• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizceler nasilsiniz bakalim size birsey sorcam bana dr klomen verdi sabah aksam ic cumaya gel dedi bu cama basladim bugun 3 gunum sali gunu bitecek ve 3 gun snra gidecem dr cumaya gel dedigi icin normalmi bu hic blgim yok bu konuda yeni basladik aklima takildi 3 olacak biteli ilac ozman adetimn 11 gunu oluyr
Benim de carsamba bitmisti cuma gitmistim doktora. Biter bitmez buyumuyor yumurta 10.gün filan bakiyorlar canim. Gel dedigi zaman git daha erken gitmene gerek yok.

Saol cnm ozmana adetmin 11 gunu oluyr iyimi peki
Benim doktorum da 13. Günü gel dedi. Asıl catlamayi 14. Gün bekledikleri için muhtemelen birkac gün önce takibe alıp ona göre catlatma iğnesi veriyorlar. Ya da sende söyle bir durum da olabilir, doktorlar erkenden çağırıp büyümenin seyrine bakıyorlar ve klomeni birkaç gün daha kullanmaya devam et diyebiliyorlar. Çağırdığı gün gitmende fayda var tabiki canim

Benim doktorum da 13. Günü gel dedi. Asıl catlamayi 14. Gün bekledikleri için muhtemelen birkac gün önce takibe alıp ona göre catlatma iğnesi veriyorlar. Ya da sende söyle bir durum da olabilir, doktorlar erkenden çağırıp büyümenin seyrine bakıyorlar ve klomeni birkaç gün daha kullanmaya devam et diyebiliyorlar. Çağırdığı gün gitmende fayda var tabiki canim
Klomenin 5 günden fazla kullanıldığını ilk defa duyuyorum. :eek: çağirir kücukse iki gün sonra gel der yeterli buyukluge ulasinca vurur igneyi. 🤷🏻‍♀️

Belki böylesi daha iyi olacak kuzu bilemeyiz hakkında hayırlısı biraz kafanı dinle, vücudunu dinlendir kendini hazır hissettiğinde tekrar mücadeleye kaldığın yerden devam 💪🏻😘
Kızlaar Yarın çatlatma iğnemin 14. Günü olacak. Ama bende ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbir şey yok🤷🏻‍♀️ Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mıdır 😕

Tsk ederim cnm heraldr ole olcak erken buyumes cumadan snra birdaha cagirr artik bnm esim cok takintili . ilac verdi niye verdi hereeyi soruyor anlatiyorum hop birda soruyor valahi artik yorulduk ikimizde alalhim kimsenin kucagini bos birakma

Benimde olmadı cumartesi günü geldi.bugün kontrole gittim kist falan yok yumurtalıkların temiz dedi. Bu ay sabah akşam femara kullan cumartesi gel bakalım dedi. 8. günüm oluyor yani.
Bir de bu tedaviyi en fazla 6 ay yaparız olmazsa 6 aydan sonra başka tedavi yapacağız dedi.

Benimde olmadı cumartesi günü geldi.bugün kontrole gittim kist falan yok yumurtalıkların temiz dedi. Bu ay sabah akşam femara kullan cumartesi gel bakalım dedi. 8. günüm oluyor yani.
Bir de bu tedaviyi en fazla 6 ay yaparız olmazsa 6 aydan sonra başka tedavi yapacağız dedi.
benimde buay sonu rahım fılmıne bakacaklar

Back