- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
Merhaba kızlaar... durumlar nasıl nasıl gidiyor bekleyiş???
Ben henüz beklemeyz geçmedim sende durumlar nasıl canım bat'a son kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlaar... durumlar nasıl nasıl gidiyor bekleyiş???
Son 5 canım acaip göğüslerim ağrıyor, dokunmuyorum hafif te akıntım var. Senin iğnenin kaçıncı günü canımmBen henüz beklemeyz geçmedim sende durumlar nasıl canım bat'a son kaç?
Bidahaki aya nasip olur inşallah canımHasta oldum cnm Bn yaa
Amin kuzum herseyin hayırlısı klomen 2 tane alacağım bu ayBidahaki aya nasip olur inşallah canım
Bu ay tutsun inşallah canım ben 4 doz kullandım sadece 2 yumurtam gelişti canım bakalım tuttumu?Amin kuzum herseyin hayırlısı klomen 2 tane alacağım bu ay
Gunde bende 4 tane kullanacgım cnm bu sefer 2 sabah 2 aksama Amın cnm hayırlısı yaBu ay tutsun inşallah canım ben 4 doz kullandım sadece 2 yumurtam gelişti canım bakalım tuttumu?
Aynen hayırlısı canım kaç yum . Olmuştu bu ay?Gunde bende 4 tane kullanacgım cnm bu sefer 2 sabah 2 aksama Amın cnm hayırlısı ya
Amın cnm 1 tane 15cm si cnmAynen hayırlısı canım kaç yum . Olmuştu bu ay?
Anladım canım, günde 4 doz alırsan çoğalır canım benim de o erlerin dirençli kolay kolay yum. Bırakmıyorlar o yüzden Dr um 4 doz verdi 15mm de gelişmemiş canım çatlamış mıydı?Amın cnm 1 tane 15cm si cnm
Sende oldumu cnm yumurtan catlatma ignesi olmustum cnm bu 4. Klomenım olacakAnladım canım, günde 4 doz alırsan çoğalır canım benim de o erlerin dirençli kolay kolay yum. Bırakmıyorlar o yüzden Dr um 4 doz verdi 15mm de gelişmemiş canım çatlamış mıydı?
Benim 1 Ocak Çarşamba günü klomen bitti 3 ocak cuma kontrole gittim yum. Yok beklicez dedi Dr. Sonra 7 ocak salı 1 tane 13mm yum. Vardı 1 tane Dr c.tesi iğneni yapalım dedi, 10 Ocak cuma gece 22:30 23:00 arası 4 5 damla kanamam oldu. 11 Ocak c.tesi kontrole gittiğimde bir folikülüm kendisi çatlamıştı o kanama o yüzden olmuş, diğeri de 16 17mm olmuş dedi Dr , Aynı gün İğne oldum sonra aynı gün, gece ilişki oldu sonra her gece değerlendirdik zaten 3 gün evde kalabildi eşim(Şehir dışında çalışıyor) Şu an bekliyorum bakalım hayırlısı.Sende oldumu cnm yumurtan catlatma ignesi olmustum cnm bu 4. Klomenım olacak
Anladım cnm herseyin hayırlısı bende geri başlaycgm artıkBenim 1 Ocak Çarşamba günü klomen bitti 3 ocak cuma kontrole gittim yum. Yok beklicez dedi Dr. Sonra 7 ocak salı 1 tane 13mm yum. Vardı 1 tane Dr c.tesi iğneni yapalım dedi, 10 Ocak cuma gece 22:30 23:00 arası 4 5 damla kanamam oldu. 11 Ocak c.tesi kontrole gittiğimde bir folikülüm kendisi çatlamıştı o kanama o yüzden olmuş, diğeri de 16 17mm olmuş dedi Dr , Aynı gün İğne oldum sonra aynı gün, gece ilişki oldu sonra her gece değerlendirdik zaten 3 gün evde kalabildi eşim(Şehir dışında çalışıyor) Şu an bekliyorum bakalım hayırlısı.
Son 5 canım acaip göğüslerim ağrıyor, dokunmuyorum hafif te akıntım var. Senin iğnenin kaçıncı günü canımm
İnşallah canımmmAz kalmış hadi bakalım inşallah hamilesin benim daha 2.günüm
Canım sivilcelere takılma başka belirtin var mı akıntı falan? Bi de kaçıncı günündesin iğnenin?Kizlarr yaa bugun 2 tane sivilcem çıkmış gecen ay ve önceki ay da cikmisti hasta oldum bu seferde mi olcam acaba yaa klomen ovitrelle ise yaramadimi yoksa boyle sivilce cikarip yinede hamile oldugunu öğrenen varmidir acaba yaa
Baska belirtim yok sadece adet olcak gibi hafif sanci girip cikiyor ignenin 7.gunundeyim 7 gun vsr daha adet gunume dun hic agrim yoktu bugun hafif var yani gelip geciyo arada belim agriyor biraz kac gündür sadece gecen ay goguslerim bile agriyordu bu ay o bile agrimiyo sadece hafif dolgunluk var akintimda yok hicCanım sivilcelere takılma başka belirtin var mı akıntı falan? Bi de kaçıncı günündesin iğnenin?
İnşallah meleğin yerleşiyordur canım ümidini yitirme bel kasık ağrısı yerleşemede oluyormuşBaska belirtim yok sadece adet olcak gibi hafif sanci girip cikiyor ignenin 7.gunundeyim 7 gun vsr daha adet gunume dun hic agrim yoktu bugun hafif var yani gelip geciyo arada belim agriyor biraz kac gündür sadece gecen ay goguslerim bile agriyordu bu ay o bile agrimiyo sadece hafif dolgunluk var akintimda yok hic
Insallah canm benim ama Cok umutluydum esimde bende ayri gunlerde ruya bile gördük ki esim hic takmiyor nasil olsa yine olmicak diyor ona ragmen ruya gormus hatta bazi belirtilerim de evet var diyordu taaaki sivilce cikana kadarrİnşallah meleğin yerleşiyordur canım ♥ ümidini yitirme bel kasık ağrısı yerleşemede oluyormuş