- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.961
Allah razı olsun canımın içiAllahim hayirlisyla saglicakla evlat versin kuzum ginlundekini nasip etsinbenide etiketle kuzu goremem heycanla bekliyorum ve duam seninle insalllah cokkkkkca aminnnnnnnnnnnn
Amin insallah kuzummmmAllah razı olsun canımın içiınsallah gebe olurum gelirim ben de size bol bol dua ederim.
İnsallah güzelce büyümüşlerdir canım.Aminnn
Amin insallah kuzummmm
Cuma kontrlum var bende heycanliyimm cok
Sanmiyorum cok kuzu 11 gun olcak cuma gunu ne yapr blmiyorumİnsallah güzelce büyümüşlerdir canım.
Sanmiyorum cok kuzu 11 gun olcak cuma gunu ne yapr blmiyorum
Benim de 12.gündü yeterli büyüklükte 2 yumurtam vardı iğnemi oldum. Senin de olur bence.Sanmiyorum cok kuzu 11 gun olcak cuma gunu ne yapr blmiyorum
Gercekten mi olabailir yani cok sevendimmm insallahBenim de 12.gündü yeterli büyüklükte 2 yumurtam vardı iğnemi oldum. Senin de olur bence.
yapıyor cnmgunaydin kizlar nasilsinizklomen akinti yaparmi ama ole cok fazla degil azcik dunden beri beyaz bir akinti pecetyle sildikce islaklik hisediyorum bu aksam ilacim bitiyor
Kuzu bu yumurtaliklarin buyudugu zaman mi akinti olur cok merak ediyorum buyurmu diye cuma gunu dr gidecem insallah buyumustur diyeyapıyor cnm
benım buyuyubce çatlayınca akıntım olurKuzu bu yumurtaliklarin buyudugu zaman mi akinti olur cok merak ediyorum buyurmu diye cuma gunu dr gidecem insallah buyumustur diye
Herkezde farkliik iste ben hic agrsi sizi cok hisetmem bzen nadir hisderim ole oldurcek argi dgl okuyorum klomen kllananlara agrsi flan oluyormus bnde acaba desim isemi yaramadibenım buyuyubce çatlayınca akıntım olur
bünye meselesi ben normal yumurtalarım büyürken de ağrırHerkezde farkliik iste ben hic agrsi sizi cok hisetmem bzen nadir hisderim ole oldurcek argi dgl okuyorum klomen kllananlara agrsi flan oluyormus bnde acaba desim isemi yaramadi
Esimin yuzunden pinpirikli oldum yaaabünye meselesi ben normal yumurtalarım büyürken de ağrır
tek gıt cnmEsimin yuzunden pinpirikli oldum yaaacokkk asiri takintili asla birdaha hastaneye beraber gitmwm burnumdan getirdi ilac yazdi kullan gel dedi adetn 3 gnu gittim klomen baslatti cuma gidecem gene ilac verirse agzi susmayacak biliyorum onun yuzunden geriliyorum cokk
Tek gideccem zaten kesinlikletek gıt cnm
verdınmı kan cnmBenim de 12.gündü yeterli büyüklükte 2 yumurtam vardı iğnemi oldum. Senin de olur bence.
Verdim canım.verdınmı kan cnm
Yumurtalar yeterli büyüklükteyse iliski saati belirlenmek için vuruluyor genelde. Hayirlisi olsun hakkinizda.kızlar günaydınlar. bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım . bugün 5. günüm cumartesi günüde randevum var doktora.. klomenden sonra illa çatlatma iğnesi veriliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?