• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim hayirlisyla saglicakla evlat versin kuzum ginlundekini nasip etsin :KK51: :KK200: :nazar: :dua: :anne: :anneadayı: :anneadayı: benide etiketle kuzu goremem heycanla bekliyorum ve duam seninle insalllah cokkkkkca aminnnnnnnnnnnn 🐣👣🐞
Allah razı olsun canımın içi 🤗 ınsallah gebe olurum gelirim ben de size bol bol dua ederim. 🤲🏻🤲🏻

gunaydin kizlar nasilsiniz :KK51: klomen akinti yaparmi ama ole cok fazla degil azcik dunden beri beyaz bir akinti pecetyle sildikce islaklik hisediyorum bu aksam ilacim bitiyor

bünye meselesi ben normal yumurtalarım büyürken de ağrır
Esimin yuzunden pinpirikli oldum yaaa :KK76: cokkk asiri takintili asla birdaha hastaneye beraber gitmwm burnumdan getirdi ilac yazdi kullan gel dedi adetn 3 gnu gittim klomen baslatti cuma gidecem gene ilac verirse agzi susmayacak biliyorum onun yuzunden geriliyorum cokk

kızlar günaydınlar. bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım . bugün 5. günüm cumartesi günüde randevum var doktora.. klomenden sonra illa çatlatma iğnesi veriliyormu

kızlar günaydınlar. bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım . bugün 5. günüm cumartesi günüde randevum var doktora.. klomenden sonra illa çatlatma iğnesi veriliyormu
Yumurtalar yeterli büyüklükteyse iliski saati belirlenmek için vuruluyor genelde. Hayirlisi olsun hakkinizda. 🤗

Back