- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Doktor şöyle çok araştırdım samsunda yasiyorum herks bunu onerdi docent knedisiIlaç tedavisinden sonra iğne tedavisine geçiyorlar diye biliyorum ama şimdiden sonrasını düşünme doktoruna güveniyorsan.. Daha bu ayki takibin bile yapılmadı deli
evt sende gUzelhaberaldin darısı basimİza
Doktor şöyle çok araştırdım samsunda yasiyorum herks bunu onerdi docent knedisi
Bu islerle ilgileniyor iyi ama olmayınca doktor napsın.ben bunla imtihan olmaktan cok korkuyorum
aynen cnm sende saglikla kucağına alirsin inşalalhO zaman güzel canım iyi doktor olması ilgilenmesi çok önemli.. Ah canım imtihanlarımız bitiyor mu 1 buçuk sene bekledim bundan sonrada belki başka imtihanlar bekliyor beni ne yapalım herşey Allahtan ❤ dua ediyorum sizlere
aynen cnm sende saglikla kucağına alirsin inşalalh
olumlu dusun hersey cokguzel olacak allahin izniyleTeşekkür ederim inşallah ❤ içimde baya korku var benimde yarın tekrar kan vermeliyim.
olumlu dusun hersey cokguzel olacak allahin izniyle
amin hepimizdenİnşallah canım Allah razı olsun
Canım sen klomen kullanırken Ovülasyon testi kullandın mıbenim iğneyle birlikte 10 gün oluyor yapsam erken mi ?
Henüz erken 4 gün sonra yapzbilirsin..
36 sonra ilişki demişti o gün öğlen ve bı sonraki gün yaptım iki köyü çizgiyi gördümCanım sen klomen kullanırken Ovülasyon testi kullandın mı
Aynen biz bide eşimle prowomen ve promen k kullandık eşim 3 ay ben 2 ay
Canım bende klomen kullandım Ovülasyon testi de yaptım aynı zamanda doktora da gittim en son 20 mm olmuş yumurtan dedi çatlamak üzere dedi bir daha gittim çatlamış dedi ama Ovülasyon testinde göremedim nasıl olacak fikrin var mı benim durum hakkında36 sonra ilişki demişti o gün öğlen ve bı sonraki gün yaptım iki köyü çizgiyi gördüm
Çatladı dediyse catlamistir benimde 20 mm dinhatta 21 çift yumurta dedi zaten catlarken çok ağrım oldu kasığımda ben yumurtanın catladigini bildim yani benim iki gün öyle geldi koyu renk ikisideCanım bende klomen kullandım Ovülasyon testi de yaptım aynı zamanda doktora da gittim en son 20 mm olmuş yumurtan dedi çatlamak üzere dedi bir daha gittim çatlamış dedi ama Ovülasyon testinde göremedim nasıl olacak fikrin var mı benim durum hakkında
Ama bana çatlatma iğnesi vurdularCanım bende klomen kullandım Ovülasyon testi de yaptım aynı zamanda doktora da gittim en son 20 mm olmuş yumurtan dedi çatlamak üzere dedi bir daha gittim çatlamış dedi ama Ovülasyon testinde göremedim nasıl olacak fikrin var mı benim durum hakkında
Ama canım çatladı dedi ama Ovülasyon testi hep silik neden acabaAma bana çatlatma iğnesi vurdular
Çatlamış dediyse çatlamıştır hiç bi bilgim yok gerçekten çatladı dediği gün mü yaptınAma canım çatladı dedi ama Ovülasyon testi hep silik neden acaba
Evet canım adet bitti hemen başladım göremedim senin ne zaman çatlatma iğnesi vurdular pekiBende
Çatlamış dediyse çatlamıştır hiç bi bilgim yok gerçekten çatladı dediği gün mü yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?