- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.941
Benim de carsamba bitmisti cuma gitmistim doktora. Biter bitmez buyumuyor yumurta 10.gün filan bakiyorlar canim. Gel dedigi zaman git daha erken gitmene gerek yok.Kizceler nasilsiniz bakalim size birsey sorcam bana dr klomen verdi sabah aksam ic cumaya gel dedi bu cama basladim bugun 3 gunum sali gunu bitecek ve 3 gun snra gidecem dr cumaya gel dedigi icin normalmi bu hic blgim yok bu konuda yeni basladik aklima takildi 3 olacak biteli ilac ozman adetimn 11 gunu oluyr
Saol cnm ozmana adetmin 11 gunu oluyr iyimi pekiBenim de carsamba bitmisti cuma gitmistim doktora. Biter bitmez buyumuyor yumurta 10.gün filan bakiyorlar canim. Gel dedigi zaman git daha erken gitmene gerek yok.
Yani o dolaylarda bakiyorlar sorun olmaz.Saol cnm ozmana adetmin 11 gunu oluyr iyimi peki
Benim doktorum da 13. Günü gel dedi. Asıl catlamayi 14. Gün bekledikleri için muhtemelen birkac gün önce takibe alıp ona göre catlatma iğnesi veriyorlar. Ya da sende söyle bir durum da olabilir, doktorlar erkenden çağırıp büyümenin seyrine bakıyorlar ve klomeni birkaç gün daha kullanmaya devam et diyebiliyorlar. Çağırdığı gün gitmende fayda var tabiki canimSaol cnm ozmana adetmin 11 gunu oluyr iyimi peki
Klomenin 5 günden fazla kullanıldığını ilk defa duyuyorum.Benim doktorum da 13. Günü gel dedi. Asıl catlamayi 14. Gün bekledikleri için muhtemelen birkac gün önce takibe alıp ona göre catlatma iğnesi veriyorlar. Ya da sende söyle bir durum da olabilir, doktorlar erkenden çağırıp büyümenin seyrine bakıyorlar ve klomeni birkaç gün daha kullanmaya devam et diyebiliyorlar. Çağırdığı gün gitmende fayda var tabiki canim
Benim doktorum da büyüme olmamasına rağmen devam etmemisti, ama forumda klomen tedavisine 7 güne kadar devam eden arkadaslar var.Klomenin 5 günden fazla kullanıldığını ilk defa duyuyorum.çağirir kücukse iki gün sonra gel der yeterli buyukluge ulasinca vurur igneyi.
Kızlaar Yarın çatlatma iğnemin 14. Günü olacak. Ama bende ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbir şey yokBelki böylesi daha iyi olacak kuzu bilemeyiz hakkında hayırlısı biraz kafanı dinle, vücudunu dinlendir kendini hazır hissettiğinde tekrar mücadeleye kaldığın yerden devam
İnsallah sen öğrenirsinKızlaar Yarın çatlatma iğnemin 14. Günü olacak. Ama bende ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbir şey yokBu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mıdır
Korkuyorum yapmayaİnsallah sen öğrenirsinyarin test yap.
Bekleyebilirsen bravoKorkuyorum yapmayabekliycem sanırım 4 5gün
Tek çizgiyi görmek bende travma oldu artık o derece⁸
Bekleyebilirsen bravoben çok sabırsızım.
Tsk ederim cnm heraldr ole olcak erken buyumes cumadan snra birdaha cagirr artik bnm esim cok takintili . ilac verdi niye verdi hereeyi soruyor anlatiyorum hop birda soruyor valahi artik yorulduk ikimizde alalhim kimsenin kucagini bos birakmaBenim doktorum da 13. Günü gel dedi. Asıl catlamayi 14. Gün bekledikleri için muhtemelen birkac gün önce takibe alıp ona göre catlatma iğnesi veriyorlar. Ya da sende söyle bir durum da olabilir, doktorlar erkenden çağırıp büyümenin seyrine bakıyorlar ve klomeni birkaç gün daha kullanmaya devam et diyebiliyorlar. Çağırdığı gün gitmende fayda var tabiki canim
amım benimde olmadıOlmadı bu ayda kızlar yaa herseyin hayırlısı
benimde buay sonu rahım fılmıne bakacaklarBenimde olmadı cumartesi günü geldi.bugün kontrole gittim kist falan yok yumurtalıkların temiz dedi. Bu ay sabah akşam femara kullan cumartesi gel bakalım dedi. 8. günüm oluyor yani.
Bir de bu tedaviyi en fazla 6 ay yaparız olmazsa 6 aydan sonra başka tedavi yapacağız dedi.
Onu da çektirdim 2018 ekim sonu o çekilince olur dediler olmadı.benimde buay sonu rahım fılmıne bakacaklar
Iyiyiz canım. Benim yarin 11.gün kan vericem.Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor durumlar ne gbi surectesiniz
Allahim hayirlisyla saglicakla evlat versin kuzum ginlundekini nasip etsinIyiyiz canım. Benim yarin 11.gün kan vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?