• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm cok tsk edrm allah razi olsun bebesin simski tutunur bu ay

Bildiğim kadarıyla sadece bir marka çatlatma iğnesi var o da Ovitrelle canım ama eczaneden eczaneye fiyat değişir mi bilmiyorum doktor al dediğinde bir iki tanesine girer sorarsin fiyatını kıyaslamak amaçlı 😊

Ben alışmışım sanırım bazem izin kullanıyorumda 3.gün sıkılıyorum:)) Hmm anladım canım benim 2. iğnem zaten ilkinde 17. günde oldum hatta takvime göre 1 günde geç oldum. O zaman bekliyim ben 16 sına kadar zaten ağrılarımda var
Aynen canm bekle bakalım bnde birşey kalmadı hasta olacagı galiba

Herkes degisik ozman demi insalah hamissindir yaa 😊😍
Normalde 14.günü adet olunur diyorlar ama ben ilk iğnemde 17. günümde oldum bu ay da bekledim 17. günüm dündü olmadım ama ağrım var regl gelecek gibi o yüzden çok umutlu değilim. Dediğin gibi herkeste farklı sanırım senin kaç gün oldu canım..Ay inşallah hepimiz hamileyizdir😍😊

Normalde 14.günü adet olunur diyorlar ama ben ilk iğnemde 17. günümde oldum bu ay da bekledim 17. günüm dündü olmadım ama ağrım var regl gelecek gibi o yüzden çok umutlu değilim. Dediğin gibi herkeste farklı sanırım senin kaç gün oldu canım..Ay inşallah hepimiz hamileyizdir😍😊
Cnm ben adetin 3gunu bgun dr gittim bana klomen verdi yarin badlayip sabah aksam icip cuma dr gidecem yumurta sayimi yspcaz dedi neyse o artik snra catlamasi icin igne vercek heralde cok heycanliyim

Cnm ben adetin 3gunu bgun dr gittim bana klomen verdi yarin badlayip sabah aksam icip cuma dr gidecem yumurta sayimi yspcaz dedi neyse o artik snra catlamasi icin igne vercek heralde cok heycanliyim
Evet canım ilaç ile yumurtaların gelişip büyüyor benim ilk ay sağ da 1 solda 2 tane vardı ama tutmadı. Bu ayda sağdaki kendisi çatladı solda ki iğne ile çatlatıldı. İnşallah güzel güzel yumoşların olur büyür çatlar bebek olarak gelir sana 😍 belli boyuta ulaşınca 19mm 20 mm de iğne veriyor yani benimki öyle verdi:) inşallah gelişmeleri paylaş bizimle:)

Evet canım ilaç ile yumurtaların gelişip büyüyor benim ilk ay sağ da 1 solda 2 tane vardı ama tutmadı. Bu ayda sağdaki kendisi çatladı solda ki iğne ile çatlatıldı. İnşallah güzel güzel yumoşların olur büyür çatlar bebek olarak gelir sana 😍 belli boyuta ulaşınca 19mm 20 mm de iğne veriyor yani benimki öyle verdi:) inşallah gelişmeleri paylaş bizimle:)
İnslalh paylascam hic bilgim yok soru sorarim vallahi merak edyorum zman nasil gececek blmiyrum

Sor canım bildiğim kadar yanıtlarım bende:) valla zaman hiç geçmiyor normalde adetim ne çabuk geldi derdim şimdi eşim bile ne gelmez zamanmış adetmiş diyor😂
Bizimki bgn diyor soruyor gene niye hap verdi ne olcsk diyr anlatyorum hop 1 saat snra gene anlat diyr eee diyr nezman ne olcsk diyr benmki 😀😜😁😂

Bizimki bgn diyor soruyor gene niye hap verdi ne olcsk diyr anlatyorum hop 1 saat snra gene anlat diyr eee diyr nezman ne olcsk diyr benmki 😀😜😁😂
Hahahhaa senin ki de benimki gibi heyecanlı tez canlı hemen olsun istiyor heralde😃😃😃bende senin gibi kaç kere anlattım biz doktora da beraber giriyoruz ama illa tekrar tekrar soruyor😃

Aman aman ben beraber 2 3 sefer gittim bida gitmem hamile kalana kadr beni sinir kpu ediyr relaks dgl panik atak adam :KK76::işsiz::sinirli::-)

Back