- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Bifincankahve
Anladım cnm tesekkur ederim ama işte hersey bi umut dıye cnmTabikide ama testlerini boşuna kullanma diye söyledim kuzu, değerlendirmek kalmış sadece çatlatma iğnesi olduysan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnm tesekkur ederim ama işte hersey bi umut dıye cnmTabikide ama testlerini boşuna kullanma diye söyledim kuzu, değerlendirmek kalmış sadece çatlatma iğnesi olduysan.
ay cnm ınşallah tutar cok istiyorum senin hamile kalmaniKızlar erkenden kalkıp dijital test yaptım pozitif çıktı ama sevinemiyorum inanamıyorum testi tekrarlayacağım yarın.
ay cnm ınşallah tutar cok istiyorum senin hamile kalmani
ay çok guzel kendim kadar heeycanlandim 2yil olmusti demi senin.ay ne guzelAmin canım inşallah bende senin için çok istıyorum ❤
ay çok guzel kendim kadar heeycanlandim 2yil olmusti demi senin.ay ne guzel![]()
ay inşallah tutmuştur cnm18 ay 2 seneye az kalmıştı ama hemen heves etmiyorum yarın bir tekrar idrar testi yapiyim.. Pazartesi kan veririm bakalım
Sende klomen kullandın demi canım sana çatlatma iğnesi verdi mi bu arada Ovülasyon testi yapıyormuydun18 ay 2 seneye az kalmıştı ama hemen heves etmiyorum yarın bir tekrar idrar testi yapiyim.. Pazartesi kan veririm bakalım
Sende klomen kullandın demi canım sana çatlatma iğnesi verdi mi bu arada Ovülasyon testi yapıyormuydun
Hadi hayırlısı canımEvet klomenle 3uncu ayım canım, çatlatma iğnesi kullandım kullanmadan önce ovülasyon testi yaptim ama silik çıkıyordu. Doktora gittiğim gün de silikti ama 16 mm olmuştu ertesi gün çatlatma iğnemi oldum daha da test yapmadım çünkü iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor.
Testi kaç gün sonra yaptın acebaKızlar erkenden kalkıp dijital test yaptım pozitif çıktı ama sevinemiyorum inanamıyorum testi tekrarlayacağım yarın.
Testi kaç gün sonra yaptın aceba
İğneyi vurulduktan sonra miOvülasyondan 11 gün sonra erken gebelik testinde öğrendim![]()
İğneyi vurulduktan sonra mi
11 gün iğne vuruldugun günü sayiyormusunİğneyi vurulduktan sonra mi
cnm.senin buay tutttuya 3 yumurtan mi olmustuHayır iğnenin 14.günü olmuş oluyor
benim iğneyle birlikte 10 gün oluyor yapsam erken mi ?Hayır iğnenin 14.günü olmuş oluyor
cnm.senin buay tutttuya 3 yumurtan mi olmustu
Erken igne etkisyyle pozitif gorursunbenim iğneyle birlikte 10 gün oluyor yapsam erken mi ?