makbule geçer ya burdan ya da özel'den nasıl istersen
tsk ederim cnm benim allah razi olsun kucugum simsiki baglasinsin da dogunca uykuzsuz makyajiz kal insalahhhh
Cokkkkkkkkkkkkkkkkcaaaa aminnnnadim hatice canim senin ne dualrimda isimle edecem
Ben gecen ay dr 21 gun gittim progeston testi yapti malesef ck dusuk cikti 0.146 cikti onun icin bana bu hapi verdi 21 gun kullan diye ozman adetliydim gun basla dedi bitti basladim simdi 2 tane kaldi yarin aksam bitiyor bana adet olunca 3 gunu gel dedi bakalim klomen flan demistim onami baslatcak cok merak ediyorum insalalh hemen adet olurum bir evel baslamak istyorum ilacin adi cyclo progynova
İnsallah kuzum bakalim adet ne zman olurum ki merak ediyorum catlama igneside vercek bakalim heycanla bekliyorumIlaçla düzelir inşallah hormonlar canım içini ferah tut daha once başka bir tedavi şekli kullandın mı? Klomen gerçekten benim umudum oldu inşallah sizleredz umut olur tabi önce Rabbimin vesilesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?