• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamm kızlar beynimi kemiren bir soru var bugün ovülasyon testi yaptım ama hala koyulaşma yok.. Çatlatma iğnemi de bugün yapmam lazım sizce normal mi? Geçen ay koyuydu iğneyi yapmadan önce 🙄

Bilemiyorum 🤷🏻‍♀️daha çatlama iğnemi vurmadan olmayacağını düşünmek istemiyorum açıkcası.
Bilemedim tabi ama benimde 17 ve 18 iki yumurtam vardi adetin 12.gunu iğne vurdurdum zaten yumurtalar catlayacak buyukluge gelince çatlıyor igneden yaklasik 36 saat sonra catlama oluyor o yuzden bence catlama saatine kadar 20 mm de olabilir hic ovulasyon denemedim tabii benimki tahmin canm doktoruna sor istersen

Bilemedim tabi ama benimde 17 ve 18 iki yumurtam vardi adetin 12.gunu iğne vurdurdum zaten yumurtalar catlayacak buyukluge gelince çatlıyor igneden yaklasik 36 saat sonra catlama oluyor o yuzden bence catlama saatine kadar 20 mm de olabilir hic ovulasyon denemedim tabii benimki tahmin canm doktoruna sor istersen

Zaten iğneden sonra büyümeye devam ediyor o 37 40 saat içinde beni tedirgin eden ovülasyon testimin pozitif olmaması.. Doktor dedi ki pazar günü iğneni yap salı günü çatlar bütün haftayı değerlendir gün aşırı 🙄

Selamm kızlar beynimi kemiren bir soru var bugün ovülasyon testi yaptım ama hala koyulaşma yok.. Çatlatma iğnemi de bugün yapmam lazım sizce normal mi? Geçen ay koyuydu iğneyi yapmadan önce 🙄
Geçen ay iğneyi yapmadan önce kaç mm di?

Hayırlısı canım 🙏 bana öyle geliyor ki yumurta çatlamaya yakın daha hızlı büyüyor. En son 16 mm miş bugüne kadar illaki biraz daha büyümüştür 🤗

İnşallah canım salı gününe kadar büyür daha bence, doktorun söylediği günleri değerlendirip beklemek kaldı 💕🤗

Belirtileriniz var mı bende kullandım klomen 3 tane yumurtam olgunlaştı 22mmdiler 2 gün sonra tekrar gel dedi drum. Gittim yumurtamın biri çatlamıltı çatlatma iğnesi vurulmama gerek kalmadı kendiğinden çatlıyor dedi ilişki verdi şuan 12.günüm adetime 5 gün var 1 gün öncesinede doktr randevum var sizce olmuşmudur bi kaç belirtilerim var 🥺
Günde kaç klomen kullandın canım? Klomen harici bi şey kullandın mı?

Belirtileriniz var mı bende kullandım klomen 3 tane yumurtam olgunlaştı 22mmdiler 2 gün sonra tekrar gel dedi drum. Gittim yumurtamın biri çatlamıltı çatlatma iğnesi vurulmama gerek kalmadı kendiğinden çatlıyor dedi ilişki verdi şuan 12.günüm adetime 5 gün var 1 gün öncesinede doktr randevum var sizce olmuşmudur bi kaç belirtilerim var 🥺
Bende gittim doktora perşembe günü klomen kjullanmıştım kontrole gittim iki tanr çatlamış yumurtam oldığunu söyledi gerek yok çatlatma iğnesi ne dedi bana bebek olursa şayet tutunsun diye progestan verdi önlem amaçlı bana git sık ilişkiye gir adet olmazsan kan tahlili yap gel dedi. Senin ne gibi belirtilerin var

Bende gittim doktora perşembe günü klomen kjullanmıştım kontrole gittim iki tanr çatlamış yumurtam oldığunu söyledi gerek yok çatlatma iğnesi ne dedi bana bebek olursa şayet tutunsun diye progestan verdi önlem amaçlı bana git sık ilişkiye gir adet olmazsan kan tahlili yap gel dedi. Senin ne gibi belirtilerin var
[/QUOTE
Merhaba kuzum bende kasık batması
Göğüsğm hassas adetliyken yada olcağım olmazdı bende
Uclaeıba aşırı derece acıyor dokunamıyorum
Tadım yok tat alamıyorun yemeklerden
Adet olcakmışım hissi

Merhaba kızlaar... durumlar nasıl nasıl gidiyor bekleyiş???

Şansınız bol olsun, Rabbim hayırlıra vesile kılsın
Bende bu ay ilk defa FEMARAZ kullandım klomenle aynı görevi göreviyor, 3 tane çok kaliteli yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, ama 12. Gün test yaptım negatif, bugün 14. Gün hala kırmızıları görmeyi bekliyorum
Umarım sizde ile yarar, bazrn keşke vurulmasaydım diyorum yumurtalar 3 tane ve kaliteli olunca aşırı umud bağlamıştım hayal kırıklığı yaşadım :(
Kaliteli olduğu nereden anlaşılıyor?

Back