- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
benim iğneyle birlikte 10 gün oluyor yapsam erken mi ?
güzel olmuşEvet canım
güzel olmuş
Aslinda çok yumurta daha. Çok sans gibi.onceki klomnelerinde kactaneydi
kademe kademe olusmus demekkiDoktorda öyle söyledi, geçen ay 2 tane yumurta ondan önceki ay işe yaramadı ve yumurtlama olmadı.
doktorum 2 ayda benden umudu kesti hahahhahkademe kademe olusmus demekki
Benmimki hemen femeraya geçti
Acaba femera olmazsa neye gececek :)
kademe kademe olusmus demekki
Benmimki hemen femeraya geçti
Acaba femera olmazsa neye gececek :)
gynositol banada verdi folikasit içerikli o ne ise yarıyorEvet ama dozu da kademe kademe oldu.. Şöyle ki ilk ay günde 1 klomen almıştım sadece, 2inci ay günde 2 tane, bu ay günde 2 tane + gonal f+gynositol.
doktorum 2 ayda benden umudu kesti hahahhah
gonalf kullanmadim o ne tam olarak.gynositol banada verdi folikasit içerikli o ne ise yarıyor
gynositol banada verdi folikasit içerikli o ne ise yarıyor
birsey demedim beni gorunce o hamile sandıUmudu kestiğini sanmıyorum ama sana bir ay klomen kullanıp işe yaramadı diye umutsuz konuştuysan ona göre değiştirmiştir tedavini çünkü benim bildiğim klomenle 6 ay'a kadar yolu var
gonalf kullanmadim o ne tam olarak.
bendede pko yok ben bunu tam duzenli kullanamadim.tozya çok icemedim.pkolulara klomen cok fayda ediyor.İçerisinde folik asit ve myo inositol denen bir madde var pkolulara kullanılıyor daha çok bende pko yok ama.. Duyguduma göre o da yumirta büyümesine katkıda bulunuyormuş.
birsey demedim beni gorunce o hamile sandı
Regloldum deyince sasirdi hadi feemraya gecelim dedi budaha etkili dedi durdu
banada feemradan sonra bence gonalf verecek baska elinde birşey kalmadiİğne o da yumurta büyütmek için ama bence benim durumumda gereksizdi çünkü 3 tane büyüttü.
bendede pko yok ben bunu tam duzenli kullanamadim.tozya çok icemedim.pkolulara klomen cok fayda ediyor.
insallah yaa zor işlerO zaman bilemiyorum canım inşallah femara işe yarar bu sefer.
neyse bende zorlucm ya hic gelmiyor içesim.Ben her gün ictim 2 tane bir bardak suya karıştırıp biraz şekerli su gibi içmesi zor ama içtim.
banada feemradan sonra bence gonalf verecek baska elinde birşey kalmadi
neyse bende zorlucm ya hic gelmiyor içesim.
Doktorda hissetti sanki onu sordu iciyirmuyum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?