• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün var bat'a 😊 ben iyiyim çok şükür bazen gelip giden uyku hali dışında bi şikayetim yok Elhamdülillah 🤲🏻
Benim de ignenin 8inci günü 7sinde vurulmuştum. Kasıklar ağrıyor arada ateş basıyor geçen ayla aynı ama icimde bi umut bu ay bekliyorum bakalım. 🥰

Hiç belli olmaz canım benimde sadece göğüslerim ağrıyordu, çatlatma iğnesini daha geç vurulduysan daha geç gelebilir 🥰
İğne işleri karıştırdı :D yarın ile cuma arasında olurum diye tahmin ediyorum ama inşallah olmam tabi:) bu ay da tutmadıysa özelde aşılama mı yaptırsam diyorum artık kendi kendime ya hiç sabrım kalmadı inan :(

İğne işleri karıştırdı :KK70: yarın ile cuma arasında olurum diye tahmin ediyorum ama inşallah olmam tabi:) bu ay da tutmadıysa özelde aşılama mı yaptırsam diyorum artık kendi kendime ya hiç sabrım kalmadı inan :KK43:

Kaçıncı ayındasın klomenle? İnşallah adet olmazsın canım.. Zaten doktorlar belirli bir süre klomen tedavisinden sonra aşılamayı kendileri öneriyor sıkma canını. 💕

Kaçıncı ayındasın klomenle? İnşallah adet olmazsın canım.. Zaten doktorlar belirli bir süre klomen tedavisinden sonra aşılamayı kendileri öneriyor sıkma canını. 💕
Doktor 3 ay böyle takip yaparız olmazsa aşılama dedi zaten ama benim bir ay daha klomene harcayacak zamanım var mı bilmiyorum duygularım çok karışık şuan canım. 2. Ayımdı bu.

Doktor 3 ay böyle takip yaparız olmazsa aşılama dedi zaten ama benim bir ay daha klomene harcayacak zamanım var mı bilmiyorum duygularım çok karışık şuan canım. 2. Ayımdı bu.
Canım benimde aynı şekilde 2.ayımdı iğneden 20 gün sonra geldi o kadar da heveslenmiştim bu ay oldu diye ama yine hüsran. Pazartssi yine çağırdı yeniden tedaviye başlayacağız dedi. Kendini üzme yıprtma hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. Geleceği varsa zaten gelir biz sadece elimizden geleni yapalım tedbir bizden takdir Allah tan demişler.

İnşalalh hamilesindir cnmm
İnşallah kuzum 🙏🏼inşallah buradaki isteyen tüm kardeşlerim istediği zamanda müjdesine kavuşur
Canım benimde aynı şekilde 2.ayımdı iğneden 20 gün sonra geldi o kadar da heveslenmiştim bu ay oldu diye ama yine hüsran. Pazartssi yine çağırdı yeniden tedaviye başlayacağız dedi. Kendini üzme yıprtma hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. Geleceği varsa zaten gelir biz sadece elimizden geleni yapalım tedbir bizden takdir Allah tan demişler.
Öyle tabiki elimizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edeceğiz... İnşallah çok yıpranmadan Allah mucizemizi gönderiverir

Bende 3cüde kalmış oldum bence 1 ay daha denemelisin sonra zaten aşılamaya geçersin.. Iyi düşün canım

Kizlar ben de gecen ay klomen kullanmistim olmadi adet oldum. bu ay memleketteydim diye kullanmadim buraya yazmistim. Simdi adetim 3 gun gecti normalde hic gecmez ama idrarda gebelik negatif . Boyle arada kalmak ne kotüymüs ne adet olabiliyorum ne testler pozitif :(

Merhaba hanımlar, benim de tedavide 2. Ayım. Gecen ay günde bir tane olmak üzere 5 gün femara kullandım gelişme olmadı. Bu ay günde 2 tane klomen+1 tane femara verdi doktor. Yani üç doz kullanıyorum. Bu protokolde tedavi gören var mı acaba?

Merhaba hanımlar, benim de tedavide 2. Ayım. Gecen ay günde bir tane olmak üzere 5 gün femara kullandım gelişme olmadı. Bu ay günde 2 tane klomen+1 tane femara verdi doktor. Yani üç doz kullanıyorum. Bu protokolde tedavi gören var mı acaba?
2 hapın karistirildigini ilk sende gördüm canim. :eek: ben de 3 doz klomen kullandim gecen ay ve bu ay. Klomenle 3 ayim. Ilkay gunde 1 tane kullanmistim ise yaramamisti. Beklemedeyim. 🤲🏻

Kızlar merhabaa, bende bu ay klomene başladım ilk defa, 5 gün günde 2 tane olmak üzere sabah akşam aldım ve 10 gün öncede ovitrelle yapıldı, şuan bat'a 4 günüm var, son 2 gündür çok rahatsız eden kasık ağrılarım ve alt karnımda gelip geçici kramplar var daha önceleri hiç yaşamadığım şeyler hatta bugün doktorumu arayıp sordum normaldir istersen yarın gel bakayım dedi ama karar veremedim acaba gitsemmi..iğneden sonra sizde böyle belirtiler yaşadınız mı?

2 hapın karistirildigini ilk sende gördüm canim. :eek: ben de 3 doz klomen kullandim gecen ay ve bu ay. Klomenle 3 ayim. Ilkay gunde 1 tane kullanmistim ise yaramamisti. Beklemedeyim. 🤲🏻
İnşallah beklendikten sonra istediğimize kavuşuruz 🤷
Evet be. De sadece femaranin dozunu artırır diye düşünmüştüm ama ağır gelir diye ki bu şekilde yaptı bilemiyorum. Ben de forumda hiç rastlamadım bu şekilde ilaç kullanana 😊

İnşallah beklendikten sonra istediğimize kavuşuruz 🤷
Evet be. De sadece femaranin dozunu artırır diye düşünmüştüm ama ağır gelir diye ki bu şekilde yaptı bilemiyorum. Ben de forumda hiç rastlamadım bu şekilde ilaç kullanana 😊
Hayırlısı inşallah bir bildiği vardır muhakkak doktorun elbette. 🤗

Kizceler nasilsiniz bakalim size birsey sorcam bana dr klomen verdi sabah aksam ic cumaya gel dedi bu cama basladim bugun 3 gunum sali gunu bitecek ve 3 gun snra gidecem dr cumaya gel dedigi icin normalmi bu hic blgim yok bu konuda yeni basladik aklima takildi 3 olacak biteli ilac ozman adetimn 11 gunu oluyr

Back